- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
Merhaba canım...benimde adetim, adet gününü de sayarsak 3gün gecikti yani cuma olacaktım ama olmadın sürekli gelip giden adet sancın ve bel ağırim var bildiğin peD le dolanıyorum ama göğüslered birşey yok...sende belirtiler nelerdi? Nasıl öğrendin..oldum gibi hissediyorum ama olmamışkmAdetimin gecikmesinden 5 gün sonra öğrendim.
Uyku, bulantı ve halsizlik vardi ama hep adet olacak gibi ağrımda vardı. Bir de bayram dönemi yolculuk falan yaptım ihtimal vermemiştim
Kızlarr kimse yok mu msjlarıma cvp vericek
Canım dışarda feci yağmur var yoksa inan az önce dedim acilden kan vereyim belirsizlik gitsin. Dişimi sıkıcam artık :) yarın sabah sağlık Ocağında kan veririm. Ben dün idrarda test yaptım negatif çıktı ama biraz durunca belirli belirsiz bir çizgi var gibi. Tabi bekleyen testlere güvenmeyin hep deniyor gerçi. Sen yaptım mı test pekiMerhaba canım benimde cuma idi hala gelen giden yok..sadece adet ağırıpg vuruyo geçiyo geldi diyorum yok..
Bu arada canım benim kasıklarda iki gün önce feci şişlik vardı kasıkta Ağrı da ara ara oldu. Şuan bel ağrısı ve Göğüs şişliğim var bakalım nolucakMerhaba canım benimde cuma idi hala gelen giden yok..sadece adet ağırıpg vuruyo geçiyo geldi diyorum yok..
Benimki sanki gelecek gibi canım benim..az önce akıntı da çook azıcık bir kan gördüm gibi...sen atsana testiniBu arada canım benim kasıklarda iki gün önce feci şişlik vardı kasıkta Ağrı da ara ara oldu. Şuan bel ağrısı ve Göğüs şişliğim var bakalım nolucak
Annemlere indim canım ya alt katımdalar :) eve çıkınca atayım hemen yarım saate. Hayırlısı hepimiz için canımBenimki sanki gelecek gibi canım benim..az önce akıntı da çook azıcık bir kan gördüm gibi...sen atsana testini
Tamam canım bekliyorum.Annemlere indim canım ya alt katımdalar :) eve çıkınca atayım hemen yarım saate. Hayırlısı hepimiz için canım
Hayalet çizgim canım :) galiba fabrika çıkış Çizgisini görebiliyorumTamam canım bekliyorum.
Senin görememen çok normal ona göre :) olmayan çizgimi galiba bir ben görüyorum. Neyse yarın kan vereyim netleşirTamam canım bekliyorum.
Amin arkadaşım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Ben de cumaya kadar beklicem hala adet olmazsam kan veririm diyorum bakalımboncu23 ,
burda okudugum kadari ile hersey olabiliyor :) adet olmadigin surece umut var
(adet olanlarin bile ustune gorerek hamile kaldigini okudum,)umarim hamilesindir ,bende bekliyorum 5 ekimde adet olmam lazim -bakalim ne olacak ,mutlu haberlerimiz olur insalah :)
Merhaba canım...benimde adetim, adet gününü de sayarsak 3gün gecikti yani cuma olacaktım ama olmadın sürekli gelip giden adet sancın ve bel ağırim var bildiğin peD le dolanıyorum ama göğüslered birşey yok...sende belirtiler nelerdi? Nasıl öğrendin..oldum gibi hissediyorum ama olmamışkm
Malesef beklenti içinde olmayınAdetim 3 gün geçti bugün idrar testim negatif çıktı hala umut var mıdır ki..
Doğrudur dediğiniZ, ama ben iki ay önce düşük yaptım ve adet döndüm tam anlamıyla düzene girmedi aslında yani 26 günde olan adetimi daha düşük sonrası yakalayamadım. Ard Arda adet gördüm düşük sonrası. Yani o yüzden belki geç Döllenme vs olabilme ihtimaline karşı o umut var malesefÇünkü tıbbi olarak o zamanki bhcg değeri idrar testinde gayet net çıkıyor.
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebekleriniz olur inşallah.Doğrudur dediğiniZ, ama ben iki ay önce düşük yaptım ve adet döndüm tam anlamıyla düzene girmedi aslında yani 26 günde olan adetimi daha düşük sonrası yakalayamadım. Ard Arda adet gördüm düşük sonrası. Yani o yüzden belki geç Döllenme vs olabilme ihtimaline karşı o umut var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?