Sanirim onemli ki sabah ilk idrar diye yaziyor butun testlerde ..Merhaba kızlar ben de aranıza yen katıldım günlerdir fırsat buldukça yorumlarınızı okuyorum, reglime üç gün var ama her an adet olacakmışım gibi belirtiler içindeyim. bir de akıntım arttı adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum bişe yok 7 aylık evliyim ve hamile kalmayı çok istiyorum, sabah predictor erken gebelik testini denedim negatif çıktı, daha doğrusu bi ara silik bişe gördüm gibi oldu sonra yok oldu, aranızda bu markayı kullanan var mı? sizce yarın tekrar denemeli miyim? bir de sabah ilk idrar şart mı sizce?
Arkadasim ben gecikmemin 8.gunu yaptim negatif cikti 10.gunu yaptim pozitif cikti idrara gecmediyse bile kandan baktir kesin cikiyor hayirli haberler bekliyoruz:)Benim adetim 13 gün gecikti hala idrar testinde çıkmıyor ya siz daha iyi bilirsiniz idrar a hala geçmemiş olabilirmi?
tam olarak ne zaman kan testi yaptırınca çıkar acaba ? benim hesaplamama göre 3 gün bu takvımım uygulamasını duymustum ona görede 1 gün geçti regl dönemim sabah idrar testi yaptım ama negatifti acaba yarın aksam ısten cıkınca kan testi yaptırsam çıkar mı?Arkadasim ben gecikmemin 8.gunu yaptim negatif cikti 10.gunu yaptim pozitif cikti idrara gecmediyse bile kandan baktir kesin cikiyor hayirli haberler bekliyoruz:)
Gec bile kalmissin ,nasil dayandin bence hemen yapmalisinKizlar ben de adetime 7gun kala idrar resti taptim negatiftii suan aderim 3gun gecti sizce test sonucu degismis yani pozitif olma olasılığı var mı
Hormonlarla alakali oldugu icin kanda hemen cikiyor , ben reglim geceli 2 gun olmustu gebelik testi yaptim negatif cikti ,kalktim hastaneye gittim doktor muayene etti hicbisiy yok dedi kan testi istedi hormonlar 627 cikti yani hamileeee ☺tam olarak ne zaman kan testi yaptırınca çıkar acaba ? benim hesaplamama göre 3 gün bu takvımım uygulamasını duymustum ona görede 1 gün geçti regl dönemim sabah idrar testi yaptım ama negatifti acaba yarın aksam ısten cıkınca kan testi yaptırsam çıkar mı?
Cikabilir de ama garanti olsun biliyorum zor ama bi 3 4 gun gecsin kan yaptir cikar 5in uzerinde cikmadi lazim sonrada yavas yavas yukseliyor insallah hamilesindir:)tam olarak ne zaman kan testi yaptırınca çıkar acaba ? benim hesaplamama göre 3 gün bu takvımım uygulamasını duymustum ona görede 1 gün geçti regl dönemim sabah idrar testi yaptım ama negatifti acaba yarın aksam ısten cıkınca kan testi yaptırsam çıkar mı?
Adet tarihinden 9 gun sonra korunmasiz iliskiye girmissiniz , normal 28 gunde adet goren kadinlarda 12.gun gibi yumurtlama oluyor fakat sizin adetiniz baya duzensiz olabilir neden olmasin ,ogrenmenin en garanti yolu kan testi canim..Merhaba bende merakli gunler geciriyorumsu anda ve sizlere danismak istedim.3 ay once oglumu emzirmeyi biraktum hala adetletim duzene girmedi ama.son 3 adet tarihimi yazayim.18 eylul 19 ekim ve 13 kasim.ve biz esimle 21 kasimda korunmasiz iliskiye girdik.kasiklarimda falan batmalar yaşıyorum. Hatta gece bile oldu.adet sancisi cok yasamiyorum normalde nadir olur.fakat bugun test aldim negatif cikti.ilk gebeligimde bekledigim tarihten once testte cikmisti sonuc.ne dersiniz ihtimal var midir
Tesekkur ederim cevabin icin aylin.bugunde erken gebelik testi aldim onda da cikmadi.12 ve ustunu gösteriyormus.yani buyuk ihtimalle gebelik yok.kan testi icinde ya yarin yaptiririm ya da pzsti.kirmiziyi bekliyoruz bakalim:)Adet tarihinden 9 gun sonra korunmasiz iliskiye girmissiniz , normal 28 gunde adet goren kadinlarda 12.gun gibi yumurtlama oluyor fakat sizin adetiniz baya duzensiz olabilir neden olmasin ,ogrenmenin en garanti yolu kan testi canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?