Banada oyle diyolardi vucut kendini hazirliyo diye korunmayi biraktigim an gecikmelerim basladi 7 aydir bekliyorum hala ttik yok gecikme olmasa keske valla her gecikmedi hamileyim saniyorum sonra bir suru testler ne kadar para harcadim o testlere aarttik umut kalmadi bende sanki hic hamile kalmicakmis gibi geliyo hamile kalan birini duyunca duaunuyorum vayy be ne becerikliler helal olsun die onceden cok basite aldigim hamilelik simdi canimi okuyyor cok kolay zannederdim meger ne zormus beklemek negatifleer allah kimseyi evlat hasreti yasatmasin benide ayirmaasin aminn.
yaaa deme oyleeben de bes aydır ugrasıyorum hala olmadı banada hamıle kalamcakmısım gıbı gleıo .... o testlere verdıgım para heele de esım sewınıo sonradan husrana ugruyo ona cok uzuluyroumm ( off hıc umudum kalmamısdı bı arkadas dedı banada gecıkmeler bebge hazırlık dıye sen ne ıle korundun ? 10 aylık ewlıyım ben yasmınle korundum bes ay boyunca nefret ettım o haptan butun dengemı bozdu... sen ne kadarlık ewlısın ?? neyle korundun ?
Canim oncelikle belirtin olsada esine deme umutlanmasin ben 11 aylik evliyim hap kullanmadim esim korunda geri ceklme ile korunduk 5 ay
Banada oyle diyolardi vucut kendini hazirliyo diye korunmayi biraktigim an gecikmelerim basladi 7 aydir bekliyorum hala ttik yok gecikme olmasa keske valla her gecikmedi hamileyim saniyorum sonra bir suru testler ne kadar para harcadim o testlere aarttik umut kalmadi bende sanki hic hamile kalmicakmis gibi geliyo hamile kalan birini duyunca duaunuyorum vayy be ne becerikliler helal olsun die onceden cok basite aldigim hamilelik simdi canimi okuyyor cok kolay zannederdim meger ne zormus beklemek negatifleer allah kimseyi evlat hasreti yasatmasin benide ayirmaasin aminn.
pozitif olmaya calısıyorum yoksa kotu oluyorum yaaa... arkadaslar sagolsun bıde burdakı onlar moral verdiler cok takıodum kafama haber ver olur mu adet olmazsan yada oluRSANDA MERAk ederimm...
kızlar Allah isteyen herkesi en hayırlı zamanda evlat duygusunu yaşatsın, sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. bu topikte zamanında çok gezinmiş biri olarak, size dua etmek istedim. hep dualarınızda en hayırlı zamanı isteyin, inşallah Rabbim en doğru zamanda o iki çizgiyi göstercek sonra kan testinde 1000 leri görceksiniz... ben gecikme olayını duymamıştım ama bende ve yakın bi doktor arkadaşımda olanı aktariim size, genital bölgenizde mantar sıkıntısı yaşıyorsanız, ya hamilesiniz yada az kaldı hamileliğinizeo bölge hemen hassaslaşıomuş ve böyle sonuçlar çıkabiliomuş meydana. mantar çok rezil bişey yerinde duramıo insan kaşıntıdan, ama bebek mutluluğuyla buna razı oluoruz tabiiki..
Cnm bugün adet oldum hayırlısı boyleymis Rabbimiz hayırlı zamanda versin bebislerimizi insallah hepimizin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim moralini bozma Rabbim isteyen herkese ve sana en hayirli ve kisa zamanda nasip eder insallah
Amin canim inşallah oğlusum hemen ilk ayda olmuştu ama hepsi bir olacak diye birsey yok vardır onunda bir vakti zamani Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah seninde hayirlisiyla tamamına erdirsin canim
Amin canim cok sagol. Evet her zaman bir olmaz, yavrun da dunyaya gelecegi zamani bekliyodur 😊
kızlar Allah isteyen herkesi en hayırlı zamanda evlat duygusunu yaşatsın, sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. bu topikte zamanında çok gezinmiş biri olarak, size dua etmek istedim. hep dualarınızda en hayırlı zamanı isteyin, inşallah Rabbim en doğru zamanda o iki çizgiyi göstercek sonra kan testinde 1000 leri görceksiniz... ben gecikme olayını duymamıştım ama bende ve yakın bi doktor arkadaşımda olanı aktariim size, genital bölgenizde mantar sıkıntısı yaşıyorsanız, ya hamilesiniz yada az kaldı hamileliğinizeo bölge hemen hassaslaşıomuş ve böyle sonuçlar çıkabiliomuş meydana. mantar çok rezil bişey yerinde duramıo insan kaşıntıdan, ama bebek mutluluğuyla buna razı oluoruz tabiiki..
Bende bu ay deneme yaptım pazar günü üzerinden 10gün gecmiş olacak ozaman test yapcam inş.çıkar hemen. Yapıp negatif çılması çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?