kızlar hamileyim...herkes bol bol incie ysin folikasite başlasın eşlere de keçiboynuzu ...
29 nisan adet günümdü,ben 30unda test yaptım,ikinci çizgiyi gördüm,hemen kan testi yaptırdım ve beta hcg 305 çıktı,şu an dört haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
kızlar hamileyim...herkes bol bol incie ysin folikasite başlasın eşlere de keçiboynuzu ...
ayCa24: dört gözle senden bi haber bekliyodum.Çünkü senin regl günün 6 mayıs , ben 7 mayıs.Sende pozitif çıkmış çok sevindim.Bende yarın sabah bakacam.Umarım allah bu mutluluğu herkese yaşatır.Tekrar tebrik ederim
kan testi yaptıriim garanti olsun diorum ama öğlenden sora yaptırsam sonuç ne zaman çıkar ki =/ bi de üçüncü güne kadar hiç test yaptırdın mı? yani sormak istediğim şu ki negatif çıkıp sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı bu testin?
ya arkadaşlar bu idrar testlerini günün hangi saati yapmak gerek. illaki sabah mı olmalı doğru sonuç içinCADIARZU
ayCa24: dört gözle senden bi haber bekliyodum.Çünkü senin regl günün 6 mayıs , ben 7 mayıs.Sende pozitif çıkmış çok sevindim.Bende yarın sabah bakacam.Umarım allah bu mutluluğu herkese yaşatır.Tekrar tebrik ederim
canım bende adetimin 3 gün gecikmesiyle öğrendim ama çizgi silik çıkmıştı.
merhaba arkadaslar benim adet tarihim 6 mayıstı.. gosulerimdeki agrıdan suphelenip 3 mayısta idrar testi yaptım ve cok silik 2. cizgiyi gordum. sonra kan tahlili yaptım ve hamileyimmm.. darısı tum isteyenlerin basına
teşekkür ederim cnm.....inşalllah sende alırsın güzel haber.....ama merakta bırakma lütfen....ben 4 gün önce test yapıp silik çizgiyi gördüm.....sonra kan testi yaptırdım çıktı şükür...
ben gecikmenin 6. gününde yaptım akşam üzeri yapmıştım ve net çift çizgi çıktı..normalde sabah ilk idrar ile yapmak daha sağlıklıymış ama gecikme ne kadar çok olmuşsa ona göre gün içinde de yapılabilirmiş..
canım bence sen hamışssın kahverengi lekelenme hamış belırtısı bende daha önce yaşamıştım oradan bılıyorum bu seferde hiç belirtı yok 8 mayıs idi tarıh hala beklıyorum 6 sında test yaptım negatıf dı bakalım 2 gün sonra tekrar yapıcam o zaman ne çıkıcak acaba:enbuyukkk:teşekkür ederim larme. seni derik ederim canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. senle adet günlerimiz aynıymış ama ben belirtilere aldırmayp inatla bekledim. az önce çok hafif kahve bir akıntı geldi ama adet gibi kırmızı değil anlamadım şimdi ben adet oldum mu olmadımmı:sm_confused:
canım bence sen hamışssın kahverengi lekelenme hamış belırtısı bende daha önce yaşamıştım oradan bılıyorum bu seferde hiç belirtı yok 8 mayıs idi tarıh hala beklıyorum 6 sında test yaptım negatıf dı bakalım 2 gün sonra tekrar yapıcam o zaman ne çıkıcak acaba:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?