- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Ya iste bunlar heppp umut oluyor bana...Allahim nolur yarabbim nolurrr...bu ay cok umutluydummmhic uzulme canim benimde bat a 5 gun kala yaptim negatifti.1 gun gecti yaptim sip silikti
Canım mavi şeridin ( ok degil) yanında silik bi renk var o mu acabaReglime 1gun var bu sabah yaptm bise goren var mi ?
Şimdi hamişmisinhic uzulme canim benimde bat a 5 gun kala yaptim negatifti.1 gun gecti yaptim sip silikti
Naz sana komik bişi anlatıcamTest yaptim..evet bat a 7 gun var...biliodm bekliodm...amanegatifff i gorunce yine bi burukluk
Canum bak sekle simdi ikinci cizgi kirmizi yerde olmasi lazimdi ama siyah yerde onu diyorumCanım mavi şeridin ( ok degil) yanında silik bi renk var o mu acaba
canım negatıfdı dıyorsunya kan testındemı negatıf cıkmısdıŞimdi hamişmisinyani silik olunca bi sorun olmaz dimi
İlk testi bata 4 gün kala yaptım idrar negatifti şimdi silik ve 2014 geçti gelmedicanım negatıfdı dıyorsunya kan testındemı negatıf cıkmısdı
Valla canım çok bişi gözükmüyor zorlayınca vardiye bulut gibi pembe bişi varReglime 1gun var bu sabah yaptm bise goren var mi ?
ben bugun kanda yaptırmama ragmen negatıf cıkmasına ragmen daha adete 5 gun vr ona ragmen umıtlenıyorum aman aman2 geçti (ah bu telefonlar
bence acele ediyorsun adet günün gelsin idrar testi yap benim silik çıktı hala gidip kan testi yaptırmadı düşük çıkınca yani 50-100 arası 5 gün sonra gel kesin degil daha diyorlarben bugun kanda yaptırmama ragmen negatıf cıkmasına ragmen daha adete 5 gun vr ona ragmen umıtlenıyorum aman aman
Eheheheh cok tatlismiss.eglenceli gbi evet bakalm..16sinda bir daha yaparm belkim:)Şimdi önce plastik şeffaf bir kaba idrarüzerine yarım limon suyu eger alta çökerse pozitif bide başka yine plastik kaba idrar üzerine karbonat köpük oluşursa pozitif işin eglenceli çokta kaptırma kendini
Canm benimde bat a 4 gün var bugün test yaptm tek cikti sanırım daha erken ocak ayında da kimyasal gebelik yaşadım çok istiyorm 2. çocuğum olsun ama kasıklarmda özelliklede sol tarafta batma ve baskı var bacaklarıma ve kasıklarımada kramp giriyo acaba yinede varmıdır sanki ilk defa hamile kalmışım gibi herşeyi unutmuşumSaol canım inşallah isteyen herkes görsün :) hadi bakalım belki senin de 4-5gün sonra belli eder meleğin kendini
Desene aynı dertten muzdaripizCanm benimde bat a 4 gün var bugün test yaptm tek cikti sanırım daha erken ocak ayında da kimyasal gebelik yaşadım çok istiyorm 2. çocuğum olsun ama kasıklarmda özelliklede sol tarafta batma ve baskı var bacaklarıma ve kasıklarımada kramp giriyo acaba yinede varmıdır sanki ilk defa hamile kalmışım gibi herşeyi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?