Yaptim hic bisi cikmadi bi silik cizgi gordun tam cigligi basacaktm esime gostermeye gttim cizgi mizgi yok olduu bembeyazheryeri kocaman bi cizgi var bi tek(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar öğlen 12 gibi yaptım silik ama bariz belli çift cizgiydi aksam 9 gibi tekrar yaptim tek cizgiydi bu ne demek simdi((
Cnm genelde silikde olsa pozitif sonuc doğru oluyor istersen kan testinde kesin sonuc öğrenebilirsin
Burayada ekliyim ilk test bu diger ikisini cekmedim bile negatif diye
Aslinda günün baya bi geçmiş bir test daha yap derim ben hayırlısı olsun cnm yinede üzme kendini
Regli olmam gereken gunden 2 gun once 1 testte pozitif cikti. 2 testte negatif cikti. 2 gun sonra 1 testte pozitif
28 günlük döngüye göremi yani öne gelmiş haliyle mi 2 gün vardi yoksa bi önceki tarihinimi baz aldin cnm
Yapcamm sabah yaaa
Cybersoft hamile görünüyorsun testte belirgın ıkıncı cızgın sılıkten bıraz daha bellı cok yenı oldugundan öyle görünüyor bır kaç gun daha bekle
Cnm ne oldu test yaptinmi tekrar
yaaa ben aksam yapmıştım negatıf cıktı sonra ıkı gun gectı yıne olmadım adett 11 gun gecıktımm tam tam testı aldım elıme gıttım bı baktım adet olmuşumsen naptın ? bazı arkadaşlarda sey dıyolar bu gecıkmeler bebeğe hazırlık sankı vücut bebek arıyo gıbı bıseymıs yanı .... bu ay fındık fıstık cevız ne war ne yok yıyeceyuuukkkk sen de ole yaapp yılmak yok stres yook
siZlere sorum olcaktı adetım 3gun gecıktı kasıklarda agrı belimdede agrı acayıp duramıyorum hmde gogüslerimde cok agrıor ve agır aanki bnm goguslerm degl kasıklrımdakı bazen şiddelnıor bulantıda var size hamilemıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tsk edrm cnm erkn oldgu. icn idrarda cıkmasmış kan tahlili en mantıklsı yarn dkt gidcm cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?