Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ama senin diğer testler bile benimkinden çok çok belirgin dedim ya iyice içine giriyorm resmen çizgiyi görmek için bilmiyorumki belkide yoktur ama çok istiyorm
Ama sen adete iki gün kala yapmışsın benim ilk ikisi 2. Ve 4. Günleriydi şimdiden çok silik çıkmıştı olması süper bence

Ama sen adete iki gün kala yapmışsın benim ilk ikisi 2. Ve 4. Günleriydi şimdiden çok silik çıkmıştı olması süper bence
Canm az önce yine test yaptm hiçbişey cikmadı yarn adet günüm ama dün çok çok silik görünüyodu testler bile benle dalga geçiyo artik

ya arkadaşlar benim de 10. gün gecikmesi bugün. Dün sabah yaptım evde al bi diye bi tesst negatif çıktı. testin üzerinde yazıyo 20ml bhcgye duyarlı diye.. hayatımda ilk kez gecikmem oluyo ve hayatımda ilk kez bebek denemesi yaptık. adetim 3 gün geçince kan testi yaptırmıştım. o da negatif çıkmıştı. sizce neler oluyor

Kızlar günaydın malum bugün dr gidemeyeceğim için dayanamadım ve bir test daha yaptım sonunda rengi koyulaştı
Eweettt iste bu ayni testi ilk yapmistim ve ayniydiii sende hamişsinnn cook sewindim.ikimizinde son adet tarihi 13 subatti degilmi ayni anda kaldikk rabbim kucagimiza almayida nasip etsin ins..

Gecikmen devam ediyorsa bi dr ye git bence 10 gun baya cok tekrar hcg yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…