ben kaldıysam herkes kalır..asıl çok kilo olunca infertilite sıkıntıları oluyor..bi de boy kilo oranı önemli..ben 1.60 ım mesela ama doktorum boyuma göre kilomun çok zayıf olarak nitelendirilemeyeceğini söylemişti..hatta 1-2 kilodan fazla alırsam pko nun kiloyla beslendiğini de söylemişti..önemli olan hamileyken kilo alabilmek..
pekı onerın var mı tavsıyen
Benm boy 1.56 ama kilo alamyrm hep böleydm en fazla 43 olmuştm baklm belki hamile kalnca alrm((ben kaldıysam herkes kalır..asıl çok kilo olunca infertilite sıkıntıları oluyor..bi de boy kilo oranı önemli..ben 1.60 ım mesela ama doktorum boyuma göre kilomun çok zayıf olarak nitelendirilemeyeceğini söylemişti..hatta 1-2 kilodan fazla alırsam pko nun kiloyla beslendiğini de söylemişti..önemli olan hamileyken kilo alabilmek..
(bende 160 ım , ama 52 kıloyum :)
Bnm göğüs uçlrımn kenarlrnda tepecikler olstu adetime 4 gün var hamile kalan ya da hamilelik şüphesi olan arkaslrda da var mı bu durum daha önce böle olmamştı
Bnce senin kiloda boy da iyi cnmm((
herkes de farklı şeyler oluyor galiba..benim göğüslerim dolgunlaştı ve dokununca çok sızlıyordu..bu hafta da uçları koyulaşmaya başladı..
Bnmde ucları koyulştı ama öle cok agrı ya da sızı yokherkes de farklı şeyler oluyor galiba..benim göğüslerim dolgunlaştı ve dokununca çok sızlıyordu..bu hafta da uçları koyulaşmaya başladı..
pekı testte hamıle oldugunu ogrenmeden once herhangı bır belırtın var mydı adet gecıkmen harııcınde .
2 aylık hamılesın anladıgım kadarıyla ve yenı yenı belırtılerın olusmaya baslamıs dıye anlıyorm .
Ayyy çok güzl yaaa Rabnim bize de nasip etsn insallho an şüphelenmiyordum ama göz kararması, çabuk yorulma, geceleri daha erken uykumun gelmesi ve çok çabuk acıkma gibi şeyler yaşadım.. ben yorgunluk zannetmiştim ama bebişimin marifetiymiş
o an şüphelenmiyordum ama göz kararması, çabuk yorulma, geceleri daha erken uykumun gelmesi ve çok çabuk acıkma gibi şeyler yaşadım.. ben yorgunluk zannetmiştim ama bebişimin marifetiymiş
Ayyy çok güzl yaaa Rabnim bize de nasip etsn insallh
Ewt suan armzda tek hamiş sensn cnmbıraz fazla soru soruyoruz galıba sana ama sen hamiş oldugun ıcın :) sende bızı anlayısla karsılıyacagına emınım :)
bızı habersız bırakma , an ve an ıletebılırsen zevkle takıp ederım .
bıraz fazla soru soruyoruz galıba sana ama sen hamiş oldugun ıcın :) sende bızı anlayısla karsılıyacagına emınım :)
bızı habersız bırakma , an ve an ıletebılırsen zevkle takıp ederım .
en azından aklımıza takılan sorulara cevap oluyorsun , aynı surecten sen de gectıgın ıcın en ıyı sen anlarsın cunku bızı .yok önemli değil inşallah yardımcı olabiliyorumdur..
Ewt suan armzda tek hamiş sensn cnm
inşallah sağlıkla doğururum..8. haftada düşük tehdidi vardı da..evde dinleniyorum hep..iğne, ilaç vs kullanıyorum..
2 aydır adet olmadıgımı farkettım duzenım bozuldu dıe doktora gıttım meger hamıleymısım
tebrik ederim..umarım isteyerek hamile kalmışsındır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?