Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Sanirim onemli ki sabah ilk idrar diye yaziyor butun testlerde ..

Arkadaşlar herkese merhaba ben çatlatma iğnemi 22 kasımda vuruldum 8 aralıkta adet olmam gerekiyodu 3 gün geciktimm bu arada yaptığım idrar testleri negatif kan vermeye korkuyorum benim gibi olup sonradan pozitif gören var mıdır acaba??

Benim adetim 13 gün gecikti hala idrar testinde çıkmıyor ya siz daha iyi bilirsiniz idrar a hala geçmemiş olabilirmi?

Bayanlar bi bakarmisiniz adetime 5 gün var erken gebelik testi aldım ve sonuç çoook solgun bi çizgi sizde bi bakın istedim

Eklentiler

• 20141210_131655.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 248
Kizlar ben de adetime 7gun kala idrar resti taptim negatiftii suan aderim 3gun gecti sizce test sonucu degismis yani pozitif olma olasılığı var mı

kusura bakmayın merakımdan catlıcam =( hamilelik bekliyenlerdenim bende evlenmeden once ay basim düzensizdi evlendikten sonra her ayın 8 düzenli olarak devam etti yazlnız bu ay ne ay besi belirtisi yasadım nede her hangi bir belirti ya da ben farketmedim 8 sabahı ay bası olmayınca günüm gecti zannttim test yaptım negatif cıktı o gecenin aksamı kasığımda batma karnımda şişlik misafirlikteydık eve geldiğimde sanırım ay basıyım diye kontrol edeyim dedim pembemsi lekelenme ılk gündür normaldir dedim hatta sabahı gittin kan testi yaptırdın markette calısıyorum agır kaldırmamdan dolyı sıkıntı olmasındiye ama oda malesef negatif cıktı fakat 2 gündür devam ediyo sürekli hatta kaverengimsiye döndü rengi yalnız böyle bir aybası geciremem benim ay basım belirtisi 10 gün önceden baslar ve cok şiddetli gecer ve cok kanamam olur oyuzden merak ettim bilen varsa eger cevaplarınızı bekliyorum

Benim adetim 13 gün gecikti hala idrar testinde çıkmıyor ya siz daha iyi bilirsiniz idrar a hala geçmemiş olabilirmi?
Arkadasim ben gecikmemin 8.gunu yaptim negatif cikti 10.gunu yaptim pozitif cikti idrara gecmediyse bile kandan baktir kesin cikiyor hayirli haberler bekliyoruz:)

Arkadasim ben gecikmemin 8.gunu yaptim negatif cikti 10.gunu yaptim pozitif cikti idrara gecmediyse bile kandan baktir kesin cikiyor hayirli haberler bekliyoruz:)
tam olarak ne zaman kan testi yaptırınca çıkar acaba ? benim hesaplamama göre 3 gün bu takvımım uygulamasını duymustum ona görede 1 gün geçti regl dönemim sabah idrar testi yaptım ama negatifti acaba yarın aksam ısten cıkınca kan testi yaptırsam çıkar mı?

Hormonlarla alakali oldugu icin kanda hemen cikiyor , ben reglim geceli 2 gun olmustu gebelik testi yaptim negatif cikti ,kalktim hastaneye gittim doktor muayene etti hicbisiy yok dedi kan testi istedi hormonlar 627 cikti yani hamileeee ☺

Merhaba bende merakli gunler geciriyorumsu anda ve sizlere danismak istedim.3 ay once oglumu emzirmeyi biraktum hala adetletim duzene girmedi ama.son 3 adet tarihimi yazayim.18 eylul 19 ekim ve 13 kasim.ve biz esimle 21 kasimda korunmasiz iliskiye girdik.kasiklarimda falan batmalar yaşıyorum. Hatta gece bile oldu.adet sancisi cok yasamiyorum normalde nadir olur.fakat bugun test aldim negatif cikti.ilk gebeligimde bekledigim tarihten once testte cikmisti sonuc.ne dersiniz ihtimal var midir

Cikabilir de ama garanti olsun biliyorum zor ama bi 3 4 gun gecsin kan yaptir cikar 5in uzerinde cikmadi lazim sonrada yavas yavas yukseliyor insallah hamilesindir:)

Adet tarihinden 9 gun sonra korunmasiz iliskiye girmissiniz , normal 28 gunde adet goren kadinlarda 12.gun gibi yumurtlama oluyor fakat sizin adetiniz baya duzensiz olabilir neden olmasin ,ogrenmenin en garanti yolu kan testi canim..

Adet tarihinden 9 gun sonra korunmasiz iliskiye girmissiniz , normal 28 gunde adet goren kadinlarda 12.gun gibi yumurtlama oluyor fakat sizin adetiniz baya duzensiz olabilir neden olmasin ,ogrenmenin en garanti yolu kan testi canim..
Tesekkur ederim cevabin icin aylin.bugunde erken gebelik testi aldim onda da cikmadi.12 ve ustunu gösteriyormus.yani buyuk ihtimalle gebelik yok.kan testi icinde ya yarin yaptiririm ya da pzsti.kirmiziyi bekliyoruz bakalim:)

Merhaba kızlar bugün gecikmenin 3.günündeyim az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik negatif ovu ise silik ikinci çizgi bi sorun mu yaşıyorum acaba

slm kızlar yaklaşık bi buçuk ay öncegene yazmıştım hamile olduğumu sanarak ama hamile değildim şimdi tekrar yazıyorum bugün adetim gecikeli 4 gün oldu ve hiç ağrı filan yok akıntım hafif fazla geliyo dün test yaptım çift çizgi çıktıyarın eşimle kan tahlili yaptırmaya gidicez herkesin hakkında hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Âmin Mervecim ben de yeni üyeyim bir haftadır tüm belirtileri hissetmeme rağmen bugün regl oldum. ️Inşallah sen hamilesindir darısı da bizlerin başına

Merhaba arkadaşlar 5 gündür ruhsal olarak çökmüş durumdayım lütfen biri bişey söylesin.
7 kasımda ilişki oldu 9 kasımda 4 gün süren bi adetim oldu
bu ay adeti geçtim ne lekelenme ne belirbelirti hiçbişey yoktu ama hergün sanki adet olcakmışım gibi ağrım oluyodu.
Dün test yaptım yani gecikmenin 4. Günü negatif çıktı fakat her sabah vücut ısım 36.8 37.0 derece arası çıkıyor göğüslerim davul gibi oldu hassasiyet var ve kasıklarda batma ağrı bel ağrısı var sizce geç döllenme olmuş olabilir mi 3 4 gün sonra tekrar test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…