Silik degil baya belirgin ümit vermek istemem ama bence büyük ihtimalle hamilesin cnm inşallah öyledir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyyy rabm bana da nasıp etsin cnm sendede bndeki belirtiller oldumu cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fatmanur bana mı dedin :))))) cnm bnm kesin kesin die
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirlisi olsun canim pozitif olman cok güzel :)benim günüme daha var bekliyorum hayirlisi Allahtan bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pozitif olmaya calısıyorum yoksa kotu oluyorum yaaa... arkadaslar sagolsun bıde burdakı onlar moral verdiler cok takıodum kafama haber ver olur mu adet olmazsan yada oluRSANDA MERAk ederimm...
pozitif olmaya calısıyorum yoksa kotu oluyorum yaaa... arkadaslar sagolsun bıde burdakı onlar moral verdiler cok takıodum kafama haber ver olur mu adet olmazsan yada oluRSANDA MERAk ederimm...
canım benimde adtm 11 gün geçiyo. bugün binbir umutla test yaptım ama negatif
ben 2,5 aylık evliyim. sn ne kadar süredir evlisin canım
inşaallah en kısa sürede ikimizde hamiş oluruz
bende 10 aylık evlıyım canım ekımde evlendm mart ayına kadar korundum ne bıleyım ben korunmayınca hemen bebek olcak sanıyodum bılsem bole zor oldugunu korunurmuydum .. ben yasmın kullandm mart ayından berıde cocuck olsun dıye ugrasıyorum... ama zaten hap yuzune ıkı ay falan anca duzene gırdm vucuttan atılması fala fılan dengeyı bozuyo haplar yaabenmde gecen ay 8 gun gecmıstı testler negatıf cıktı bu ay da 11 gun gecıktm yıne testler negatıf cıktı zaten adet oldum sonradanda.. sen hıc korundun mu ? ılk defa mı bole gecıkıyo testler dogruyu gosterıyo genelde negatfse negatftır yanı ama bekle bellı olmaz gec dollenme vesaıre oleabılır. eger gecıkmeler yasıyosan ben gıbı bole ıkı aydır falan yasıorum ben korunmadıgmz ıcın vucut bebek arıyo gıbı bıseymıs hatta teyzeler der yaa gecıkme oluyosa yakında hamıle jkalırsn falan dıye bole yasayan arkadaslar var gecıkmeler oluyo 2 3 ay sonra bebeııs tutunuyo en sonunda ınss bızımde oledır canım haberdar et benı de :):) bı hamıle kalayım butun ne var ne yok ne bılıosammm yazacam herkese :):):):
yok canım ben korunmadım. zaten yaş 26 2,5 aylıkta evliyim. yani bekleyecek vaktim yok açıkcası:18::18::18::18: nişanlıykende konuştuk zaten hemen olsun diye, onun için hiç korunmadık. genelde bekarkende 2-3 gün gecikmeler olurdu yani 33-34 günde bir adet olurdum. ama hiç bu kadar gecikmemişti. evli arkadaşlara sordum onlarda evlenince hormanlar değişiyo ondandır dediler. ay valla yazının son satırları beni çok umutlandırdı. inşaallah öyledir canımhaberdar ederim tabi.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?