Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaslar ıyı aksamlar sımdı gunduz ısten dolayı fazla konusamadım yazın benım cocuk ıhtımalım yuzde eksı bır mılyondu dktor hamılelıkten suphelendı ne olur neolmaz dıye yapılan test sonucundada sıfır cıkmıstı sımdı ben bugun yaptıgım test sonucuda 0.82 cıkmstı hep dıyorum olsun yada olmasın ama o 82 bıle bır ıhtımal degılmıya sızce daha adete o takvımım programına gore 5 gun var

N
Test yaptim..evet bat a 7 gun var...biliodm bekliodm...ama negatifff i gorunce yine bi burukluk
Naz sana komik bişi anlatıcam demiştim ya bende dayanamayıp yaptım negatif ti diye sonra nette garip garip testler okudum ve yaptım kesin sonuç degil ama yaptım umut oldu sende yap bakalım

Şimdi önce plastik şeffaf bir kaba idrar üzerine yarım limon suyu eger alta çökerse pozitif bide başka yine plastik kaba idrar üzerine karbonat köpük oluşursa pozitif işin eglenceli çokta kaptırma kendini

ben bugun kanda yaptırmama ragmen negatıf cıkmasına ragmen daha adete 5 gun vr ona ragmen umıtlenıyorum aman aman
bence acele ediyorsun adet günün gelsin idrar testi yap benim silik çıktı hala gidip kan testi yaptırmadı düşük çıkınca yani 50-100 arası 5 gün sonra gel kesin degil daha diyorlar

Şimdi önce plastik şeffaf bir kaba idrar üzerine yarım limon suyu eger alta çökerse pozitif bide başka yine plastik kaba idrar üzerine karbonat köpük oluşursa pozitif işin eglenceli çokta kaptırma kendini
Eheheheh cok tatlismiss.eglenceli gbi evet bakalm..16sinda bir daha yaparm belkim:)

Merhabalar. Benim adet günüm dündü ve olmadım ama sanki her an adet olacakmışım gibi bi garip sancı var..

Ve göğüslerimde aşırı derecede ağrımıyor, sadece biraz belim ağrıyor. Kendisini benim durumumda görenler var mı?

Saol canım inşallah isteyen herkes görsün :) hadi bakalım belki senin de 4-5gün sonra belli eder meleğin kendini
Canm benimde bat a 4 gün var bugün test yaptm tek cikti sanırım daha erken ocak ayında da kimyasal gebelik yaşadım çok istiyorm 2. çocuğum olsun ama kasıklarmda özelliklede sol tarafta batma ve baskı var bacaklarıma ve kasıklarımada kramp giriyo acaba yinede varmıdır sanki ilk defa hamile kalmışım gibi herşeyi unutmuşum

Desene aynı dertten muzdaripiz bende o üzücü olayı aralık ayında yaşadım ve şuan nekadar korktuğumu anlatamam silik ikinci çizgiyi gördüm ama kan vermek için bekliyorum sürekli canım anlattıklarının aynısını bende de oluyor arada batma gibi öle çok bi göğüs ağrısı yok minnacık var:)

Ya acaba 4-5gün öğrenenlerin nasıl oluyor acaba ben kime sorsam şimdi bile çok erken bekle 10 gün diyor bence beyaz melek olabilir gününü bekle (ıyy şu bekle sözüne iyice gıcık oluyorum ama başka seçenek yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…