Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Adetimin gecikmesinden 5 gün sonra öğrendim.
Uyku, bulantı ve halsizlik vardi ama hep adet olacak gibi ağrımda vardı. Bir de bayram dönemi yolculuk falan yaptım ihtimal vermemiştim
Merhaba canım...benimde adetim, adet gününü de sayarsak 3gün gecikti yani cuma olacaktım ama olmadın sürekli gelip giden adet sancın ve bel ağırim var bildiğin peD le dolanıyorum ama göğüslered birşey yok...sende belirtiler nelerdi? Nasıl öğrendin..oldum gibi hissediyorum ama olmamışkm

Merhaba canım benimde cuma idi hala gelen giden yok..sadece adet ağırıpg vuruyo geçiyo geldi diyorum yok..
Canım dışarda feci yağmur var yoksa inan az önce dedim acilden kan vereyim belirsizlik gitsin. Dişimi sıkıcam artık :) yarın sabah sağlık Ocağında kan veririm. Ben dün idrarda test yaptım negatif çıktı ama biraz durunca belirli belirsiz bir çizgi var gibi. Tabi bekleyen testlere güvenmeyin hep deniyor gerçi. Sen yaptım mı test peki

Bu arada canım benim kasıklarda iki gün önce feci şişlik vardı kasıkta Ağrı da ara ara oldu. Şuan bel ağrısı ve Göğüs şişliğim var bakalım nolucak
Benimki sanki gelecek gibi canım benim..az önce akıntı da çook azıcık bir kan gördüm gibi...sen atsana testini

Anket Sonucunda beklenen adet tarihi 8 gün geçince Oranı da yüksekmiş inşallah benimde öyle olur :/

boncu23 ,
burda okudugum kadari ile hersey olabiliyor :) adet olmadigin surece umut var
(adet olanlarin bile ustune gorerek hamile kaldigini okudum,)umarim hamilesindir ,bende bekliyorum 5 ekimde adet olmam lazim -bakalim ne olacak ,mutlu haberlerimiz olur insalah :)

Amin arkadaşım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Ben de cumaya kadar beklicem hala adet olmazsam kan veririm diyorum bakalım

Benim halsizlik ve uyku hali coktu bir de göğüs hassasiyeti canim ama bayramda çok yolculuk yapınca ondan gecikti diye düşündüm bir de ağzımda metalık bir tat vardi 5 gün geçince aklima geldi ancak 2 test yaptım pozitif çıkınca bi özel hastanenin aciline gidip kan verdim öyle öğrendim. Haftasonu olunca dayanamadım :))

Çünkü tıbbi olarak o zamanki bhcg değeri idrar testinde gayet net çıkıyor.

Çünkü tıbbi olarak o zamanki bhcg değeri idrar testinde gayet net çıkıyor.
Doğrudur dediğiniZ, ama ben iki ay önce düşük yaptım ve adet döndüm tam anlamıyla düzene girmedi aslında yani 26 günde olan adetimi daha düşük sonrası yakalayamadım. Ard Arda adet gördüm düşük sonrası. Yani o yüzden belki geç Döllenme vs olabilme ihtimaline karşı o umut var malesef

H
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebekleriniz olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…