Hayirli olsun canim allah herkese versin ben birsey merak ediyorum bel agrin ne kasiklarinda adet olacakmis gibi yogunluk varmiydiDenemedim canim. Aylardir test yapiyordum erkenden. En ugak biseyden nem kapip acaba hamile olabilir miyim diye dusunuyordum. Tabi sonuclar negatif cikinca surekli uzuluyordum. Bu yuzden adetimin gecikmesini beklemeye karar verdim bu sefer tatlim. Hatta 1haftayi gecerse bakacaktim ama yine dayanamadim buaksam test yaptim iste :)
Birkaç gündür evet vardı. Bel ağrım, adet sancısı gibi sancım, sırtımda ve bacaklarımda da oluyor bu ağrı :S normal mi bu gebelikle mi alakalı?Hayirli olsun canim allah herkese versin ben birsey merak ediyorum bel agrin ne kasiklarinda adet olacakmis gibi yogunluk varmiydi
ben 4.gün yaptım. aylarca ben hep gecikti diye 1.gün test yapıp negatif sonuç görüp üzülürdüm. bekle o yüzden. stresten de olabiliyor böyle ağrılar ve gecikmeler. ve insan çok isteyince biliyorsun olmaz ya.. o yüzden bekle tatlım bence bikaç gün sonra hala gelmezse yine test yap.Kızlar benim de bi sorum olacak adetim bugün üç gün geçti belime ve göğüslerde agri var adeti bi gün geçince test yaptim negatiftı tekrar yapmalimiyim sizcene zaman ?
Benimde iki gun gecti test yaptim malesefffff negatiff gene olmadi kismetDoğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun ama sabretmek zor birkaç gün önce arkadasim hamile olduğunu öğrendi 3, gündü dedi bende bugün o yüzden yapsam mi yapmasammi gel git yasiyorum
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun ama sabretmek zor birkaç gün önce arkadasim hamile olduğunu öğrendi 3, gündü dedi bende bugün o yüzden yapsam mi yapmasammi gel git yasiyorum
Benimde iki gun gecti test yaptim malesefffff negatiff gene olmadi kismet[/QUOTE
adet oldum bugün
Evet katiliyorum size , benim hamileligimde nen oyle olmustu ,olacak olmayacak derken neyse tatile cikiyorum bu ay gidip gelelim bi doktora giderim demistim tatilimize 1 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..Arkadaşlarımın bir kısmı yazın doğum yaptı, bir kısmı yazın hamile kaldığını öğrendi. Ve hepsi evlenir evlenmez hamile kaldılar. O kadar güzel bir sevinci yaşamak istersen hep üzülmeyi biliyorum. Anne olmayı herkes ister tabiki. Ama ne kadar az üstüne düşersek ancak o zaman gerçekleşiyor sanırım. En güzel şeyler en beklemediğimizde oluyor tatlım sanırım... :)
hamile olsaydın sanırım cıkardı mervecim ,benim adet günüme 4 gun vardı yaptıgımda silik bi cızgi cıkmıstı varla yok arası bıseydı ertesi gün tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi.yinede emin olamıyorsan kan tahlili yaptır bencebenim adet günüm bugün ama sabah test yaptım negatifti erken mi acaba kafam karıştı ?
bana da öyle geliyor yakında belli olur :) cumartesiye kadar beklerim zaten o zamana kadar gelir gelecek olanhamile olsaydın sanırım cıkardı mervecim ,benim adet günüme 4 gun vardı yaptıgımda silik bi cızgi cıkmıstı varla yok arası bıseydı ertesi gün tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi.yinede emin olamıyorsan kan tahlili yaptır bence
idrar tetlerine pek güvenmebana da öyle geliyor yakında belli olur :) cumartesiye kadar beklerim zaten o zamana kadar gelir gelecek olan
inşaALLAH hayırlısı olsun bende çok isterim burda sizlerle paylaşmayıidrar tetlerine pek güvenmectesi güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
Guzel haberlerinizi bekliyoruzinşaALLAH hayırlısı olsun bende çok isterim burda sizlerle paylaşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?