Haber ver bizedeAdetime 5 gün var daha
Ne guzel yaa benım de bes gun var yarın dort gun kalcak bende mı yapsam acaba cesaretlenıyorum erken ogrenenlerı gorunce cok sevındım kan ver hemenAdetime 5 gün var daha
cnm ümitlen ama yapma benm silik çıkan çzgm yok oldu salı tekrar yaptm hayalet gbi bi çzgi çıktı.sağ kasıkta bacağa vuran çok ince sancım var göğüslerde zaman zaman aşırı kaşıntı,sık idrar,5,6 gündür kabızlk,arada bel ağrısı ama 29 u adet bekleyeceğm.çünkü çzgi silndi sonradan bnde.Ne guzel yaa benım de bes gun var yarın dort gun kalcak bende mı yapsam acaba cesaretlenıyorum erken ogrenenlerı gorunce cok sevındım kan ver hemen
cnm o çzginin t ye yakn olması gerek die biliorum ben ama umarm vardrEki Görüntüle 1348241 Kızlar sizlerde bakın. Bi. Yanlış mı bu test sonucu :/
Aynı belırtıler bende de var benım de 29 u bat.bende ara ara mıde bulantısı da oluyo hafıf ama. Umarım bunlar benım uydurdugum seyler degıldırcnm ümitlen ama yapma benm silik çıkan çzgm yok oldu salı tekrar yaptm hayalet gbi bi çzgi çıktı.sağ kasıkta bacağa vuran çok ince sancım var göğüslerde zaman zaman aşırı kaşıntı,sık idrar,5,6 gündür kabızlk,arada bel ağrısı ama 29 u adet bekleyeceğm.çünkü çzgi silndi sonradan bnde.
valla bu ay ümidi kestm ve kendimi dnlemiorumAynı
Aynı belırtıler bende de var benım de 29 u bat.bende ara ara mıde bulantısı da oluyo hafıf ama. Umarım bunlar benım uydurdugum seyler degıldır
ben de umutlu degıldım aslında cunku yumurtalama donememımı kullanamadık tam anlamıyla ama ya tutarsa hesabıyla heyecan yapıorum oldu mu acaba dıe:) nasıp hersey hayrlı zamanda hayrlısıyla gelsın ınsallah hepımızevalla bu ay ümidi kestm ve kendimi dnlemiorumşu durumda bunlarıda ben uydurmuyorumdur.umarm hamişsndr cnm bnm hiiiç his kalmadı içimde niyeyse kendime dair
amin btanem günümün yarısı wc de geçio bu nedr yaaBe
ben de umutlu degıldım aslında cunku yumurtalama donememımı kullanamadık tam anlamıyla ama ya tutarsa hesabıyla heyecan yapıorum oldu mu acaba dıe:) nasıp hersey hayrlı zamanda hayrlısıyla gelsın ınsallah hepımıze
hheh ya kurban olan Bi soyle sağ kasığımda bacağıma uzanan Bi gerginlik var,arada solda batmalar oluyor,sık idrar 2 haftadr var,5-6 gündür kabzlk vardı bugün geçti.zaman zaman sağ kasık belime vuruyor.adet olacakmışım gbi Bi his var rahim bölgemde değişik.adet 29 u bekliyorum.ne diosun bu duruma hayatm :)4 vardı reglime öğrendim ama benim ovulasyon erken oldu beta hcg de 105 stres yapmayın zaten son hafta sinyal veriyor vücut bir şekilde...
4 vardı reglime öğrendim ama benim ovulasyon erken oldu beta hcg de 105 stres yapmayın zaten son hafta sinyal veriyor vücut bir şekilde...
snde mi 29 u beklion?az kaldı kız stres hat safhada tabi senin hamile kalman nie sorunluAy ne güzel dedin heralde senin ilk gebeliğin değil.. maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..
Ya benim sol kaşığıMDA 3 gündür bi batma var onun dışında hiç bir belirti yok. Biraz da benim hamile kalmam sorunluama Allah büyük ya hani belki diyorum ..
Bat 29.12 yumurtlama günüm 15.12. Bi akıl ver
İlk gebeliğim değil evet oğlumdada göğüs ler sinyal verdi buda... Senin nasıl şuan dolgunmu neden hamile kalmak sorunlu 2.5 yılın ardından hamile kaldım bende olur inş. Hmm bu arada bal tarçın çörek otu karışımını yaptım bu ay vee çok dua ettim aklında olsun cnm.Ay ne güzel dedin heralde senin ilk gebeliğin değil.. maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..
Ya benim sol kaşığıMDA 3 gündür bi batma var onun dışında hiç bir belirti yok. Biraz da benim hamile kalmam sorunluama Allah büyük ya hani belki diyorum ..
Bat 29.12 yumurtlama günüm 15.12. Bi akıl ver
benm durumuma ne diosun hayatım seni gebesin ya rehin aldıkİlk gebeliğim değil evet oğlumdada göğüs ler sinyal verdi buda... Senin nasıl şuan dolgunmu neden hamile kalmak sorunlu 2.5 yılın ardından hamile kaldım bende olur inş. Hmm bu arada bal tarçın çörek otu karışımını yaptım bu ay vee çok dua ettim aklında olsun cnm.
Cnm ya herkezde farklı tabi bende göğüs ler doldu adetten farklı 2gün bacağım kalçamdan aşşağı çok kastı 2 gündür kasık ağrım var oda ara ara birde kendini hamile gibi hissediyor musunhheh ya kurban olan Bi soyle sağ kasığımda bacağıma uzanan Bi gerginlik var,arada solda batmalar oluyor,sık idrar 2 haftadr var,5-6 gündür kabzlk vardı bugün geçti.zaman zaman sağ kasık belime vuruyor.adet olacakmışım gbi Bi his var rahim bölgemde değişik.adet 29 u bekliyorum.ne diosun bu duruma hayatm :)
Ama bak ben bu kendimi gözleme almıştım ateş dr ovulasyon ne zaman oldu biliyorum ...benm durumuma ne diosun hayatım seni gebesin ya rehin aldıkbunlara adet belrtisi mi diyeyim testi etken yaptm gebe miyim diyeyim ilk kezz sağ kasıkta bacağı etkiliyen gergnlk olup bnde
ümidi kesmştm ama bu değişiklikler hamileym hssi verdi adetten çok farklı,göğüs kenarlarm ağrıo ama adete yaknm bunu gebeliğe yormuorum.bi kzm var 4 yaşnda ama onda ne yaşadm blmiorum çnkü plansz olmuştuCnm ya herkezde farklı tabi bende göğüs ler doldu adetten farklı 2gün bacağım kalçamdan aşşağı çok kastı 2 gündür kasık ağrım var oda ara ara birde kendini hamile gibi hissediyor musun
% kaç kiKızlar bizim sperm sayımız az
Aslında aylardır belirti filan aramiyordum 'zaten olamaz' diye ama ne bilim bu ay farklı
% kaç ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?