Hamile olup olmadığını evde testle öğrenme süresi bence çok sancılı benimde ilk gebeliğim ve heyecandan kaç test çöpe gitti adet sûrem bitti 1. Günü o mükemmel çift çizgiyi gördüm adet sürmemin tamamen bitmesini bekledim kan testı yaptırdım degerım yüksek çıkmıştı.bence kızlar kendi ruh saglıgınız ıcın bıraz geç yapın takmamaya calısın biraz sabır :))
Bence adetın kaç gün suruyorsa tamamen gecmesine bekle öyle yap beynim yaptıgım test bide en ucuz testlerdendi ona rağmen ıkıncı cızgı pembeydı.inşallah hamilesindir :)Benim suan adet bitim günü tam 6 gün gecikmiş durumda yarın ilk idrarımla test yapıcam senden 1 yukarda yazmıştım bakıp bi kaç fikir verebilir misin :/
Merhaba arkadaşlar 5 gündür ruhsal olarak çökmüş durumdayım lütfen biri bişey söylesin.
7 kasımda ilişki oldu 9 kasımda 4 gün süren bi adetim oldu
bu ay adeti geçtim ne lekelenme ne belirbelirti hiçbişey yoktu ama hergün sanki adet olcakmışım gibi ağrım oluyodu.
Dün test yaptım yani gecikmenin 4. Günü negatif çıktı fakat her sabah vücut ısım 36.8 37.0 derece arası çıkıyor göğüslerim davul gibi oldu hassasiyet var ve kasıklarda batma ağrı bel ağrısı var sizce geç döllenme olmuş olabilir mi 3 4 gün sonra tekrar test yapıcam
Bence hamilesin bendede ilk zaman silik cikmistiBenim adet günüm 19 uydu. Az önce test Yaptım 2. Çizgi silik çıktı sanırım hamileyim
silik falan değil canım gayetde belli sadece sen gözlerine inanamıyorsun :) benimde böyle çıkmıştı ilk testte. hayırlı uğurlu olsun inşallah, vakit kaybetmeden bi dr a git istersenKızlar Bide siz bakın var mi gebelik
bende adet günümde öğrendim, benimde oğlum olsun :)demek kı kız cocuk olunca ıdrar testınde daha cabuk cıkıyor.benım yakın bır arkadasımında oglu oldu oda adet gununde ogrenmıs..
Kızlar Bide siz bakın var mi gebelik
Test yaptirdin mi canim , haberler nasil ??Tesekkur ederim cevabin icin aylin.bugunde erken gebelik testi aldim onda da cikmadi.12 ve ustunu gösteriyormus.yani buyuk ihtimalle gebelik yok.kan testi icinde ya yarin yaptiririm ya da pzsti.kirmiziyi bekliyoruz bakalim:)
Kesin hamilesin asiii.Kızlar Bide siz bakın var mi gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?