- 29 Ocak 2015
- 334
- 882
- 33
- 39
Aslında ben ilk gebeliğimi adet geçtikten 5,gün sonra öğrenmiştm o anki belirtilerimi de hiç hatırlamıyrm ayrıca bende göğüs ağrısı falan yok sadece çok şiddetli mide ağrısı ve kasıklarmda batma ve kasılma tarzı şeyler var kimyasal gebelikte de şiddetli göğüs ve baş ağrısı çekmiştim migren derecesinde4-5 gün önce yazacaktım
Benimki silik bile çıksa çok sevinirdim herhalde senin ne kadar geçmiştiAma sendeki bence kesindir silik çizgi bile olsa ben kimyasal gebeliği öğrendigimde idrarda çıkmadı kanda çıktı
Yaptıgım da 2.gün geçmişti yrn tekrar test yapıcam inşallah biraz daha koyu görürümBenimki silik bile çıksa çok sevinirdim herhalde senin ne kadar geçmişti
İnşallah canm darısı benim ve isteyen herkesin başınaYaptıgım da 2.gün geçmişti yrn tekrar test yapıcam inşallah biraz daha koyu görürüm
Diğer yaptığınla arasından kaç gün geçtiYa kızlar bakarmısın öncekine göre daha mı belirgin yoksa aynısı mı eşim aynı bi fark yok dedi
Canm baktımda aynı gibi ama bunu en garanti bi kan testinde öğrenebilirsin en azından değerler artıyomu azalıyomu hem için rahatlarOnu Persembe sabah yapmıştım bunu bu sabah 382. Sayfa da ods
İnşallah canım ama değişmiyor işte ondan korkuyorumCanımmm bence hamişsin Gözünaydın diyeyim şimdiden ama pazartesi kan sonucunu bekliyorz
Öyle deme canm Allahın izniyle kesin hamilesin kalbini ferah tut ben sadece için rahatlasn diye kan yaptır dedimEvet sanırım öleyim daha iyi olacak pazartesi bişi olmazsa gidip bi kan testi yaptırayım offf evdede yatılı misafir var diyemem de iki ara bi derede kaldım aşırı derecede moralim bozuk yine üzüleceğim diye korkuyorum normal hamilelik yaşıyamıcam sanırım
İnşallah canım pazartesi kan veririm anca salı sonuç çıkar salı günü inş güzel değerler söylerimÖyle deme canm Allahın izniyle kesin hamilesin kalbini ferah tut ben sadece için rahatlasn diye kan yaptır dedim
inşallah canm sonucu mutlaka yaz ayrıca benimde salı günü adet olmam lazım inşallah bende adet olmamİnşallah canım pazartesi kan veririm anca salı sonuç çıkar salı günü inş güzel değerler söylerim
İnşallah ikimizde güzel haberler yazarız burayainşallah canm sonucu mutlaka yaz ayrıca benimde salı günü adet olmam lazım inşallah bende adet olmam
İnşallah canmİnşallah ikimizde güzel haberler yazarız buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?