Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Hayırlı olsun canım hep yaptıgında aynı siliklikte mi çıktı peki beta degerin kaç çıktı
Allah razi olsun Rabbim her isteyene nasip etsin ins. Ewet 3 farkli test yaptim 2 gunde markalarda farkliydi her birinde cizgiler gittikce koyulasti asiri silik degildi ama hcg degerim 164 cikti

Merhaba, o alttaki hamile
Allah razi olsun Rabbim her isteyene nasip etsin ins. Ewet 3 farkli test yaptim 2 gunde markalarda farkliydi her birinde cizgiler gittikce koyulasti asiri silik degildi ama hcg degerim 164 cikti
Adetin kaç gün gecikmesiyle hcg derecen 164 çıktı?

Sanirim ortak gebelik belirtisi genelde gogus agrisi...bende hic yok..peki gogus sancisi olmadigi halde hamile olan var mi aramizda( bi umutmm.bat 18 mart..kaldi 2...testler hala negatif...ve adet olcakmsm gbi sancilar bolca..hatta hah kesin oldum simdi diyp diyp tuvalete kosuyorum

Be
Bende hep oyle bekledim 3 ay denedik olmayinca dr ye bile gittim bosuna sıkıntı yapmisim kendime bn cok takintiliyim. dr gidiom die hamile kalmayi aklimdam cikrdim o sırada kalmisim gerek kalmadi arastirmaya surekli test yapiodum 3 ayda 7 negatif test gordum kendi haline biraktim kafana cok takma gercekten stres yapma ins. Tez vakite hamile olursun sende

Amiiiiin insallahhh...bir de hep sizinki gibi durumlari duyuyorum
Boyle oldukca sakaciktan amaaan takmiorm bu ay diyip icten ice totem yapip belki olur bu ay diye kendime oyun edicem bu gidisle:)) anlatabildim mi bilmiyorum karisik oldu biraz ama heheh

Cok iyi anliyorum hemde bana cevrem cok kızıyordu sen hep onu dusundugun icin olmiycak dusunme artik diolardi yapamiodum baska yere verince dusuncelerimi otomatikmen cikmisti aklimdan. ammaan demistim nasil olsa olur birgunn.. kafami rahatlattim olduu

Anladim canimm...yarin kanda baktircam bakalim umarim vardir bebis

Evet olabilirr :)) doktora gidecem yakınlarda. Ama benim merak ettiğim bi mevzu var. Sıcak su torbası nı o bölgeye koymak zararlı mıdır? neden zararlı?
İns. Hamilesindir.. :)Koyma cnm sicak bebek olusumunu engelliyormus zarari varmis zaten vucut ısısı artıyo

Kızlar günaydın malum bugün dr gidemeyeceğim için dayanamadım ve bir test daha yaptım sonunda rengi koyulaştı

Eklentiler

• DSC_0088.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…