Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bnm arkdsm ovulsyon testiyle hamile kaldıgnı söldi internt almştı hem de cok uyguna yannda geblik testleride vardı bnd alcam bu ay geblgim olmzsa
bende o testlerı yaptım hıc bır anlam veremedım , hep ıkıncı cızgı silik cıkıyor . yakalayamadım çift çizgiyi , ama yınede kullanın tabı

Kızlar bunu yorumlanabilecek olan varmı pembe bi çizgi var ama en dipte bat yarın normalde 2 gün kala sancıdan ölürüm hiç sancım yok daha doğrusu çok hafif arada gelip gidiyor

Eklentiler

• IMG_20150708_135230.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar bunu yorumlanabilecek olan varmı pembe bi çizgi var ama en dipte bat yarın normalde 2 gün kala sancıdan ölürüm hiç sancım yok daha doğrusu çok hafif arada gelip gidiyor
Cnm test varsa bidaha yap 2.cizgi t nin altında olmalı

Çok sevındım kaç aylıksınız pekı , ınsallah sag salim kucagınıza alırsınız , hamılesınız duanız kabul olur , bızede dua edın olur mu , o guzel duyguyu bızde yasayalım

2 aylık daha isteyen herkese dua ediyorum canım inşallah siz de tez zamanda pozitifi görürsünüz

ilk nasıl anladın canım hamıle oldugunu

ben sadece adetim 5 gün gecikince şüphelendim canım, çünkü o ay haftada 4 gün dans çalışmalarım vardı ve o ay evde büyük temizlik yapmıştım, birkaç kez göz kararması yaşadım ama yorgunluktan olduğunu düşünmüştüm..yani ne bulantı, ne göğüslerde şişme vs 7. haftaya kadar olmadı..

pekı bu gecıkme gıbı daha once hıc yasadın mı , yada ne bılım kist gecmısın var mıydı .

Bnm göğüs uçlrımn kenarlrnda tepecikler olstu adetime 4 gün var hamile kalan ya da hamilelik şüphesi olan arkaslrda da var mı bu durum daha önce böle olmamştı

polikistik over hastasıydım canım ben ama pek gecikme yaşamazdım..nadiren yani..

bende polikistik over hastasıyım , herhangı bır tedavı uyguladınızmı , tavsıyelerın var mı , sen benım gectıgım yollardan gecmıssın . gecen ay temızlendı benım kıstım suan hasta olmayı beklıyorum , aceba tekrarlayacak mı yoksa bebiş mi var dıye merak ıcerısındeyım .

pko ile ilgili hiç tedavi görmedim çünkü daha büyük sıkıntılar vardı..rahimde çentik ve perde vardı kalp şeklindeydi bu da %50 düşük ya da erken doğum riski demekti..tüplerim de tamamen tıkalıydı..25 şubatta laparoskopi ve histeroskopi aynı anda oldum ama tüpler tam açılmadı..bu yüzden de doktorum pko senin için işin en kolay kısmı diyordu, pko da en kötüsü kilolu olmakmış..ben zaten 40 kiloydum sadece kilo alma dedi ve 2 ay klomen, serophene, ovitrelle kullandım, olmadı ve tedaviden vazgeçtim..hemen ertesi ay yani mayısta kendiliğimden hamile kaldım..

evet daha cıddı sorunların varmıs , ınsallah sagsalım kucagına alırsın bebısını :)
cınsıyetını ne hıssedıyorsun anne hıssedermıs derler ya hep

40 kiloyla mı hamile kaldm cnm bnd 40 kiloyum vitamin kullnyrm çewrmdekilr 40 kiloyla hamile kalamzsn diyolr

pekı onerın var mı tavsıyen

evet daha cıddı sorunların varmıs , ınsallah sagsalım kucagına alırsın bebısını :)
cınsıyetını ne hıssedıyorsun anne hıssedermıs derler ya hep

içten içe kız istiyorum ama hissedemiyorum canım.. sağ salim olsun da ilk bebeğim zaten, kız erkek neyse kabulüm

40 kiloyla mı hamile kaldm cnm bnd 40 kiloyum vitamin kullnyrm çewrmdekilr 40 kiloyla hamile kalamzsn diyolr

ben kaldıysam herkes kalır..asıl çok kilo olunca infertilite sıkıntıları oluyor..bi de boy kilo oranı önemli..ben 1.60 ım mesela ama doktorum boyuma göre kilomun çok zayıf olarak nitelendirilemeyeceğini söylemişti..hatta 1-2 kilodan fazla alırsam pko nun kiloyla beslendiğini de söylemişti..önemli olan hamileyken kilo alabilmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…