Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Dün erken gebelık testı yaptım fortel , negatıf cıktı.
Yınede hamıle olma ıhtımalım var mı sızce , benım durumumda olanlar var mı

kızlar benim adetim 1 gün geçtiğinde negatifti, 6 gün geçtiğinde silik çıktı, ancak kan testiyle emin olduk..bekleyin bakalım gelmedik kırmızıdan umut kesilmez..

kızlar benim adetim 1 gün geçtiğinde negatifti, 6 gün geçtiğinde silik çıktı, ancak kan testiyle emin olduk..bekleyin bakalım gelmedik kırmızıdan umut kesilmez..

ay yuregimize su serptin yemin ederim. agzin dilin bal olsun!

arkadaslar bunun gibi bir olay yasamis baska hamis arkadaslarimiz da var mi? her gun gebelik testi yapmis ve ikinci cizginin ilk ciktigi gunu tam olarak bilen?

ben çok duydum normal testte negatif çıktığını ve her test yaptığımda o düşüncelerle kendimi avutuyorum tabi adet olana kadar

Merhaba tatlisukurbaasi ,

hangı marka test ıle yaptın .

laboquick marka gebelik testi, erken gebelik testi ve ovülasyon testi hepsini kullandım..erken gebelik testlerine bence güvenmeyin, boşa ümit oluyor..hamile kalmadan 2 ay önce denemiştim, pozitif çıkmıştı ama gebelik filan yoktu..

Siz şuan hamılemısınız peki :)
Herhangı bır onerebılecegın test yada taktık var mı :)

kan testi hariç diğerlerine güvenmemek gerekiyor sanırım. bile bile her defasında yapıyorum test. ovulasyon testi kullanım öneren var mı peki?

Merhaba.. Aranızda yeniyim :) 15 aylık evliyim. Eşimle ilk bu ay bebek denemelerine başladık ve ikimiz de çok istiyoruz Ovulasyon 2 temmuz olarak hesapladım ve 1 temmuzda çalışmalara başladık. dün yani 7 temmuzda erken hamilelik testi yaptım (muhtemel ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğruluk oranı yazıyordu) ancak sonuç negatif inanılmaz merak ediyorum ve ya olmazsa diye sürekli evde ofiste heran bunu düşünüyorum. gerçekten çok isteyenler için sancılı bir süreç. Bu testin doğruluğuna inanmalı mıyım sizce ? Bat 16 temmuz ama ozamana kadar bekleyecek sabır yok bende ne yapmalıyım ?

Siz şuan hamılemısınız peki :)
Herhangı bır onerebılecegın test yada taktık var mı :)

testlerin çoğu aynı mantık, hcg yüksekse 2. çizgi çıkıyor..yani iş adet gecikmesini beklemek..ben 5 gün geçtiği halde anca silik gördüm..çünkü önce yumurta dölleniyor sonra rahme doğru uzun bir yola çıkıyor ki bu 6 günü bile aşabiliyormuş..ancak rahme gömüldükten sonra hcg salgılanmaya başlıyor..yani sizin ovülasyon tarihiniz bir sonraki adetinize yakın bir zamanda olursa adet gecikmesinden günler sonra ancak öğreniyorsunuz..acele edip kendinizi strese sokmayın, ben her ay ağlıyordum eskiden bu yüzden..inşallah sağ salim alırım bebişimi kucağıma

Çok erken daha test ıcın bısmıllah bekle :) 7 günde bellı olmaz hemen .

Çok sevındım kaç aylıksınız pekı , ınsallah sag salim kucagınıza alırsınız , hamılesınız duanız kabul olur , bızede dua edın olur mu , o guzel duyguyu bızde yasayalım

Amin inşallah.. Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin çok sevindim sizin adınıza :)

Çok erken daha test ıcın bısmıllah bekle :) 7 günde bellı olmaz hemen .
Aslında mantığım da aynı şeyi söylüyor ama erken hamilelik testinin prospektüsünde cinsel ilişkiden 5-7 gün sonra kesin sonuç yazdığı için umutsuzluğu düştüm biraz. Umarım test yanılıyordur

aynı hatayı yapıyoruz aslında , cok ıstedıgımız ıcın duymak ıstedıgımız gıbı ümitlenıyoruz ama sonuc olumsuz oldugu zaman cok uzluyor ve yıpranıyoruz

ay yuregimize su serptin yemin ederim. agzin dilin bal olsun!

arkadaslar bunun gibi bir olay yasamis baska hamis arkadaslarimiz da var mi? her gun gebelik testi yapmis ve ikinci cizginin ilk ciktigi gunu tam
kan testi hariç diğerlerine güvenmemek gerekiyor sanırım. bile bile her defasında yapıyorum test. ovulasyon testi kullanım öneren var mı peki?
Bnm arkdsm ovulsyon testiyle hamile kaldıgnı söldi internt almştı hem de cok uyguna yannda geblik testleride vardı bnd alcam bu ay geblgim olmzsa

Ay canım inşallah yaa. Benim BAT ya 8 ya 9 temmuz. Adetten haber yok hala. Pazara kadar adet olmaz, testlerde ikinci çizgiyi görmezsem, dr a gidicem artık. Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…