- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
annem söylediki en az on gün bekle ozaman tam sonuç çıkar ama ben nasıl beklerim on gün bir arkadşım var hatta bir çok kişi hep çok geç idrar testinde öğrendiler nasıl erkenden çıkıyor bazılarınınTek bilmediğim bu 2. Çizgi nezaman koyu renk olur kaç beta hcg de
hem de 7 gün kala vs öğrenen de var..erken yumurtlama ve erken döllenme sanırım :)annem söylediki en az on gün bekle ozaman tam sonuç çıkar ama ben nasıl beklerim on gün bir arkadşım var hatta bir çok kişi hep çok geç idrar testinde öğrendiler nasıl erkenden çıkıyor bazılarının
eğer hamiş isem erken döllenemeyegillerdenim :))))hem de 7 gün kala vs öğrenen de var..erken yumurtlama ve erken döllenme sanırım :)
Hayıııır daha yapma kendine bi uğraş bul 7gün bekleHadi hayırlısı :) sabah ilk idrarla daha mı kesin oluyor sonuç? yarın denesem mi kiiiii
Valla orasını mevlam bilir adete 1 gün kala bile döllenme olanlar varmışama o çok nadirdir bence çünkü ovulasyon 14. gün oluyor yumurta olgunlaşıp sperm ile buluşup zigot oluşumu tam 6 gün bu değerin kana ulaşıp hormon salgısı etti sana 4 de ordan yani aslında en az 4 gün kala belli olma ihtimali kalır oda mucize:)
tabiki öle ben tıptaki durumu söyledim :)Valla orasını mevlam bilir adete 1 gün kala bile döllenme olanlar varmış
ahahahah sayılarla konuşunca ne komik oldu =))) sahiden öyle...ayy yavruşlar yaaa..6 gün boyunca bişiler oluo böle fln..:) mucize tam yaaa...ama o çok nadirdir bence çünkü ovulasyon 14. gün oluyor yumurta olgunlaşıp sperm ile buluşup zigot oluşumu tam 6 gün bu değerin kana ulaşıp hormon salgısı etti sana 4 de ordan yani aslında en az 4 gün kala belli olma ihtimali kalır oda mucize:)
yaaaaaaaaaaaaaa.....pffffallahtan işe fln yanımda test getirmemişim ahahahahHayıııır daha yapma kendine bi uğraş bul 7gün bekle
Ya okadar garip bişey ki arkadaşım gününe 1 gün kala test yaptırmış 5in altında çıkmış 3gün gelmeyince tekrar gitmiş 700küsür lerde çıkmış çok garip geldi banaahahahah sayılarla konuşunca ne komik oldu =))) sahiden öyle...ayy yavruşlar yaaa..6 gün boyunca bişiler oluo böle fln..:) mucize tam yaaa...
İşte ben o 3 gün sonra gitmeye utanıom...sanki hastanedekiler arkamdan gülüyor gibi gelio..eczaneden test almaya da çekiniyorum artıkYa okadar garip bişey ki arkadaşım gününe 1 gün kala test yaptırmış 5in altında çıkmış 3gün gelmeyince tekrar gitmiş 700küsür lerde çıkmış çok garip geldi bana
Ozaman test al çokça başka bir eczane den iki kez üst üste çıkarsa git hastaneyeİşte ben o 3 gün sonra gitmeye utanıom...sanki hastanedekiler arkamdan gülüyor gibi gelio..eczaneden test almaya da çekiniyorum artık(
Zaten sürekli farklı eczaneye gitmeye çalışıomOzaman test al çokça başka bir eczane den iki kez üst üste çıkarsa git hastaneye
Bu marka testi pek bilmiyorum sanırım benReglime 1gun var bu sabah yaptm bise goren var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?