ben 8 gün kala öğrendim ilk beş dakikada çıktı ama silikti. saatler geçtikçe çizgi belirginleşti. ucuz testlerdendi. ama oğlumu erken doğum nedeniyle kaybettim... şimdi yeniden düşünüyorum inşallah ben ve isteyen herkes çift çizgiyi en kısa zamanda görür.
CANIM YA 8 GÜN ÇOK ERKEN DEĞİLMİ BENİM HEP 4-5 GÜN ÖNE GELİR HER AY AMA DÜZENLİ OLURUM ŞU AN 19 OCAKDA OLUCAM TEST YAPSAM ÇIKARMI ACABA:çok üzgünüm:
zeynepcim çok erken regline 1 gün kala yapsan neyse ama 8 çok fazlaa .. bu olay nadir görülür yada daha önceki aydan hamile kalınmıştır... kendini ii hissetmek için regline 1 gün varken yapmak daha mantıklıı..
evet canım önceki aydan hamile kalmış olabilir en iyisi adet geçerse test yapmak canımı erkenden sıkmamış olurum:))
arkadasım ben adetim 1 gün gecer gecmezz test yaptım pozitifti.sonra doktora gittim orada da gözüktü.bana eczacı adetin 1 gün bile gecse idrarrtestinde gözükür demişti.şu evde yapılanlardan ama..
CANIM YA 8 GÜN ÇOK ERKEN DEĞİLMİ BENİM HEP 4-5 GÜN ÖNE GELİR HER AY AMA DÜZENLİ OLURUM ŞU AN 19 OCAKDA OLUCAM TEST YAPSAM ÇIKARMI ACABA:çok üzgünüm:
benim önce olmaz 29 veya 30 günde bir olur. adet başlangıcından itibaren sayarsak 22nci günde öğrendim. önceki aydan hamile kalmış filanda değildim. belki ender bir durum ama herkesin ovulasyon günleri farklı olabilir. idrar testinde öğrendikten 2 gün sonra dr. gittim kese görünmedi kan testine bakıldı kesinleşti. keseyi 5 nci haftada gördük mesela. dediğim gibi benim için idrar testi bir hafta önceden kesin bilgi veriyor ama herkes için vermeyebilir. sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?