Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benim de adetime 4 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı eger tutmuş olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bu ay da olmadı hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende adetim 5 gün geçtikten sonra öğrendim ama daha öncede yapsam çıkardı çünkü 5 haftalıktı... Ama sabah ilk idrarla yaptığım kıpkırmızıydı akşam yaptığım silikti... en ii sonucu sabah ki ilk idrar veriyor

Evet haklısın, zaten testi sabah yapmayı öneriyorlar.
Eminim çok mutlu olmuşsundur. Şu an kaç aylıksın?

mrb . adetım bu ay 5 gün gecıktı . duzenlıydı fakat duzenı bozuldu . mayısta da 10 gün gecıkme yaşadım kı martta hsg cekılmıştım umutluydum .ondan öncede hep duzenlıydı. doktora gıdınce yumurta rezervınde azalma olduğunu öğrendim.2 aydır da yumurta geliştirici haplar kullanıyorum inş bır faydası olmuştur bu sefer:44: . benm gııb olupta gebe kalan var mı aranızda . artık 1 sene olmak uzere ve ıyıce stres yaptım adet günümde gecesıne mıde bulantım başladı 3 gun surdu 2 gundur yok ama dıişim ağrıyordu ona da yormuştum . off rabbım hayırlısını, saglıklısını nasıp etsın

Kizlar Çin takvimini uygulayaniniz oldumu inandirici olmasada cevremde bir cok kişinin tutuyor deneyenler varsa yorum yazabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bugün kan testi yapıcam tam 13 aydır uğraşıyoruz hala inanamıyorum

Bnm sat 3 temmuz hala adet olmadim fakat test yapmaya da korkuyorum ,hic bi belirti yok bende ,sadece akinti ve arada ter basiyor o kadar, hangi gebelik testi iyi ve sizce artik testi denemelimiyim

benim gecikmenin 4. gününde silik çizgi hemen belirmişti.1 hafta geçmiş oluyor galiba geç döllenme değilse çıkar herkeste belirtiler farklı oluyor ben de adet olacağım sanıyordum

Arkadaşlar kan testi de pozitif hala inanamıyorum çok mutluyum darısı sizin basınıza

Hadi gözün aydın canım. ALLAH kucağına almayıda nasip etsin... Benimde şüpelerim var. Adetime 6 gün var sonra bende test yaptıracam bakalım... İnşallah Allah bana da nasip eder....

benim de 6 gün var çok sabırsızım

Arkadaslar once herkese merhaba, benim adetim 8 gun gecikti, 3 gun geciktiginde test yaptim silik ikinci cizgi cikti ertesi gun yine test yaptim negatif cikti dun yaptim oncekiden dahada silik ikinci cizgi cikti bu gun yine negatif napacagimi sasirdim, 1 yildan beri ugrasiyoruz ama olmuyor her defasinda test yaptim hep negatifti ilk defa ikinci cizgiyi gordum, simdi napacagimi bilmiyor kan testide yaptiramiyorum suan, benim durumumda olup hamile olan varmi lutfen cevaplarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…