Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Sende belirti vs oldu mu?
Yumurtlama zamanında anlamsız bi bulantı oldu 4-5 gün bide yumurtlama döneminden sonra bir hafta akıntı oldu şüpheleniyordum bata bir hafta kala hiç bişi yoktu ne bulantı ne akıntı nede göğüs ağrısı bat günü feci kasık agrım başladı şimdilerde yavaş yavaş göğüs ağrısı da başladı

17sinde test yap bence benimde batdan bir hafta önce hafif bulantım vardı ama sonra geçti

Zaten çok düşük olduğu için çıkmıyor batı bekle diyorlar yükselir yavaş yavaş eger gebelik olursa

İnşallah bu sefer yine kimyasal olmaz silik çizgi beni korkutuyor
hayıııır öyle deme....unut onu öyle kimyasal fln sağlıkla tutunur inşallah bebişin sana..bende hiiiiiç bir belirti yoook..hatta adet öncesi şişkinlğm sinir bile başladı (((( çok üzgünüm..ne hassasiyet ne bir akıntı pffffffff

E
tesekkur ederim canim evet bebeğime kavuşcam inşallah hayırlısıyla zaten canım adet öncesi ne yaşıyorsan onu yaşıyorsun bilmiyorum ama içimden bi ses iyi şeyler olacak diyor senin için

tesekkur ederim canim evet bebeğime kavuşcam inşallah hayırlısıyla zaten canım adet öncesi ne yaşıyorsan onu yaşıyorsun bilmiyorum ama içimden bi ses iyi şeyler olacak diyor senin için
ayyy ne sevindim hamiş olmana rabbim hayırlı etsin inşallah bizde böle sevindirir rabbiim

E
İnşallah içindeki ses büyür büyür kocaman olur benim sesimden dünyaya haykırış halini alır...İnşallahhhh...var mıdır öyle içine doğma onların çıkması vs durumları sende :)

İnşallah canım inşallah isteyen herkesi sende gününü mü bekliyorsun
bugün günüm malesef bugünme kadar 3 kere test yaptım 4günkala 3 gün kala 2 gün kala hepppp negatif ama adet olucak gibi değilim hep 5 gün önceden karnım ağrırdı ama bu sefer 9 gün evvel belim ve sırtım ağrıyordu sonra sol kasığımda pıt pıt atma gibi bir ağrı saptandı sol kasığım ağrıdı hep ama başka bi haltımda yok şimdi karın ağrımda yok ama negatif heppp offf

Belki geç döllenmedir gelmezse tabi bi 3?gün bekle tekrar yap çünkü anlattıkların tamda hamilelik belirtisi okadar çok okudum ki Prof olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…