Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ümit Allah tan hiç kesme sakın benimde oğlum 7 yaşımda kaç yıldır olmuyordu ama çok büyük sürpriz oldu neyse dur daha geç çatladıysa yumurtan çıkmaması normal ovulasyondan 12 14 gün çıkar anca idrarda

12 nde çatladı yumurtam

Duzensiz adet olmama ragmen beklenen batimda yaptim silik baya net cift cizgi cikti.hemde ilk idrarda yapmadim 2ciyle yaptim

Duzensiz adet olmama ragmen beklenen batimda yaptim silik baya net cift cizgi cikti.hemde ilk idrarda yapmadim 2ciyle yaptim
işte ben adete 9 gün varken yaptm o zmn çizgi çktı sonrakilerde kayboldu nedense buda ümidimi yitirmeme sebep oldu ama içim kıpır kıpr yine de

işte ben adete 9 gün varken yaptm o zmn çizgi çktı sonrakilerde kayboldu nedense buda ümidimi yitirmeme sebep oldu ama içim kıpır kıpr yine de
Yumurtlama gunleri hatta 2 3 gun sonrasi test cift cikara biliyo lh hormona bagli.insallah hamilesin tatlim umudunuitirme ben adet sancisi cektim 7haftama kadar

Merhaba arkadaşlar ben de hala hamilemiyim değilmiyim bellii değil.. adetim geceli 7 gün bugün iki kere ayın 20 sinde bir kere yaptım çıkmadı 23nde yaptım yine çıkmadı testte bişey beta baktırmıştım 22 snde 0.83 çıkmştı.. hala giden gelen bişey yok. bütün hameilelik belirtilerine ndair herşey var kasık agrısı batmalar gögüs uçlarında acıma sık idrara çıkma gibi.. inşş hamileyimdir 29unu bekliyrm eger olmazsam tekrar kan testi yaptırcam.

Canim normalde adet duzensizligin var mi?

Canim normalde adet duzensizligin var mi?
yok canımmm 1 2 gün oynamanınm dışında hiç bu kadar uzun beklediğim olmadı adetlerim hep düzenlidir. karın agrım oldugunda belım agrıdıgında bugun olucam derim olurum.. ama nerdeyse iki haftadır belım agrıyoo gelende yok gıdende..

Bekle bakalim hic idrar tahliliyle ugrasma direk git kan testi ver tekrar. insallah hamissindir.

pazartesine kadar bekliyorum işte canımmm idrar almıcam daha zetn negatif görmekden sıkıldım artık.. inşallahh cnm dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş..:)

benımde ocak2 snde olucak ama çok sabırsızlanıyorum alsam çıkarmı acaba

Arkadaşlar Günaydın öncelikle .Yardımınız ihtiyacım var çok. .. bat 29 aralık.1 haftadır memelerde hassasiyet vardi son 3 gündür de sistiler. dünden beri ciddi bel ve bacak agrilari yaşıyorum.kasiklarimda seyirde de var ara ara. 3gündür SabaHları metalik bi tad var dilim damagım kuru uyaniyorum. 21inde bir merakla test yaptım evde ama negatifti. Regl belirtilerim sadece göğüs şişligi ve hassasiyeti olUrdu ama bu kez bütün bunlar kafamı çok karıştırdı. Bugün test yapsam çıkar mı yoksa beklemelimiyim?

bence bekle canım hayal kırıklıgı oluyor negatif gör gör... bence adetinin bi geçmesini bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…