Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Tek bilmediğim bu 2. Çizgi nezaman koyu renk olur kaç beta hcg de
annem söylediki en az on gün bekle ozaman tam sonuç çıkar ama ben nasıl beklerim on gün bir arkadşım var hatta bir çok kişi hep çok geç idrar testinde öğrendiler nasıl erkenden çıkıyor bazılarının

hem de 7 gün kala vs öğrenen de var..erken yumurtlama ve erken döllenme sanırım :)

ama o çok nadirdir bence çünkü ovulasyon 14. gün oluyor yumurta olgunlaşıp sperm ile buluşup zigot oluşumu tam 6 gün bu değerin kana ulaşıp hormon salgısı etti sana 4 de ordan yani aslında en az 4 gün kala belli olma ihtimali kalır oda mucize:)

Valla orasını mevlam bilir adete 1 gün kala bile döllenme olanlar varmış

ahahahah sayılarla konuşunca ne komik oldu =))) sahiden öyle...ayy yavruşlar yaaa..6 gün boyunca bişiler oluo böle fln..:) mucize tam yaaa...

ahahahah sayılarla konuşunca ne komik oldu =))) sahiden öyle...ayy yavruşlar yaaa..6 gün boyunca bişiler oluo böle fln..:) mucize tam yaaa...
Ya okadar garip bişey ki arkadaşım gününe 1 gün kala test yaptırmış 5in altında çıkmış 3gün gelmeyince tekrar gitmiş 700küsür lerde çıkmış çok garip geldi bana

Ya okadar garip bişey ki arkadaşım gününe 1 gün kala test yaptırmış 5in altında çıkmış 3gün gelmeyince tekrar gitmiş 700küsür lerde çıkmış çok garip geldi bana
İşte ben o 3 gün sonra gitmeye utanıom...sanki hastanedekiler arkamdan gülüyor gibi gelio..eczaneden test almaya da çekiniyorum artık (

Reglime 1gun var bu sabah yaptm bise goren var mi ?

Eklentiler

• IMG_20150312_100440.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 105
bende adetimin 1.gunu gecti hemen testi yaptim cok cok silikti,2.gunu azcik daha belirgindi.

hic uzulme canim benimde bat a 5 gun kala yaptim negatifti.1 gun gecti yaptim sip silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…