Mrb aynı şeyleri bu ay bende yaşıyorum adetime 3 gün var . Acaba hamile kaldınız mı merak ettim siziSelamlar kızlar, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Adetime 12 gün kala göğüslerde hassasiyet ve bugün adetime 3 gün var göğüslerim ilk defa bu kadar büyüdü ve çevresindeki halka da büyüdü renginde ki değişimi farkedemedim. Yaklaşık 7 gündür Beyaz akıntım var sık sık çamaşır değiştiriyorum .kasık ağrım 12 gündür var. Bugün tam 13 saat uyumuşum akşam üstü bile gözlerim kapanıyordu . Sırtımın tam orta kısmında bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu 2 gündür . Bunların üzerine Elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı . Yine bugün beta hcg değerime baktırdım 0,100 çıktı . Bunları eşime söylemeden yaptım çünkü sürpriz yapmak istedim bebeğimizin olmasını çok istiyor . Doktorum hiç bir sorun yok 3 senedir olmamasına kısmet dedi hala bekliyoruz olur diye. Bu yaşadığım değişimi de beta hcg değerini de göz önüne alarak yorumlamanızı rica ediyorum . Sevgiler
Adet oldum üstelik 2 gün erken . İlk pembe geldi ve birkaç saat hiç birşey gelmedi . Sonra bir başladı ağrı kesiciler çift çift pedler . Hiç böyle kan kaybettiğimi hatırlamıyorum . Adetimin 5. GünündeyimMrb aynı şeyleri bu ay bende yaşıyorum adetime 3 gün var . Acaba hamile kaldınız mı merak ettim sizi
Benimde ayni.sanirim cok stres yapiyoruz cok dusunuyoruz.aslanpencesi icmeye basladim belki onun etkisidirAdet oldum üstelik 2 gün erken . İlk pembe geldi ve birkaç saat hiç birşey gelmedi . Sonra bir başladı ağrı kesiciler çift çift pedler . Hiç böyle kan kaybettiğimi hatırlamıyorum . Adetimin 5. Günündeyim
Düşük olması için bHcg değerinizin yüksek çıkması lazımdı ama sizinki baya düşük çıkmış demek ki gebelik oluşmadı. Hormonal değişimler olabilir, bazı psikolojik etkenler olabilir.Tüm belirtiler vardı acaba diyorum düşük yaptım haberim mi yok
Genelde adetten iki üç gün öncesinde bHcg kanda görülür. Hemde 5-10 mlU falan değil yüksek çıkar genelde. Tabi her kadında durum farklı olabileceği gibi bu ay hormonal farklılık olabilir sizde diye düşünüyorum kanamam da fazla diyorsunuz. Bi gebeliğin düşük sayılabilmesi için öncelikle kan takibiyle belirlenip USG ile bebeğin kesesinin görülmesi gerekir. Sizin bHcg değerleri sıfırın altında olduğundan düşük mü yaptım diye endişelenmenize gerek yok.Adet günüm gelmeden test yaptığım için düşük çıkmış olabilir mi ? Ben ilk kez bu belirtileri yaşadım biraz da korktum açıkçası kanamam çok fazla olunca
Çok Teşekkür ederim , içimi rahatlattınızGenelde adetten iki üç gün öncesinde bHcg kanda görülür. Hemde 5-10 mlU falan değil yüksek çıkar genelde. Tabi her kadında durum farklı olabileceği gibi bu ay hormonal farklılık olabilir sizde diye düşünüyorum kanamam da fazla diyorsunuz. Bi gebeliğin düşük sayılabilmesi için öncelikle kan takibiyle belirlenip USG ile bebeğin kesesinin görülmesi gerekir. Sizin bHcg değerleri sıfırın altında olduğundan düşük mü yaptım diye endişelenmenize gerek yok.
Rica ederim ne demek :)Çok Teşekkür ederim , içimi rahatlattınız
Mrb canım bu msjı yazdığında hamilemiydin, hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına. Dün benim de adet günümdü idrar testim negatif çıktı bekleyen testte sonra baktım silik çizgi oluşmuştu, ama malum dikkate almayın diyorlar. Bugün de hala gelen giden yok. Adet olacakmışım gibi bir his de yok, akıntım var. Her seferinde galiba oldum diyorum akıntı yanıltıyor beni. Üç gün bekleyip kan vericem inşallah gebelik vardır benim de senin gibiAdet günü geçmeden öğrenen hanımlar sanırım erken döllenme oluyor o yüzden çıkıyor testte. benimde 4 gün geçti yaptım negatif. bugün 8.gün test yapmadım. geç döllenmedir belki diye 5 gün daha beklicem. Allah'ım bu duyguyu bize de yaşatsın amin.
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah. Benim de dün regl günümdü test yaptım negatif. Bıgün hala olmadım adet ve akıntım var her seferinde adet oldum galiba diyorum meğer akıntı yanıltıyor. İnşaşlah ben de senin gibi gebeyimdir , üç gün sonra kan vereyim diyorumselam cnm ben bi pembelik görüyorum gibi sen garanti olsun 3 gun sonra tekrarla testi...
benimde ayin 29 u regl gunumdu olmadim, test yaptim negatif çıktı cok uzuldum sonra baktim hala adet olmuyorum bekledim ve bu sabah tekrar yaptım veee pozitif, az once kan verdim öğleden sobra alicam insallah ama cok mutlu oldum yaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Bu arada canım adetten kaç gün geçince yaptın ve pozitif çıktı acabaselam cnm ben bi pembelik görüyorum gibi sen garanti olsun 3 gun sonra tekrarla testi...
benimde ayin 29 u regl gunumdu olmadim, test yaptim negatif çıktı cok uzuldum sonra baktim hala adet olmuyorum bekledim ve bu sabah tekrar yaptım veee pozitif, az once kan verdim öğleden sobra alicam insallah ama cok mutlu oldum yaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?