Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Hamile olup olmadığını evde testle öğrenme süresi bence çok sancılı benimde ilk gebeliğim ve heyecandan kaç test çöpe gitti adet sûrem bitti 1. Günü o mükemmel çift çizgiyi gördüm adet sürmemin tamamen bitmesini bekledim kan testı yaptırdım degerım yüksek çıkmıştı.bence kızlar kendi ruh saglıgınız ıcın bıraz geç yapın takmamaya calısın biraz sabır :))

Benim suan adet bitim günü tam 6 gün gecikmiş durumda yarın ilk idrarımla test yapıcam senden 1 yukarda yazmıştım bakıp bi kaç fikir verebilir misin :/

Benim suan adet bitim günü tam 6 gün gecikmiş durumda yarın ilk idrarımla test yapıcam senden 1 yukarda yazmıştım bakıp bi kaç fikir verebilir misin :/
Bence adetın kaç gün suruyorsa tamamen gecmesine bekle öyle yap beynim yaptıgım test bide en ucuz testlerdendi ona rağmen ıkıncı cızgı pembeydı.inşallah hamilesindir :)

Bugün test yapacaktım fakat regl oldum arkadaşlar. Çok Üzgünüm. Fakat 1 haftadır ateşimi ölçüyorum geciken reglim boyunca 37 derece ama regl olunca düştü benim yumurtlama doğurgan dönemim ne zaman oluyo .s

Beklenen adet gunumde yaptim idrar testini silik cikti ama hemen cikti gun gectikce koyulasti 3 gun gecikince betam 265 cikti

Çok şanslısınız ben gecikmenin 9. GünÜ test yapmaya giderken adet oldum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Hamile haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum sanki sıra bize geliyormuş gibi hissediyorum Asii çok tebrik ederim..

Asii bende tebrik ederim darisi isteyenlerin basina hamileleri duasi tutarmis insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz

Çok tşk ederim hepiniz darısı inş başınıza yalnız ben gayet sakinim ya hala şoktauım kanda belli olsa rahatlarım anca

Bence silik de olsa gayet belirgin ama yine de kan testi yaptırıp bi ohhhh çekmeni tavsiye ederim Asii

Hanımlar küçük bi sualim olacak ovulasyon testi almıştım dun ama su an mensin 21 gunundeyim fakat yine de oylesine yapayım dedim 2. Çizgi silik çıktı biliyorum negatif sabah ve testin kenarinda lh yaziyor neyse sabah tekrar yapayim dedim yine silik cizgi fakat testin kenarinda hcg yaziyordu kafam karıştı bu sekilde bi tecrubesi olan varmi lh testinde hcg yazmasi normal mi cevap verebilen olursa sevinirim her sey gonlumuzce olsun:)

Kızlar Bide siz bakın var mi gebelik
silik falan değil canım gayetde belli sadece sen gözlerine inanamıyorsun :) benimde böyle çıkmıştı ilk testte. hayırlı uğurlu olsun inşallah, vakit kaybetmeden bi dr a git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…