Kan testine çarşamba gidicem memleketteyim canım suan
bence 1 hafta sonra git keseyi görürsün ben öğle yapıcam.Acaba ben ne zaman gitsem doktora
erken gittiğimde bakmıyo doktorlar
O zaman yarın sağlık ocağına kan testi yaptirayim sonrada bekleyeyim haftaya gideyim dayanabilirsembence 1 hafta sonra git keseyi görürsün ben öğle yapıcam.
Çarşamba kan testi yaptiricam 1000 çıkarsa beta hcg ozaman görünüyor kese
O zaman yarın sağlık ocağına kan testi yaptirayim sonrada bekleyeyim haftaya gideyim dayanabilirsem
Kizlarr çok heyecanlıyım test yaptım dayanamadım evde ve 2 çizgiyi gördüm inanamıyorum
inş saglikli bir şekilde kucağıma almayi nasip eder çok korkuyorum 3 ay önce bebeğimin kalbi durmustu kürtaj olmustum
bence normal hayırlı olsun şekerim inşallah benimde değerim böyle güzel çıkarKızlar bugün kan testi yaptirdin beta hcg 224.67
sizce çok mu düşük
Adetin geçti mi cnmKizlar bende hamileyim yeni ogrendim ilk hamileligimde bos gebelikdi insallah bu sefer saglikli gelir bebegim dua edin bana
Bana sordun galiba yok 1 gunum kaldi adetime ama belirtlerim oldugu icin test yapdim cikdiAdetin geçti mi cnm
Arkadaslar lutfen bisey soyleyin hamile miyim catliycam. Ilk 5dk icinde bisey gorunmedi ama 10.dkda boyle oldu. Kullanim klavuzunda ilk 15dk icinde cizgi olusursa sonuc pozitif demektir yaziyor. Lutfen yorum yapin...
Arkadaslar lutfen bisey soyleyin hamile miyim catliycam. Ilk 5dk icinde bisey gorunmedi ama 10.dkda boyle oldu. Kullanim klavuzunda ilk 15dk icinde cizgi olusursa sonuc pozitif demektir yaziyor. Lutfen yorum yapin...
Bencede hamilesin benimkide ilk boyle cikmisdiKızlar benim de yarın bat günüm dayanamadım test yaptım negatif ilk hamilelik de 4 gun geçince çok silik çıkmıştı ama kaybettim 16 eylül de inşallah bende güzel haberlerle gelirim dua edin bana kızlar nolur :/
Cnm adet gecmeden de pozitif çıktımıydı2.testi de yaptim 5dakika dolmadan 2.cizgi cikti. Asiri mutluyum. Bugun adetimin gecikmesinin 4.gunuydu. Allah hamileligimi ve herkesin hamileligini hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin... cok tesekkur ederim yorumlar icin...
Denemedim canim. Aylardir test yapiyordum erkenden. En ugak biseyden nem kapip acaba hamile olabilir miyim diye dusunuyordum. Tabi sonuclar negatif cikinca surekli uzuluyordum. Bu yuzden adetimin gecikmesini beklemeye karar verdim bu sefer tatlim. Hatta 1haftayi gecerse bakacaktim ama yine dayanamadim buaksam test yaptim iste :)Cnm adet gecmeden de pozitif çıktımıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?