Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

yaaa deme oylee ben de bes aydır ugrasıyorum hala olmadı banada hamıle kalamcakmısım gıbı gleıo .... o testlere verdıgım para heele de esım sewınıo sonradan husrana ugruyo ona cok uzuluyroumm ( off hıc umudum kalmamısdı bı arkadas dedı banada gecıkmeler bebge hazırlık dıye sen ne ıle korundun ? 10 aylık ewlıyım ben yasmınle korundum bes ay boyunca nefret ettım o haptan butun dengemı bozdu... sen ne kadarlık ewlısın ?? neyle korundun ?

Canim oncelikle belirtin olsada esine deme umutlanmasin ben 11 aylik evliyim hap kullanmadim esim korunda geri ceklme ile korunduk 5 ay

Canim oncelikle belirtin olsada esine deme umutlanmasin ben 11 aylik evliyim hap kullanmadim esim korunda geri ceklme ile korunduk 5 ay

evet haklısın belırtın olsa bıle solemıcen esınee ama napyım gecen ay 8 gun gecıktı bu ayda on bır gun gecıkınce ılk defa bole gecıkıyo cunku

hakkaten ya şu testlere ne paralar gidiyo, gerginlikte cabası. paranla geriliyosun yani.:18::18::18::18:

Kizlar bat yarın test yaptim sabah silik ikinci cizgi belirdi sonradan bide sabah atesimi olctum dusmeye basladi anlam veremedim sizce hamile olabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar Allah isteyen herkesi en hayırlı zamanda evlat duygusunu yaşatsın, sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. bu topikte zamanında çok gezinmiş biri olarak, size dua etmek istedim. hep dualarınızda en hayırlı zamanı isteyin, inşallah Rabbim en doğru zamanda o iki çizgiyi göstercek sonra kan testinde 1000 leri görceksiniz... ben gecikme olayını duymamıştım ama bende ve yakın bi doktor arkadaşımda olanı aktariim size, genital bölgenizde mantar sıkıntısı yaşıyorsanız, ya hamilesiniz yada az kaldı hamileliğinize o bölge hemen hassaslaşıomuş ve böyle sonuçlar çıkabiliomuş meydana. mantar çok rezil bişey yerinde duramıo insan kaşıntıdan, ama bebek mutluluğuyla buna razı oluoruz tabiiki..

pozitif olmaya calısıyorum yoksa kotu oluyorum yaaa... arkadaslar sagolsun bıde burdakı onlar moral verdiler cok takıodum kafama haber ver olur mu adet olmazsan yada oluRSANDA MERAk ederimm...

Cnm bugün adet oldum hayırlısı boyleymis Rabbimiz hayırlı zamanda versin bebislerimizi insallah hepimizin

Amin canim güzel dileklerin için çok teşekkürler

Cnm bugün adet oldum hayırlısı boyleymis Rabbimiz hayırlı zamanda versin bebislerimizi insallah hepimizin

Canim moralini bozma Rabbim isteyen herkese ve sana en hayirli ve kisa zamanda nasip eder insallah

Canim moralini bozma Rabbim isteyen herkese ve sana en hayirli ve kisa zamanda nasip eder insallah

Amin canim inşallah oğlusum hemen ilk ayda olmuştu ama hepsi bir olacak diye birsey yok vardır onunda bir vakti zamani Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah seninde hayirlisiyla tamamına erdirsin canim

Bu arada bu sabah yaptigim testte silik cizgi vardı kandirdi beni :)

Amin canim cok sagol. Evet her zaman bir olmaz, yavrun da dunyaya gelecegi zamani bekliyodur 😊

Amin canim cok sagol. Evet her zaman bir olmaz, yavrun da dunyaya gelecegi zamani bekliyodur 😊

Kesinlikle öyle cnm hayırlısı Allahtan

Silik cizgi pozitif olarak kabul ediliyormus.ne kdr dogru bilemiyorum cunku benimde silik cikti

Merhaba kızlar. Ben yeni katılıyorum aranıza. 9 aylık evliyim. Şimdiye kadar hep prezervatifle korundum. Adetim düzenli sayılır, 26-27 günde bir oluyorum. Bu ay ilk kez 12 ve 13üncü günde korunmadık. Normalinde 12-15 gün arası yumurtluyomuş kadınlar. Aslında henüz çocuk düşünmüyorduk, ama boş bulunup korunmayıncada ne yalan söyliyim çok ümitlendim bi an.
Ben almanyada yaşıyorum. Burada genelde adet günü 2-3 gün geciktikten sonra test yapmayı öneriyorlar. Burada sizin gibi hastanede istediğimiz gibi kan tahlili yaptıramiyoruz. Test pozitifse doktor adetin gecikmesinden iki hafta sonraya randevu veriyor, şayet hamileysen hemen kalp atışlarını dıyabilmek için. Yani siz orda şanslısınız, çok çabuk sonuç alıyorsunuz. Ben daha çok bekleyeceği , adetime 10 gün var daha. Hayırlısı :-/

Ahh canimm agzindan bal damliyo dualarin icin cok tesekkur ederim ben 7 aydir bebis istiyorum sson 3 4 aydir mantar sikayetim vardi bana mantardan olmuyodur bebegin dedi herkez mantar icin doktora gittim ilac fitil falan verdi gecti allaha sukur benim mantar biraz tuhaf ama kasinti kotu koku falan yok sadece iliski sirasinda yanma oluyodu oda gecti allaha sukur simdi mantar bebegi engelliyomu cok merak ediyorum ? Acaba bendemi hamisim adetime 10 gun var daha

Adetim 6 gün gecikti, normalde düzenli olarak 31 günde adet görüyorum ama bugün 37. günüm. Nişanlımla geçtiğimiz ay içerisinde beraber olduk ama prezervatifle korunuyoruz ayrıca boşalmadan önce geri çekiliyor. Ama yinede adetim geciktiği için çok fazla endişe duyuyoruz, bir bebeğe hazır değiliz. Geçtiğimiz 3 gün içerisinde 4 hamilelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Adetimin geciktiğini düşünerek maydanoz suyu içtim geçtiğimiz 3 günde, adet söktürücü etkisi için. İlk defa denedim bunu, zaten o da fayda etmedi. Şuan belirti olarak çok fazla akıntım var ve şişkinliğim var, bu bi kaç gündür devam ediyor ama bunları hamileliğe mi adete mi yormam gerektiğini bilmiyorum. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim...

Korunmuşsunuz, ayrıca 4 testte negatif çıkmış, bence boşuna endişeleniyosunuz. Şişkinlik adet olacağınızı işaret ediyor, bendede oluyor adetime 2-3 gün kala. Endişelenmeyin derim ben.

Bende bu ay deneme yaptım pazar günü üzerinden 10gün gecmiş olacak ozaman test yapcam inş.çıkar hemen. Yapıp negatif çılması çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…