Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
4-5 gün önce yazacaktım
Aslında ben ilk gebeliğimi adet geçtikten 5,gün sonra öğrenmiştm o anki belirtilerimi de hiç hatırlamıyrm ayrıca bende göğüs ağrısı falan yok sadece çok şiddetli mide ağrısı ve kasıklarmda batma ve kasılma tarzı şeyler var kimyasal gebelikte de şiddetli göğüs ve baş ağrısı çekmiştim migren derecesinde

Ama sendeki bence kesindir silik çizgi bile olsa ben kimyasal gebeliği öğrendigimde idrarda çıkmadı kanda çıktı

Ya kızlar bakarmısın öncekine göre daha mı belirgin yoksa aynısı mı eşim aynı bi fark yok dedi

Eklentiler

• DSC_0087.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 128
Evet sanırım öleyim daha iyi olacak pazartesi bişi olmazsa gidip bi kan testi yaptırayım offf evdede yatılı misafir var diyemem de iki ara bi derede kaldım aşırı derecede moralim bozuk yine üzüleceğim diye korkuyorum normal hamilelik yaşıyamıcam sanırım

Öyle deme canm Allahın izniyle kesin hamilesin kalbini ferah tut ben sadece için rahatlasn diye kan yaptır dedim

Pazartesi bekleyemem diyosan bi özel hastaneye git 3 saat içinde sonucu alırsın bu kadar takma kafana yani bende bu kadar rahat konusuyorum ama günüm yaklaştıkça aynı tedirginliği bnde yaşıyorum

Kizlar merhaba benim de adetim 2 gun gecikti adetime 1 hafta kala baslamak üzere bugüne kadar hergün idrar testi yaptım hep negatif.ama hala adet olmadığım için de umutluyum.pazartesi kan testine gidicem ama okadar cok yorum okudum ki olumsuz ben de hamile degilmisim gibi hissediyorum. Zaten hamile degilsem şimdi bi de düzensizlikle ugrasicam oof offff. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…