Allah razi olsun Rabbim her isteyene nasip etsin ins. Ewet 3 farkli test yaptim 2 gunde markalarda farkliydi her birinde cizgiler gittikce koyulasti asiri silik degildi ama hcg degerim 164 ciktiHayırlı olsun canım hep yaptıgında aynı siliklikte mi çıktı peki beta degerin kaç çıktı
Merhaba, o alttaki hamilegöz yordamıyla anlamaz doktor.benim bu 5. haftam hala bebek ultrasonla dahı gözukmuyor.test yap adetın gecıkmısse yada kan testı yaptır. bide ıntıhaplanmada hamılelık olmuyo dye biliyorum.bende kullanmıstım fitil.intihap gecti bi ay sonra hamıle kaldım.ıntıhaptada kasıklarım agrıyodu cok agrı cekmıstım.ama yınede doktora git
Adetin kaç gün gecikmesiyle hcg derecen 164 çıktı?Allah razi olsun Rabbim her isteyene nasip etsin ins. Ewet 3 farkli test yaptim 2 gunde markalarda farkliydi her birinde cizgiler gittikce koyulasti asiri silik degildi ama hcg degerim 164 cikti
Hayırlı olsun cnm :)). Bişey sormak istiyorum, o imza alanına hamilelik takvimi nasıl koyulduğunu biluyor musun?Gecikmenin 4. Gunde 164 cikti
Tesekkur ediyorum bilmiyorumki ben 2 gundur koymaya calisiyorum bisey olmuyoHayırlı olsun cnm :)). Bişey sormak istiyorum, o imza alanına hamilelik takvimi nasıl koyulduğunu biluyor musun?
Tesekkur ediyorum bilmiyorumki ben 2 gundur koymaya calisiyorum bisey olmuyo
Bende hep oyle bekledim 3 ay denedik olmayinca dr ye bile gittim bosuna sıkıntı yapmisim kendime bn cok takintiliyim. dr gidiom die hamile kalmayi aklimdam cikrdim o sırada kalmisim gerek kalmadi arastirmaya surekli test yapiodum 3 ayda 7 negatif test gordum kendi haline biraktim kafana cok takma gercekten stres yapma ins. Tez vakite hamile olursun sendeSanirim ortak gebelik belirtisi genelde gogus agrisi...bende hic yok..peki gogus sancisi olmadigi halde hamile olan var mi aramizda( bi umutmm.bat 18 mart..kaldi 2...testler hala negatif...ve adet olcakmsm gbi sancilar bolca..hatta hah kesin oldum simdi diyp diyp tuvalete kosuyorum
Peki sendemi hamilesin :)Hmm bende bulamıyorum, eğer bişeyccikler bulursan burdan da Paylaş olur mu:)
Amiiiiin insallahhh...bir de hep sizinki gibi durumlari duyuyorumBe
Bende hep oyle bekledim 3 ay denedik olmayinca dr ye bile gittim bosuna sıkıntı yapmisim kendime bn cok takintiliyim dr gidiom die hamile kalmayi aklimdam cikrdim o sırada kalmisim gerek kalmadi arastirmaya surekli tes yapiodum 3 ayda 7 negatif test gordum kendine haline biraktim kafana cok takma gercekten stres yapma ins. Tez vakite hamile olursun sende
Cok iyi anliyorum hemde bana cevrem cok kızıyordu sen hep onu dusundugun icin olmiycak dusunme artik diolardi yapamiodum baska yere verince dusuncelerimi otomatikmen cikmisti aklimdan. ammaan demistim nasil olsa olur birgunn.. kafami rahatlattim olduuAmiiiiin insallahhh...bir de hep sizinki gibi durumlari duyuyorum
Boyle oldukca sakaciktan amaaan takmiorm bu ay diyip icten ice totrm yapip belki olur bu ay diye kendime oyun edicem bu gidisle:)) anlatabildim mi bilmiyorum karisik oldu biraz ama heheh
Anladim canimm...yarin kanda baktircam bakalim umarim vardir bebisTesekkur ederim Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin ins.. Tek belirtim adet olmam gereken tarihten 4 gun once kadar goguslerimde asiri hassasiyet agri vardi genelde hep olurdu adet olucam sandim hep hatta belimde bile hafif agri vardi adetim gecikince test yptim cok sasirdim ama goguslerimdeki agri adet gecikince yan taraflarda cok hissettim dokunamiyordum bile ve hep altimda islanma hissi oluyo akinti gibi ama cok fazla degil igne batar gibi altimdan gobegime kadar ince kramplar oldu ara ara korktum hatta gecikmenin 3. Gunu 1 damla koyu kahve lekelenmem oldu eger kafana cok takiliyorsa bi beta hcg yaptir blki dusuktur deger idrar testi belirlemez
Evet olabilirr :)) doktora gidecem yakınlarda. Ama benim merak ettiğim bi mevzu var. Sıcak su torbası nı o bölgeye koymak zararlı mıdır? neden zararlı?Peki sendemi hamilesin :)
İns. Hamilesindir.. :)Koyma cnm sicak bebek olusumunu engelliyormus zarari varmis zaten vucut ısısı artıyoEvet olabilirr :)) doktora gidecem yakınlarda. Ama benim merak ettiğim bi mevzu var. Sıcak su torbası nı o bölgeye koymak zararlı mıdır? neden zararlı?
İnş. Vardir bi bebiş daha iyi haberlerini bekliyorumAnladim canimm...yarin kanda baktircam bakalim umarim vardir bebis
kan verdimm bugün yoğun olduğu için çıkmayabilirmiş en kötü ihtimal kesin sonuç elimde olacak....çok heyecanlıyım... :)İnş. Vardir bi bebiş daha iyi haberlerini bekliyorum
Ayy canm çok sevindim bende seni takip ediyordum hadi gözün aydınKızlar günaydınmalum bugün dr gidemeyeceğim için dayanamadım ve bir test daha yaptım sonunda rengi koyulaştı
Benimde adet günüm yarn ya dün bende dayanamadm test yaptm 2. çizgi varla yok arası bişeydi sanki sadece ben görüyordum o kadar yaniAyy canm çok sevindim bende seni takip ediyordum hadi gözün aydın
Öyleyse vardır canım ister hergün ister iki güne bir tekrar et testi hadi şimdiden hayırlı olsun :)Benimde adet günüm yarn ya dün bende dayanamadm test yaptm 2. çizgi varla yok arası bişeydi sanki sadece ben görüyordum o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?