yenı gelısmeler olursa haber verelım mutlaka bırbırımızeEwt sanrm((; insallh güzl habrlr verrz birbirimize
Merhblr yeni üye oldm arkdslr 6 ay önce önce norml yoldan çocugnz olmz dedlr esmde problm çıktı tüp bbk dendk tutmadı.çok skntlı dönmlrdi Allh denyen herkse yardmcı olsn.3 ay sonra 20 günlk adet geckmem oldu kan testnde cıkmdı 10 gun snra öylsne dendgm idrrda cıktı inanlmz bi şeydi bzm içn cnku tüp bbek içn istnbla gdcektk adet olmayı bekliodm ama hamilymişm meger((; fakt kısa sürdü kimyasal gebelkmş normlde insan üzlr ama inanın hem üzldm hem çok sewndm norml yollrdan olyr die.esimn testlri tekrrlndı ve hiç bir problm çıkmdı.çok şasrdk bocaldk boşna zmn ve para kaybttk.12 hazrnda adet gördm ama sanki yıne hamilymş gbi hssedyrm adetime 7 gün var bgün test yaptm ni kaç saat snra 2.cizgi silik çıktı baska bi markyla yaptm çıkmdı hangsine güvenmeliyim sizce
Dün erken gebelık testı yaptım fortel , negatıf cıktı.
Yınede hamıle olma ıhtımalım var mı sızce , benım durumumda olanlar var mı
İnsallh cnm yaaa biz de tadarız o duyguyu☺kızlar benim adetim 1 gün geçtiğinde negatifti, 6 gün geçtiğinde silik çıktı, ancak kan testiyle emin olduk..bekleyin bakalım gelmedik kırmızıdan umut kesilmez..
kızlar benim adetim 1 gün geçtiğinde negatifti, 6 gün geçtiğinde silik çıktı, ancak kan testiyle emin olduk..bekleyin bakalım gelmedik kırmızıdan umut kesilmez..
kızlar benim adetim 1 gün geçtiğinde negatifti, 6 gün geçtiğinde silik çıktı, ancak kan testiyle emin olduk..bekleyin bakalım gelmedik kırmızıdan umut kesilmez..
ben çok duydum normal testte negatif çıktığını ve her test yaptığımda o düşüncelerle kendimi avutuyorum tabi adet olana kadar
Merhaba tatlisukurbaasi ,
hangı marka test ıle yaptın .
laboquick marka gebelik testi, erken gebelik testi ve ovülasyon testi hepsini kullandım..erken gebelik testlerine bence güvenmeyin, boşa ümit oluyor..hamile kalmadan 2 ay önce denemiştim, pozitif çıkmıştı ama gebelik filan yoktu..
Siz şuan hamılemısınız peki :)
Herhangı bır onerebılecegın test yada taktık var mı :)
Merhaba.. Aranızda yeniyim :) 15 aylık evliyim. Eşimle ilk bu ay bebek denemelerine başladık ve ikimiz de çok istiyoruz Ovulasyon 2 temmuz olarak hesapladım ve 1 temmuzda çalışmalara başladık. dün yani 7 temmuzda erken hamilelik testi yaptım (muhtemel ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğruluk oranı yazıyordu) ancak sonuç negatifinanılmaz merak ediyorum ve ya olmazsa diye sürekli evde ofiste heran bunu düşünüyorum. gerçekten çok isteyenler için sancılı bir süreç. Bu testin doğruluğuna inanmalı mıyım sizce ? Bat 16 temmuz ama ozamana kadar bekleyecek sabır yok bende ne yapmalıyım ?
testlerin çoğu aynı mantık, hcg yüksekse 2. çizgi çıkıyor..yani iş adet gecikmesini beklemek..ben 5 gün geçtiği halde anca silik gördüm..çünkü önce yumurta dölleniyor sonra rahme doğru uzun bir yola çıkıyor ki bu 6 günü bile aşabiliyormuş..ancak rahme gömüldükten sonra hcg salgılanmaya başlıyor..yani sizin ovülasyon tarihiniz bir sonraki adetinize yakın bir zamanda olursa adet gecikmesinden günler sonra ancak öğreniyorsunuz..acele edip kendinizi strese sokmayın, ben her ay ağlıyordum eskiden bu yüzden..inşallah sağ salim alırım bebişimi kucağıma
Amin inşallah.. Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin çok sevindim sizin adınıza :)testlerin çoğu aynı mantık, hcg yüksekse 2. çizgi çıkıyor..yani iş adet gecikmesini beklemek..ben 5 gün geçtiği halde anca silik gördüm..çünkü önce yumurta dölleniyor sonra rahme doğru uzun bir yola çıkıyor ki bu 6 günü bile aşabiliyormuş..ancak rahme gömüldükten sonra hcg salgılanmaya başlıyor..yani sizin ovülasyon tarihiniz bir sonraki adetinize yakın bir zamanda olursa adet gecikmesinden günler sonra ancak öğreniyorsunuz..acele edip kendinizi strese sokmayın, ben her ay ağlıyordum eskiden bu yüzden..inşallah sağ salim alırım bebişimi kucağıma
Aslında mantığım da aynı şeyi söylüyor ama erken hamilelik testinin prospektüsünde cinsel ilişkiden 5-7 gün sonra kesin sonuç yazdığı için umutsuzluğu düştüm biraz. Umarım test yanılıyordurÇok erken daha test ıcın bısmıllah bekle :) 7 günde bellı olmaz hemen .
Aslında mantığım da aynı şeyi söylüyor ama erken hamilelik testinin prospektüsünde cinsel ilişkiden 5-7 gün sonra kesin sonuç yazdığı için umutsuzluğu düştüm biraz. Umarım test yanılıyordur
ay yuregimize su serptin yemin ederim. agzin dilin bal olsun!
arkadaslar bunun gibi bir olay yasamis baska hamis arkadaslarimiz da var mi? her gun gebelik testi yapmis ve ikinci cizginin ilk ciktigi gunu tam
Bnm arkdsm ovulsyon testiyle hamile kaldıgnı söldi internt almştı hem de cok uyguna yannda geblik testleride vardı bnd alcam bu ay geblgim olmzsakan testi hariç diğerlerine güvenmemek gerekiyor sanırım. bile bile her defasında yapıyorum test. ovulasyon testi kullanım öneren var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?