Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
29 nisan adet günümdü,ben 30unda test yaptım,ikinci çizgiyi gördüm,hemen kan testi yaptırdım ve beta hcg 305 çıktı,şu an dört haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlar hamileyim...herkes bol bol incie ysin folikasite başlasın eşlere de keçiboynuzu ...

kızlar hamileyim...herkes bol bol incie ysin folikasite başlasın eşlere de keçiboynuzu ...

ayCa24: dört gözle senden bi haber bekliyodum.Çünkü senin regl günün 6 mayıs , ben 7 mayıs.Sende pozitif çıkmış çok sevindim.Bende yarın sabah bakacam.Umarım allah bu mutluluğu herkese yaşatır.Tekrar tebrik ederim

29 nisan adet günümdü,ben 30unda test yaptım,ikinci çizgiyi gördüm,hemen kan testi yaptırdım ve beta hcg 305 çıktı,şu an dört haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar. :hooray: :hooray: :hooray: Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar . tecrübesi olan cevaplayabilir mi acaba ..benim adet günüm 7 mayıs ve ben her adetten önce kahverengi lekenmem olurdu 3 gün falan.henüz lekenme falan görmedim.bugün sabah idrar testi yaptım negatif.sizce erken mi test için. forumda okuyorum adetten 3-4 gün önce bile öğrenenler var. bu arada 4 gündür sarı renkte akıntım var ve kirpiklerim karıştı .beklemek çok zor allah herkesin gönlüne göre versin :)

ya kızlar benim 5inde adet olmam lazımdı ve iki gün geçti.. bi çok belirtiyi taşıyorum ama 6sında idrar testi yaptığımda negatif çıktı. işin kötüsü çok kötü grip oldum ve ilaç da içemiyorum hamile olabilriim die... kan testi mi yaptırsam ne yapsam ya senağlama

kan testi yaptıriim garanti olsun diorum ama öğlenden sora yaptırsam sonuç ne zaman çıkar ki =/ bi de üçüncü güne kadar hiç test yaptırdın mı? yani sormak istediğim şu ki negatif çıkıp sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı bu testin?

canım ben buralarda hep okudum önce günlerce negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkan bile yap. sen en iyisi kan testi yaptır. benim de 6 mayıstı günüm yani dün ama bugün hala tık yok akşama kadar gelmezse test alcam bende

ya arkadaşlar bu idrar testlerini günün hangi saati yapmak gerek. illaki sabah mı olmalı doğru sonuç içinCADIARZU

merhaba arkadaslar benim adet tarihim 6 mayıstı.. gosulerimdeki agrıdan suphelenip 3 mayısta idrar testi yaptım ve cok silik 2. cizgiyi gordum. sonra kan tahlili yaptım ve hamileyimmm.. darısı tum isteyenlerin basına

teşekkür ederim larme. seni derik ederim canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. senle adet günlerimiz aynıymış ama ben belirtilere aldırmayp inatla bekledim. az önce çok hafif kahve bir akıntı geldi ama adet gibi kırmızı değil anlamadım şimdi ben adet oldum mu olmadımmı:sm_confused:

teşekkür ederim cnm.....inşalllah sende alırsın güzel haber.....ama merakta bırakma lütfen....ben 4 gün önce test yapıp silik çizgiyi gördüm.....sonra kan testi yaptırdım çıktı şükür...

canım bende adetimin 3 gün gecikmesiyle öğrendim ama çizgi silik çıkmıştı.

merhaba arkadaslar benim adet tarihim 6 mayıstı.. gosulerimdeki agrıdan suphelenip 3 mayısta idrar testi yaptım ve cok silik 2. cizgiyi gordum. sonra kan tahlili yaptım ve hamileyimmm.. darısı tum isteyenlerin basına

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar. a.s. a.s. a.s. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ve Allah bütün isteyenlere de bağışlasın inşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben gecikmenin 6. gününde yaptım akşam üzeri yapmıştım ve net çift çizgi çıktı..normalde sabah ilk idrar ile yapmak daha sağlıklıymış ama gecikme ne kadar çok olmuşsa ona göre gün içinde de yapılabilirmiş..

Tebrikler canım. Allah nazarlardan korusun yavrunu. Sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. a.s.

canım bence sen hamışssın kahverengi lekelenme hamış belırtısı bende daha önce yaşamıştım oradan bılıyorum bu seferde hiç belirtı yok 8 mayıs idi tarıh hala beklıyorum 6 sında test yaptım negatıf dı bakalım 2 gün sonra tekrar yapıcam o zaman ne çıkıcak acaba:enbuyukkk:

arkadaşlar merhaba..benim en son adet tarihim 10 nisan ve henüz adet olmadım daha.bu sabah test aldım ilk idrarla test yaptım.ikinci çizgi çok belirgin ve hemen çıktı ama idrar testine güvenemedim.hemen gittim kan testi yaptırdım 2 saat sonra sonucunu alıcam.hatta bir tane daha idrar testi aldım onuda yapıcam birazdan :) sizce hamilemiyimdir kızlar :))

yok be canım ben bildiğin adet olmuşum benneyaptımki az az başladı sonra normal seyrine döndü. neyse zaten daha yaz bittikten sonra başlıcaktık bu işlere ama insan hevesleniyo yine de şüphe olunca. sen tekrar yaptınmı testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…