- 11 Mart 2015
- 93
- 28
- 13
- 39
Gecikmen devam ediyorsa bi dr ye git bence 10 gun baya cok tekrar hcg yaptir[
cuma günü gitcem inşallah hayrılısıyla pozitif çıkar..bu arada ben adetim 3 gün gecince kan testi yaptırmştım. progesteronum 5.9 çıkmıştı. rahminde kalınlaşma var dedi dr. değerlerim de gayet normalmiş. sizin hamile olduğunuzu öğrendiğiniz de progesteron değeriniz kaçtı ?
cuma günü gitcem inşallah hayrılısıyla pozitif çıkar..bu arada ben adetim 3 gün gecince kan testi yaptırmştım. progesteronum 5.9 çıkmıştı. rahminde kalınlaşma var dedi dr. değerlerim de gayet normalmiş. sizin hamile olduğunuzu öğrendiğiniz de progesteron değeriniz kaçtı ?[/QUOTE]Gecikmen devam ediyorsa bi dr ye git bence 10 gun baya cok tekrar hcg yaptir
[/QUOTE]cuma günü gitcem inşallah hayrılısıyla pozitif çıkar..bu arada ben adetim 3 gün gecince kan testi yaptırmştım. progesteronum 5.9 çıkmıştı. rahminde kalınlaşma var dedi dr. değerlerim de gayet normalmiş. sizin hamile olduğunuzu öğrendiğiniz de progesteron değeriniz kaçtı ?
Benimki 9 subatti canım ama benim döngü 30 günlük aynı veya 1-2 günlük fark olabilir beta ya baktırdın mı kaç çıktıEweettt iste bu ayni testi ilk yapmistim ve ayniydiii sende hamişsinnn cook sewindim.ikimizinde son adet tarihi 13 subatti degilmi ayni anda kaldikk rabbim kucagimiza almayida nasip etsin ins..
Bence de 10 gün çok eger düzensizliğiniz varsa bilemem ama yoksa geç döllenmedir veya idrara geç geçiyordur kesinlikle kan testi yaptırya arkadaşlar benim de 10. gün gecikmesi bugün. Dün sabah yaptım evde al bi diye bi tesst negatif çıktı. testin üzerinde yazıyo 20ml bhcgye duyarlı diye.. hayatımda ilk kez gecikmem oluyo ve hayatımda ilk kez bebek denemesi yaptık. adetim 3 gün geçince kan testi yaptırmıştım. o da negatif çıkmıştı. sizce neler oluyor
İnşallah canım inşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder inşallahEweettt iste bu ayni testi ilk yapmistim ve ayniydiii sende hamişsinnn cook sewindim.ikimizinde son adet tarihi 13 subatti degilmi ayni anda kaldikk rabbim kucagimiza almayida nasip etsin ins..
Hiç düzensizliğim olmadı hayatımda canım. İnşallah hayırlısıyla hamileymdir ..Bence de 10 gün çok eger düzensizliğiniz varsa bilemem ama yoksa geç döllenmedir veya idrara geç geçiyordur kesinlikle kan testi yaptır
Ben 3 gun geciktiginde evde yaptim 2 tane pozitf cikti 4. Gunu sabah ilk idrarla da yaptim oda poztf cikti ayni gun kandada beta hcg 164 tu yani adet gecikmin 4. GunuAaa benim de adetten bi hafta önce bhcg 1 di. adet gecikmesinin 3. günü bhcg 1.20 di progesteron da 5.9 du. benimki de yükseliyo mudur acaba.. bi de sen adetin kaç gün geçince gebelik testi yaptırıp pozitif sonuç aldın canım? ve iki hafta önce drye gittiğinde adet öncesi miydin ?
Silik miydi yoksa belirgin miydiBen 3 gun geciktiginde evde yaptim 2 tane pozitf cikti 4. Gunu sabah ilk idrarla da yaptim oda poztf cikti ayni gun kandada beta hcg 164 tu yani adet gecikmin 4. Gunu
sonucumu aldım canım ama malesef negatif çıktı....doktorum gecikme devam ederse 1-2 gün sonra gel tekrarlayalım dedi ama benim umudum yok yaptırmayacağım tekrar...olsaydı eğer bugün gecikmemin 4.günü illaki çıkardıİnş. Vardir bi bebiş daha iyi haberlerini bekliyorum
Canim sen yine de temkinli ol. Bak ne guzel doktorun umutlu konusmus. Benimki 3. Gunde adet sokturucu verdi. Ben kullanmadim bi ihtimal belki diye. Bugun 10. Gunum hala adet olmadim. Cumaya kadar olmazsam tekrar kan testi yaptircam belki gec dollenme olabilir diye. Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun..sonucumu aldım canım ama malesef negatif çıktı....doktorum gecikme devam ederse 1-2 gün sonra gel tekrarlayalım dedi ama benim umudum yok yaptırmayacağım tekrar...olsaydı eğer bugün gecikmemin 4.günü illaki çıkardı
Cnm bnm uzulme umudunu kaybetme belki gec dollenmedir her bunyede cabuk cikmiomus hcg bazi yerlerde oyle okumustum 4 gun gecmis daha once oluyomuydu gecikmensonucumu aldım canım ama malesef negatif çıktı....doktorum gecikme devam ederse 1-2 gün sonra gel tekrarlayalım dedi ama benim umudum yok yaptırmayacağım tekrar...olsaydı eğer bugün gecikmemin 4.günü illaki çıkardı
Hafif silikti 3 ude ayniydi ama cok silik degildi cok rahat gozle gorulecek kadar belirginSilik miydi yoksa belirgin miydi
anlamadımMerhaba, o alttaki hamile
Adetin kaç gün gecikmesiyle hcg derecen 164 çıktı?
Yok olmamisti.ben ekim sonunda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum ondan beri hic olmamisti.hep 28 gunde yada 26 gunde bir oluyordum :-(Cnm bnm uzulme umudunu kaybetme belki gec dollenmedir her bunyede cabuk cikmiomus hcg bazi yerlerde oyle okumustum 4 gun gecmis daha once oluyomuydu gecikmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?