Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

CANIM YA 8 GÜN ÇOK ERKEN DEĞİLMİ BENİM HEP 4-5 GÜN ÖNE GELİR HER AY AMA DÜZENLİ OLURUM ŞU AN 19 OCAKDA OLUCAM TEST YAPSAM ÇIKARMI ACABA:çok üzgünüm:

CANIM YA 8 GÜN ÇOK ERKEN DEĞİLMİ BENİM HEP 4-5 GÜN ÖNE GELİR HER AY AMA DÜZENLİ OLURUM ŞU AN 19 OCAKDA OLUCAM TEST YAPSAM ÇIKARMI ACABA:çok üzgünüm:

zeynepcim çok erken regline 1 gün kala yapsan neyse ama 8 çok fazlaa .. bu olay nadir görülür yada daha önceki aydan hamile kalınmıştır... kendini ii hissetmek için regline 1 gün varken yapmak daha mantıklıı..

günaydın arkadaşlar bencede 8 gün çok çok erken meliha arkadaşımız eminim daha önceden hamile kalmıştır ben ilk hamileliğimi adet beklediğim gün öğrenmiştim ama o hamilelilik olmadı malesef şimdi 17 ocak adet günüm şimdi test yapsam çıkar mı acaba şimdi beni de ümitlendiriyosunuz 4 günüm var

evet canım önceki aydan hamile kalmış olabilir en iyisi adet geçerse test yapmak canımı erkenden sıkmamış olurum:))

arkadasım ben adetim 1 gün gecer gecmezz test yaptım pozitifti.sonra doktora gittim orada da gözüktü.bana eczacı adetin 1 gün bile gecse idrarrtestinde gözükür demişti.şu evde yapılanlardan ama..

arkadasım ben adetim 1 gün gecer gecmezz test yaptım pozitifti.sonra doktora gittim orada da gözüktü.bana eczacı adetin 1 gün bile gecse idrarrtestinde gözükür demişti.şu evde yapılanlardan ama..

haklısın canım bende 1 gün kala yapmıştımm..ama 8 gün önceden çok erkenn.. döllenme geç olmuş olsaydıı ikimizinde çıkmazdıı bu ihtimalide göze alarakk.. 2-3 gün geçiktikten sonra test yapmak en güzeli diyorumm ben...

benim önce olmaz 29 veya 30 günde bir olur. adet başlangıcından itibaren sayarsak 22nci günde öğrendim. önceki aydan hamile kalmış filanda değildim. belki ender bir durum ama herkesin ovulasyon günleri farklı olabilir. idrar testinde öğrendikten 2 gün sonra dr. gittim kese görünmedi kan testine bakıldı kesinleşti. keseyi 5 nci haftada gördük mesela. dediğim gibi benim için idrar testi bir hafta önceden kesin bilgi veriyor ama herkes için vermeyebilir. sevgilerimle...

merhaba arkadaşlar bende sitenize yeni katılıyorum ama devamlı okuyorum benimde adetim 2 gün geçikti dün sağlık ocağında idrar testi yaptım ama çıkmadı benim gibi olan varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen

canım merhaba,ben kızımda 1 gün geçince öğrenmiştim,şimdi 7 gün geçti ama birşey çıkmadı,göğüslerde aşırı hassasiyet ,rahimde kıpır kıpır bir kazınma hissi ve her an adet olacak gibi bir his olmuştu,darısı tüm bebek hasreti olanlara(buarada yaptığım abazı araştırmalara göre adet gününü 10 gün geçene kadar idrar tesstleri negatif sonuç verebiliyormuş,çünkü geç yumurtlamaveyya rahime geç inme gibi durumlar olabiliyormuş)

nihalciğim en kesin sonuç kan testi 1 saatte sonucu alablirsin adetin geçmeden bile kesin sonuç aslıyorsun,hemde kaç haftalık olduğunu öğrenirsin ,rabbim sağlıklı hayırlı versin hepimize,sevgiler,darısı seninde başına

teşekür ederim arkadaşlar ben en iyisi kan testi yaptırayım o zaman kesin çıkar sanırım öyle merak ediyorumki anlatamam size bide hamile olan arkadaşlar da ne gibi belirtiler olmuştu

melikecim peki kan testini sabah ac karnınamı yaptırmam gerekiyor...2. bebişine mi hamilesin allah analı babalı büyüksün darısı başıma:)

adet olcakmışım gibiyim allahım ne olur olmam:) arkadaşlar 2 gün geçikmeyle negatif çıkması bişeyi değiştirmez dimi 1 hafta geçince çıkar testde

cnım haklısın ama benimde 28 günde olur her ay bilyorum ki benimde bugün 22. gün ama biraz daha beklemeyelim bence hayırlısı inş.

kızlar slm çok düzenli adet görüyorum 27 günde bir.yarın 27.günüm yani yarın adet olmam lazım.sabah test yapsam çıkarmı?yoksa günümüzün geçmesimi gerek çift çizgi için sevgiler....

sevgili nihalcik kan tahlili için aç tok farketmiyor,ben akşam tok baktırmıştım,en kesin sonuç kan testi,darısı başına(tez olur inşallah)

arkadaşlar bazen testlerde 2 haftalık hamileyseniz çıkar yazıyor bunun doğru olduğuna inanıyormusunuz

kızlar adet günümde yaptım çok silik çıktı...ertesi gün kan verdim ve hamile oldugumu ögrendim.silik çizgi bile hamile oldugumuzu gösterirmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…