- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
Aaaaa canım hayırlı olsun öğrendin mi çook sevindimKesinlikle umudunuzu kaybetmeyin kızlar ben 2 gün geçince yaptim silik çizgi bile yoktu 3 gün gecikti çıktı:) bu arada bi sorum var çok endiseleniyorum.15 gun once sacima perma yaptrdim ben hamile olduğunu bilmiyodum büyük ihtimalle de permadan biriki gün sonra hamile kaldim kimyasali atmış mıdır vücudum acaba..bilgisi olan var mi kizlar korkuyorum
Sen kalbini ferah tut bişi olmaz Allahın izniylePermada da işte güçlü bi kimyasal var gerci idrarla atiliyomus emilen kısım ama kac günde atılır atilana kadar dollenmede bi sorun olusturmus mudur bunlari bilmedigim için korkuyorum dedigin gibi bilmeden yaptığım icin cok takmamam lazm ama yine de ihmalkar davrandim sonuçta gebelik düsunuyodum niye yaptırdım ki
attan baktı mı doktor ? ultrosonda alttan bakılanda varKizlar merhaba bişey sorcam ben gecen hafta doktora gttim idrar yolu enfeksiyonu vardi bayaa bnde ates falan yapti fitil kullaniorm doktor muayene etti smaer aldi adetime 4gun var ama acayip kasilklarma kramp falan grio halszlik uyku hali Var hamilelik olsaydi doktor mutlaka görürdü deil mi? Ultrasonla bakmadi antibiyotik verdi kullandm sali gunu de kntrole gtcem enfeksiyon için, fikirlerinzi almak istedim...
Ultrasonla alttan bakmadi sadece goz yordamiyla baktiattan baktı mı doktor ? ultrosonda alttan bakılanda var
göz yordamıyla anlamaz doktor.benim bu 5. haftam hala bebek ultrasonla dahı gözukmuyor.test yap adetın gecıkmısse yada kan testı yaptır. bide ıntıhaplanmada hamılelık olmuyo dye biliyorum.bende kullanmıstım fitil.intihap gecti bi ay sonra hamıle kaldım.ıntıhaptada kasıklarım agrıyodu cok agrı cekmıstım.ama yınede doktora gitUltrasonla alttan bakmadi sadece goz yordamiyla bakti
Evet bayaa agri yapti atesim yukseldi ama su an ilacm btti iki günlük fitil kaldi hala agri devam edio ondan supheye düştüm acaab görmemiş farketmemis olablir mi diye adetime 4gun var onun da mi sancsi diye düşünüyorum teşekkür edrimm fikrin icin allah bebeğini saglikla kucagna almayi nasip etsngöz yordamıyla anlamaz doktor.benim bu 5. haftam hala bebek ultrasonla dahı gözukmuyor.test yap adetın gecıkmısse yada kan testı yaptır. bide ıntıhaplanmada hamılelık olmuyo dye biliyorum.bende kullanmıstım fitil.intihap gecti bi ay sonra hamıle kaldım.ıntıhaptada kasıklarım agrıyodu cok agrı cekmıstım.ama yınede doktora git
Merhaba bnm de son adet tarihim 13 subatti bende 26 cok nadir 28 gunde bir olurdum bu ay 26 gun arayla olmam gereken tarih 10 martti olmadim 3 gun gecti 12 martta test yaptim silik cizgi cikti tekrar yptim oda ayniydi diger sabhta yaptim oda ayniydi yani pozitif 13 martta hastaneye gidip kan testi verdim suanda 4 hafta 2 gunluk hamileyim :) gecikmen varsa hala test yaparkadaşlar merhaba si,ze birşey sormak istiorum.benim son adet tarihim 13 şubat.normalde 28 günde bir adet görüyorum.bu ay adet olmadım henüz.şubat ayı 28 çekti ya sizce martta ne zaman adet olmalıydım ve bu adetim ne kadar daha geciktiğinde test yapsam çıkar?idrar testi yaptın dün ama çıkmadı.sizce erken midir yoksa yok mudur hanmilelik?
intihap gecmısse olabilir belkı.doktora git.iyi haberlerini beklıyorum ınsllah:) amiiiin :)Evet bayaa agri yapti atesim yukseldi ama su an ilacm btti iki günlük fitil kaldi hala agri devam edio ondan supheye düştüm acaab görmemiş farketmemis olablir mi diye adetime 4gun var onun da mi sancsi diye düşünüyorum teşekkür edrimm fikrin icin allah bebeğini saglikla kucagna almayi nasip etsn
Bende adet günümdu beta hcg yaptırdım 1.20 yani negatif çıkınca nasıl olsa yok diye hemen saçımi boyadım falan 2 gün sonra adet olmayınca bidaha kan testi yaptırdım 69.00 çıkınca şok oldum niye boyadım diye de kızdım kendime.Allaha emanet artık,bişe olmaz inşallah. .Sen kalbini ferah tut bişi olmaz Allahın izniyle
hmm ne güzell hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız....ben yaptım dün test ama bişey çıkmadı olsa bende de silik de olsa çıkmazmıydı?sende adet gecikmesi dışında bi belirtisi oldu mu peki?yarın yine gideceğim kan vermeye bakalım varsa kesin çıkar sanırım.hala adet olmadım zaten...Merhaba bnm de son adet tarihim 13 subatti bende 26 cok nadir 28 gunde bir olurdum bu ay 26 gun arayla olmam gereken tarih 10 martti olmadim 3 gun gecti 12 martta test yaptim silik cizgi cikti tekrar yptim oda ayniydi diger sabhta yaptim oda ayniydi yani pozitif 13 martta hastaneye gidip kan testi verdim suanda 4 hafta 2 gunluk hamileyim :) gecikmen varsa hala test yap
Hayırlı olsun canım hep yaptıgında aynı siliklikte mi çıktı peki beta degerin kaç çıktıMerhaba bnm de son adet tarihim 13 subatti bende 26 cok nadir 28 gunde bir olurdum bu ay 26 gun arayla olmam gereken tarih 10 martti olmadim 3 gun gecti 12 martta test yaptim silik cizgi cikti tekrar yptim oda ayniydi diger sabhta yaptim oda ayniydi yani pozitif 13 martta hastaneye gidip kan testi verdim suanda 4 hafta 2 gunluk hamileyim :) gecikmen varsa hala test yap
Canım bende geçen ay boyamıştım sonradan ya hamileysem deyip baya araştırma yaptım dedigim gibi 1,5aylıga kadar bişi olmaz diyor genelde ama yapmazsanız daha iyi diyor zaten öğrendikten sonra hiç bir anne çocuğuna zarar vermek istemez bilmeden yaptıysanız içiniz rahat olsun diye anlattımBende adet günümdu beta hcg yaptırdım 1.20 yani negatif çıkınca nasıl olsa yok diye hemen saçımi boyadım falan 2 gün sonra adet olmayınca bidaha kan testi yaptırdım 69.00 çıkınca şok oldum niye boyadım diye de kızdım kendime.Allaha emanet artık,bişe olmaz inşallah. .
Hımm şunuda söyliyeyim okudugum bazı sayfalar dada ilk 3 ay zararlı diyor kesin bir bilgi yok yaniCanım bende geçen ay boyamıştım sonradan ya hamileysem deyip baya araştırma yaptım dedigim gibi 1,5aylıga kadar bişi olmaz diyor genelde ama yapmazsanız daha iyi diyor zaten öğrendikten sonra hiç bir anne çocuğuna zarar vermek istemez bilmeden yaptıysanız içiniz rahat olsun diye anlattım
Tesekkur ederim Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin ins.. Tek belirtim adet olmam gereken tarihten 4 gun once kadar goguslerimde asiri hassasiyet agri vardi genelde hep olurdu adet olucam sandim hep hatta belimde bile hafif agri vardi adetim gecikince test yptim cok sasirdim ama goguslerimdeki agri adet gecikince yan taraflarda cok hissettim dokunamiyordum bile ve hep altimda islanma hissi oluyo akinti gibi ama cok fazla degil igne batar gibi altimdan gobegime kadar ince kramplar oldu ara ara korktum hatta gecikmenin 3. Gunu 1 damla koyu kahve lekelenmem oldu eger kafana cok takiliyorsa bi beta hcg yaptir blki dusuktur deger idrar testi belirlemezhmm ne güzell hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız....ben yaptım dün test ama bişey çıkmadı olsa bende de silik de olsa çıkmazmıydı?sende adet gecikmesi dışında bi belirtisi oldu mu peki?yarın yine gideceğim kan vermeye bakalım varsa kesin çıkar sanırım.hala adet olmadım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?