- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini takip edicem unutma yazmayı olur muEh artık o karar sizde :) hadi hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza da alın inşallah...:)
Sende belirti vs oldu mu?Ya kana bana kalsa kalkıp gidip test yaptırsam süper olcak ama eşim bir hafta bekle diyor ama pazartesi saglik ocağında yaptırcam inşallah
Yumurtlama zamanında anlamsız bi bulantı oldu 4-5 gün bide yumurtlama döneminden sonra bir hafta akıntı oldu şüpheleniyordum bata bir hafta kala hiç bişi yoktu ne bulantı ne akıntı nede göğüs ağrısı bat günü feci kasık agrım başladı şimdilerde yavaş yavaş göğüs ağrısı da başladıSende belirti vs oldu mu?
canım test yaptırdım 0.82 cıktıV
canım diger yazılarını da okudum da bence bir test yaptım önce ama çıkmayabilir bencede en azından pazartesiye kadar bekle şimdi gitsen aynı şeyleri söyleyip geri gönderir
Ama daha bata 6 gün var dimicanım test yaptırdım 0.82 cıktı
normalde 16sında olmam lazım adetAma daha bata 6 gün var dimi
hanı bes gun sonra o adı neyse hormonun artarmıya hemen cunku deger normal degıl cok dusuk17sinde test yapbence benimde batdan bir hafta önce hafif bulantım vardı ama sonra geçti
hayıııır öyle deme....unut onu öyle kimyasal flnİnşallah bu sefer yine kimyasal olmaz silik çizgi beni korkutuyor
tesekkur ederim canim evet bebeğime kavuşcam inşallah hayırlısıylahayıııır öyle deme....unut onu öyle kimyasal flnsağlıkla tutunur inşallah bebişin sana..bende hiiiiiç bir belirti yoook..hatta adet öncesi şişkinlğm sinir bile başladı (((( çok üzgünüm..ne hassasiyet ne bir akıntı pffffffff
ayyy ne sevindim hamiş olmana rabbim hayırlı etsin inşallah bizde böle sevindirir rabbiimtesekkur ederim canim evet bebeğime kavuşcam inşallah hayırlısıylazaten canım adet öncesi ne yaşıyorsan onu yaşıyorsun bilmiyorum ama içimden bi ses iyi şeyler olacak diyor senin için
İnşallah içindeki ses büyür büyür kocaman olur benim sesimden dünyaya haykırış halini alır...İnşallahhhh...var mıdır öyle içine doğma onların çıkması vs durumları sende :)E
tesekkur ederim canim evet bebeğime kavuşcam inşallah hayırlısıylazaten canım adet öncesi ne yaşıyorsan onu yaşıyorsun bilmiyorum ama içimden bi ses iyi şeyler olacak diyor senin için
İnşallah canım inşallah isteyen herkesi sende gününü mü bekliyorsunayyy ne sevindim hamiş olmana rabbim hayırlı etsin inşallah bizde böle sevindirir rabbiim
Yani öle pek kimseye şöyle olcak böle olcak demem nedense içimden öle geldiİnşallah içindeki ses büyür büyür kocaman olur benim sesimden dünyaya haykırış halini alır...İnşallahhhh...var mıdır öyle içine doğma onların çıkması vs durumları sende :)
Hadi hayırlısı :) sabah ilk idrarla daha mı kesin oluyor sonuç? yarın denesem mi kiiiiiYani öle pek kimseye şöyle olcak böle olcak demem nedense içimden öle geldi
bugün günüm malesef bugünme kadar 3 kere test yaptım 4günkala 3 gün kala 2 gün kala hepppp negatif ama adet olucak gibi değilim hep 5 gün önceden karnım ağrırdı ama bu sefer 9 gün evvel belim ve sırtım ağrıyordu sonra sol kasığımda pıt pıt atma gibi bir ağrı saptandı sol kasığım ağrıdı hep ama başka bi haltımda yok şimdi karın ağrımda yok ama negatif heppp offfİnşallah canım inşallah isteyen herkesi sende gününü mü bekliyorsun
Belki geç döllenmedir gelmezse tabi bi 3?gün bekle tekrar yap çünkü anlattıkların tamda hamilelik belirtisi okadar çok okudum ki Prof olcambugün günüm malesef bugünme kadar 3 kere test yaptım 4günkala 3 gün kala 2 gün kala hepppp negatif ama adet olucak gibi değilim hep 5 gün önceden karnım ağrırdı ama bu sefer 9 gün evvel belim ve sırtım ağrıyordu sonra sol kasığımda pıt pıt atma gibi bir ağrı saptandı sol kasığım ağrıdı hep ama başka bi haltımda yok şimdi karın ağrımda yok ama negatif heppp offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?