Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Hayirli olsun canim allah herkese versin ben birsey merak ediyorum bel agrin ne kasiklarinda adet olacakmis gibi yogunluk varmiydi

Kizlar biz kasim 18 den bu zamana gun asiri birlikte oluyoruz daha dogrusu 18 sabahbirlikte olduk gece adet oldum 25 de bitti o zamandan bu yana cok heyecanliyim kasiklarimin biraz ustunde ozellikle sag tarafta surekli agri qra arada batma var goguslerimde dolgun dolgun mide yanmamda var acaba hamis miyim yoksa iltihap felanmi lutfen birseyler yazn

Hayirli olsun canim allah herkese versin ben birsey merak ediyorum bel agrin ne kasiklarinda adet olacakmis gibi yogunluk varmiydi
Birkaç gündür evet vardı. Bel ağrım, adet sancısı gibi sancım, sırtımda ve bacaklarımda da oluyor bu ağrı :S normal mi bu gebelikle mi alakalı?

Kızlar benim de bi sorum olacak adetim bugün üç gün geçti belime ve göğüslerde agri var adeti bi gün geçince test yaptim negatiftı tekrar yapmalimiyim sizcene zaman ?

Kızlar benim de bi sorum olacak adetim bugün üç gün geçti belime ve göğüslerde agri var adeti bi gün geçince test yaptim negatiftı tekrar yapmalimiyim sizcene zaman ?
ben 4.gün yaptım. aylarca ben hep gecikti diye 1.gün test yapıp negatif sonuç görüp üzülürdüm. bekle o yüzden. stresten de olabiliyor böyle ağrılar ve gecikmeler. ve insan çok isteyince biliyorsun olmaz ya.. o yüzden bekle tatlım bence bikaç gün sonra hala gelmezse yine test yap.

Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun ama sabretmek zor birkaç gün önce arkadasim hamile olduğunu öğrendi 3, gündü dedi bende bugün o yüzden yapsam mi yapmasammi gel git yasiyorum

Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun ama sabretmek zor birkaç gün önce arkadasim hamile olduğunu öğrendi 3, gündü dedi bende bugün o yüzden yapsam mi yapmasammi gel git yasiyorum

Arkadaşlarımın bir kısmı yazın doğum yaptı, bir kısmı yazın hamile kaldığını öğrendi. Ve hepsi evlenir evlenmez hamile kaldılar. O kadar güzel bir sevinci yaşamak istersen hep üzülmeyi biliyorum. Anne olmayı herkes ister tabiki. Ama ne kadar az üstüne düşersek ancak o zaman gerçekleşiyor sanırım. En güzel şeyler en beklemediğimizde oluyor tatlım sanırım... :)

Adet oldum şu an itibariyle demek test dogruyms hayırlısı bkalim zamanı var demeiki bi de şu meraka engel olunabilse :)

Evet katiliyorum size , benim hamileligimde nen oyle olmustu ,olacak olmayacak derken neyse tatile cikiyorum bu ay gidip gelelim bi doktora giderim demistim tatilimize 1 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

ben adetimin gecikmesinden 6 gün sonra idrar testinde çift çizgi gördüm , ondan önce silikti...

benim adet günüm bugün ama sabah test yaptım negatifti erken mi acaba kafam karıştı ?

benim adet günüm bugün ama sabah test yaptım negatifti erken mi acaba kafam karıştı ?
hamile olsaydın sanırım cıkardı mervecim ,benim adet günüme 4 gun vardı yaptıgımda silik bi cızgi cıkmıstı varla yok arası bıseydı ertesi gün tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi.yinede emin olamıyorsan kan tahlili yaptır bence

bana da öyle geliyor yakında belli olur :) cumartesiye kadar beklerim zaten o zamana kadar gelir gelecek olan

Merhaba kızlar ben de aranıza yen katıldım günlerdir fırsat buldukça yorumlarınızı okuyorum, reglime üç gün var ama her an adet olacakmışım gibi belirtiler içindeyim. bir de akıntım arttı adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum bişe yok 7 aylık evliyim ve hamile kalmayı çok istiyorum, sabah predictor erken gebelik testini denedim negatif çıktı, daha doğrusu bi ara silik bişe gördüm gibi oldu sonra yok oldu, aranızda bu markayı kullanan var mı? sizce yarın tekrar denemeli miyim? bir de sabah ilk idrar şart mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…