Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

bence normal hayırlı olsun şekerim inşallah benimde değerim böyle güzel çıkar​
Ins cnm ya seninde güzel haberlerini alırız

Kızlar benim de yarın bat günüm dayanamadım test yaptım negatif ilk hamilelik de 4 gun geçince çok silik çıkmıştı ama kaybettim 16 eylül de inşallah bende güzel haberlerle gelirim dua edin bana kızlar nolur :/

Arkadaslar lutfen bisey soyleyin hamile miyim catliycam. Ilk 5dk icinde bisey gorunmedi ama 10.dkda boyle oldu. Kullanim klavuzunda ilk 15dk icinde cizgi olusursa sonuc pozitif demektir yaziyor. Lutfen yorum yapin...

Eklentiler

• IMG-20141202-WA0003.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 195
[QUOTE="MiaChivas, post: 38095351, Arkadaslar lutfen bisey soyleyin hamile miyim catliycam. Ilk 5dk icinde bisey gorunmedi ama 10.dkda boyle oldu. Kullanim klavuzunda ilk 15dk icinde cizgi olusursa sonuc pozitif demektir yaziyor. Lutfen yorum yapin...[/QUOTE]

Hayirli olsun canim .d benimkiside boyleydi

Arkadaslar lutfen bisey soyleyin hamile miyim catliycam. Ilk 5dk icinde bisey gorunmedi ama 10.dkda boyle oldu. Kullanim klavuzunda ilk 15dk icinde cizgi olusursa sonuc pozitif demektir yaziyor. Lutfen yorum yapin...

Hayirli olsun canim benimkiside boyleydi

2.testi de yaptim 5dakika dolmadan 2.cizgi cikti. Asiri mutluyum. Bugun adetimin gecikmesinin 4.gunuydu. Allah hamileligimi ve herkesin hamileligini hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin... cok tesekkur ederim yorumlar icin...

Cnm adet gecmeden de pozitif çıktımıydı
Denemedim canim. Aylardir test yapiyordum erkenden. En ugak biseyden nem kapip acaba hamile olabilir miyim diye dusunuyordum. Tabi sonuclar negatif cikinca surekli uzuluyordum. Bu yuzden adetimin gecikmesini beklemeye karar verdim bu sefer tatlim. Hatta 1haftayi gecerse bakacaktim ama yine dayanamadim buaksam test yaptim iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…