- 29 Ocak 2015
- 334
- 882
- 33
- 39
Ama senin diğer testler bile benimkinden çok çok belirgin dedim ya iyice içine giriyorm resmen çizgiyi görmek için bilmiyorumki belkide yoktur ama çok istiyormÖyleyse vardır canım ister hergün ister iki güne bir tekrar et testi hadi şimdiden hayırlı olsun :)
Ama sen adete iki gün kala yapmışsın benim ilk ikisi 2. Ve 4. Günleriydi şimdiden çok silik çıkmıştı olması süper benceAma senin diğer testler bile benimkinden çok çok belirgin dedim ya iyice içine giriyorm resmen çizgiyi görmek için bilmiyorumki belkide yoktur ama çok istiyorm
İnşallah olumlu sonuç çıkar canımkan verdimm bugün yoğun olduğu için çıkmayabilirmiş en kötü ihtimal kesin sonuç elimde olacak....çok heyecanlıyım... :)
Canm az önce yine test yaptm hiçbişey cikmadı yarn adet günüm ama dün çok çok silik görünüyodu testler bile benle dalga geçiyo artikAma sen adete iki gün kala yapmışsın benim ilk ikisi 2. Ve 4. Günleriydi şimdiden çok silik çıkmıştı olması süper bence
MarkamıCanm az önce yine test yaptm hiçbişey cikmadı yarn adet günüm ama dün çok çok silik görünüyodu testler bile benle dalga geçiyo artik
Hayır ne bulursam onu alıyorumAynı
Markamı
İşte bazı testler 5ml üzeri bazıları 20ml üzeri bazısı da 25ml üzerine tepki veriyor onları da oku bakalımHayır ne bulursam onu alıyorum
Kızlar günaydınmalum bugün dr gidemeyeceğim için dayanamadım ve bir test daha yaptım sonunda rengi koyulaştı
Saol canım sende hamişsin sanırım inşallah canım sende hayırlısıyla kucağına alırsınGözün aydın, tebriklerNe kadar koyu çıkmış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Sa
Saol canım sende hamişsin sanırım inşallah canım sende hayırlısıyla kucağına alırsın
Bu kaç ml olduğunu nasıl öğrenicem üzerinde göremedimİşte bazı testler 5ml üzeri bazıları 20ml üzeri bazısı da 25ml üzerine tepki veriyor onları da oku bakalım
Reçetesini oku cnm orda yazıyordur başında olur genelde markası ne adıBu kaç ml olduğunu nasıl öğrenicem üzerinde göremedim
İcinde reçete falan yok üzerinede baktm öyle bişey yok markası pelyReçetesini oku cnm orda yazıyordur başında olur genelde markası ne adı
Canm sen hangi marka testi yapmıştnİcinde reçete falan yok üzerinede baktm öyle bişey yok markası pely
Ozaman inanma ona yrn başka al Reçetesini oku reçetesiz test mi olur yawİcinde reçete falan yok üzerinede baktm öyle bişey yok markası pely
Certain ile yaptım cnm hemen çıktı ama bide du ile başlayan vardı oda 5-50 arasındaCanm sen hangi marka testi yapmıştn
Olmazsa artık adet gecikmesini beklicemm off heray aynı şeyyOzaman inanma ona yrn başka al Reçetesini oku reçetesiz test mi olur yaweger 25ml yazıyorsa biraz geç çıkar 5_50 yazıyorsa daha çabuk çıkar
Eweettt iste bu ayni testi ilk yapmistim ve ayniydiii sende hamişsinnn cook sewindim.ikimizinde son adet tarihi 13 subatti degilmi ayni anda kaldikk rabbim kucagimiza almayida nasip etsin ins..Kızlar günaydınmalum bugün dr gidemeyeceğim için dayanamadım ve bir test daha yaptım sonunda rengi koyulaştı
Gecikmen devam ediyorsa bi dr ye git bence 10 gun baya cok tekrar hcg yaptirya arkadaşlar benim de 10. gün gecikmesi bugün. Dün sabah yaptım evde al bi diye bi tesst negatif çıktı. testin üzerinde yazıyo 20ml bhcgye duyarlı diye.. hayatımda ilk kez gecikmem oluyo ve hayatımda ilk kez bebek denemesi yaptık. adetim 3 gün geçince kan testi yaptırmıştım. o da negatif çıkmıştı. sizce neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?