Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Yaptim hic bisi cikmadi bi silik cizgi gordun tam cigligi basacaktm esime gostermeye gttim cizgi mizgi yok olduu bembeyazheryeri kocaman bi cizgi var bi tek (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslinda günün baya bi geçmiş bir test daha yap derim ben hayırlısı olsun cnm yinede üzme kendini

Kizlar öğlen 12 gibi yaptım silik ama bariz belli çift cizgiydi aksam 9 gibi tekrar yaptim tek cizgiydi bu ne demek simdi ((

Cnm genelde silikde olsa pozitif sonuc doğru oluyor istersen kan testinde kesin sonuc öğrenebilirsin

Cnm genelde silikde olsa pozitif sonuc doğru oluyor istersen kan testinde kesin sonuc öğrenebilirsin

Simdi tatildeyim ya kan vermekten ztn cok hoslanmiyorum :) p.tesiye randevu aldim doktorumdan hem burda hem orda vermeyim kan dedim

Burayada ekliyim ilk test bu diger ikisini cekmedim bile negatif diye

Burayada ekliyim ilk test bu diger ikisini cekmedim bile negatif diye

Silik degil baya belirgin ümit vermek istemem ama bence büyük ihtimalle hamilesin cnm inşallah öyledir :)

Aslinda günün baya bi geçmiş bir test daha yap derim ben hayırlısı olsun cnm yinede üzme kendini

Yapcamm sabah yaaa

Regli olmam gereken gunden 2 gun once 1 testte pozitif cikti. 2 testte negatif cikti. 2 gun sonra 1 testte pozitif

Regli olmam gereken gunden 2 gun once 1 testte pozitif cikti. 2 testte negatif cikti. 2 gun sonra 1 testte pozitif

28 günlük döngüye göremi yani öne gelmiş haliyle mi 2 gün vardi yoksa bi önceki tarihinimi baz aldin cnm

28 günlük döngüye göremi yani öne gelmiş haliyle mi 2 gün vardi yoksa bi önceki tarihinimi baz aldin cnm

Canim ben uzun sure 4 sene fln yasmin kullandım. Yasminden oncede 28 gun standartti bende yasminlede 28 gun kaldi hapi biraktim ilk reglim yine 28 gunde geldi ama 4 gun sürmesi gerekirken 2 gun sürdü. Yani 4 gun surmus olsaydı 31temmuz regli günümdü ama 2 gun sürdüğü icin 29 temmuz diyelim tam 30 temmuzda test yaptim.

Cybersoft hamile görünüyorsun testte belirgın ıkıncı cızgın sılıkten bıraz daha bellı cok yenı oldugundan öyle görünüyor bır kaç gun daha bekle

Cybersoft hamile görünüyorsun testte belirgın ıkıncı cızgın sılıkten bıraz daha bellı cok yenı oldugundan öyle görünüyor bır kaç gun daha bekle

Canim saol ayni gun kan testi yaptirdim hamileymisim :)

Cnm ne oldu test yaptinmi tekrar

yaaa ben aksam yapmıştım negatıf cıktı sonra ıkı gun gectı yıne olmadım adett 11 gun gecıktımm tam tam testı aldım elıme gıttım bı baktım adet olmuşum sen naptın ? bazı arkadaşlarda sey dıyolar bu gecıkmeler bebeğe hazırlık sankı vücut bebek arıyo gıbı bıseymıs yanı .... bu ay fındık fıstık cevız ne war ne yok yıyeceyuuukkkk sen de ole yaapp yılmak yok stres yook

Hayirlisi olsun canim pozitif olman cok güzel :)benim günüme daha var bekliyorum hayirlisi Allahtan bakalim

siZlere sorum olcaktı adetım 3gun gecıktı kasıklarda agrı belimdede agrı acayıp duramıyorum hmde gogüslerimde cok agrıor ve agır aanki bnm goguslerm degl kasıklrımdakı bazen şiddelnıor bulantıda var size hamilemıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belirtilerin öyle gibi adet belirtiside olabilir bence yarin sabah bir test yap cnm gönlünce olur inşallah

tsk edrm cnm erkn oldgu. icn idrarda cıkmasmış kan tahlili en mantıklsı yarn dkt gidcm cnm

tsk edrm cnm erkn oldgu. icn idrarda cıkmasmış kan tahlili en mantıklsı yarn dkt gidcm cnm

Canim o hic belli olmaz, benim adetime bir gun kala silik cizgi cikti cok sukur hamileyim. Garantisi tabiki kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…