Amin canım Rabbim tez zamanda hepimizin gönlüne göre versinH
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebekleriniz olur inşallah.
Merhaba idrar testi yaptın mı sen hiç? Ben de 3 ekim de adet olucam bugün test yaptım negatif çıktıboncu23 ,
burda okudugum kadari ile hersey olabiliyor :) adet olmadigin surece umut var
(adet olanlarin bile ustune gorerek hamile kaldigini okudum,)umarim hamilesindir ,bende bekliyorum 5 ekimde adet olmam lazim -bakalim ne olacak ,mutlu haberlerimiz olur insalah :)
Her tarafa yazmışsın ama resmi gazetede de yayınlat istersen. Gebe değilsin, olması mümkün değil. Belirti ile şunla bunla olacak bişey değil kafayı iyice bozmuşsun. Açıklama yaptık sana 3 ay geçmiş ilişkinin üzerinden ne kadar ilişkiden sayılıyorsa artık. Şu ana kadar görülmemişse imkanı yok hamile değilsin. Her tarafa mesaj atmışsın herkes de adam akıllı cevap vermiş neden hâlâ inanmıyorsun? Hadi bize inanmıyorsun doktora neden inanmak istemiyorsun? Lütfen ama, tüm testler negatif ama bende belirti var kesin hamileyim demek de çok akıl kârı değil.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var en son 16 temmuzda yani adetimden 2 gün sonra( 35-40 hatta bazen daha fazla adet döngüm oluyor düzensiz )ilişkim oldu o da tam birleşme ve boşalma olmadan sürtünme ile fakat sonrasında mide bulantısı mide ekşimesi sarı akıntı göğüslerde o kabartılar çıkmaya başladı baya koyulaştı halkası aşırı büyüdü ve hala öyle ilişkiden 49.56.60 ve en son 74 gün sonra
Kan testi 0.1 çıktı ilişkiden sonraki ay 1 hafta gecikmeyle çok az süren önce kahverengi pembe akıntıyla başladı sonra normal adete çevirdi yoğun olarak 1.5 gün diğer 3 gün azalarak yine kahverengilerle bitti ilişkiden 2 ay sonra ultrasonda da bakıldı yine bir şey çıkmadı ve bu ayki adetim olmadı 10 gün gecikti belirtilerim devam ediyor benlerde çoğalma saç dökülmesi karın şişmesi sertlik arada kasık ağrılarım fakat artık 3 ay olucak hala testlerde ve ultrasonda Yok doktor kesinlikle olmadığımı söylüyor ama yine de korkularım ve belirtilerim var sizce bundan sonra çıkma ihtimali olabilir mi lütfen duyduğunuz yaşadığınız bir şey varsa paylaşın yardımcı olun ..
Konu açmayı bilmediğimden aynı zamanlarda birden fazla yere yazdım cevap gelsin diye en son usg 15 gün falan oldu o zaman da ilişkiden 9 hafta sonra denk gelmişti benim Korkum geç döllenme veya geç gelişim olup hala usg de çıkmamış olması açıkçası ihtimallerin hep en kötüsünü düşünüyorum emin olmak istiyorum zamanla aşıcam inşallah kötü bir niyetim Yok zaten çok fazla yazmamın sebebi sürekli vücuduma bakıp ağlamak psikoloji çok berbat bir durum yine de tekrardan güzelce izah ettiğin için teşekkürler umarım en yakın zamanda ruh sağlığıma zarar vermeden bu durumu atlatır yaşantıma geri dönerim..Her tarafa yazmışsın ama resmi gazetede de yayınlat istersen. Gebe değilsin, olması mümkün değil. Belirti ile şunla bunla olacak bişey değil kafayı iyice bozmuşsun. Açıklama yaptık sana 3 ay geçmiş ilişkinin üzerinden ne kadar ilişkiden sayılıyorsa artık. Şu ana kadar görülmemişse imkanı yok hamile değilsin. Her tarafa mesaj atmışsın herkes de adam akıllı cevap vermiş neden hâlâ inanmıyorsun? Hadi bize inanmıyorsun doktora neden inanmak istemiyorsun? Lütfen ama, tüm testler negatif ama bende belirti var kesin hamileyim demek de çok akıl kârı değil.[/QUOT
Ruh sağlığınızı etkileyecek bir durum yok siz kendi kendinize yapıyorsunuz bunu. Geç döllenme dediğimiz şey çok farklı ve ilk adet döneminde kanda tespit edilir. Geç gelişme gibi bir durum da söz konusu olamaz yine en erken 3. haftada belli olur kanda. Rica ediyorum atın kafanızdan bunları gebe kalmak için uygun koşullar oluşmamış bile ki 3 ay geçmesine rağmen hala acaba diyemezsiniz sebep yok çünkü. Kendi kendinize bu eziyeti çektirmeyin. Acaba çok mu istiyorsunuz da belki bir ümit diye sorguluyorsunuz dedim ama öyle bi isteğiniz de yok. Biraz sakin kafayla düşünürseniz rahatlarsınız. Regl gecikmesi de insanın psikolojisini alt üst ediyor o ihtimali de hesaba katın. Hemen doktorunuzla görüşün tarlusal versin size, şimdiye kadar niye vermedi ona da şaşıyorum ya.Konu açmayı bilmediğimden aynı zamanlarda birden fazla yere yazdım cevap gelsin diye en son usg 15 gün falan oldu o zaman da ilişkiden 9 hafta sonra denk gelmişti benim Korkum geç döllenme veya geç gelişim olup hala usg de çıkmamış olması açıkçası ihtimallerin hep en kötüsünü düşünüyorum emin olmak istiyorum zamanla aşıcam inşallah kötü bir niyetim Yok zaten çok fazla yazmamın sebebi sürekli vücuduma bakıp ağlamak psikoloji çok berbat bir durum yine de tekrardan güzelce izah ettiğin için teşekkürler umarım en yakın zamanda ruh sağlığıma zarar vermeden bu durumu atlatır yaşantıma geri dönerim..
İşte dediğim gibi 23 Eylül’de olmam gerekiyordu ben adet günümden önce gittiğim için zaten adetlerim çok düzensizdir bazen 2 ay olmam bazen 1 hafta gecikir bazen 20 gün doktora dedim zaten pazar olmam gerekiyor 5-10 gün geç gelebilir dedi sıkıntı yapma dedi bir daha gitmedim bugün gecikmenin 10. Günü gidicem tekrar doktora o zaman verir heralde bu kadar evham yaptığıma göre bir de bir şey soracağım bu konularda baya bilgili olduğunuz gördüğümden soruyorum ben hastanede veya sağlık ocağında test yaptırmadım 3 farklı dışarda özel bir laboratuvar da yaptırdım ilk ikisinde zaten tam sonuç çıkmadı < 2 yazıyordu son yaptırdığım yerde 15 gün arayla 2 kere yaptırdım 0.1 çıktı bu tür yerlere çok güvenmeyin diyolar hani yanlış olma ihtimalinden, ölçüm yaptıkları cihazdan falan sizin düşünceniz nedir ?Ruh sağlığınızı etkileyecek bir durum yok siz kendi kendinize yapıyorsunuz bunu. Geç döllenme dediğimiz şey çok farklı ve ilk adet döneminde kanda tespit edilir. Geç gelişme gibi bir durum da söz konusu olamaz yine en erken 3. haftada belli olur kanda. Rica ediyorum atın kafanızdan bunları gebe kalmak için uygun koşullar oluşmamış bile ki 3 ay geçmesine rağmen hala acaba diyemezsiniz sebep yok çünkü. Kendi kendinize bu eziyeti çektirmeyin. Acaba çok mu istiyorsunuz da belki bir ümit diye sorguluyorsunuz dedim ama öyle bi isteğiniz de yok. Biraz sakin kafayla düşünürseniz rahatlarsınız. Regl gecikmesi de insanın psikolojisini alt üst ediyor o ihtimali de hesaba katın. Hemen doktorunuzla görüşün tarlusal versin size, şimdiye kadar niye vermedi ona da şaşıyorum ya.
Kim size buralara güvenmeyin diyorsa mümkünse gülün geçin bişey bilmedikleri belli. Tüm laboratuvarlarda test değerleri sabittir. Eğer bHcg değeriniz 5.0'ın altında ise gebelik yoktur. Bazı yerlerde referans değer 10.0'dur çok farklı değil zaten. O gittiğiniz hastaneler de numuneleri laboratuvarlara yolluyor yani her halükarda laboratuvarlarda inceleniyor. Çevreye de kulak asmayın, o kadar boş bilgi var ki etrafta ipe sapa gelmez.İşte dediğim gibi 23 Eylül’de olmam gerekiyordu ben adet günümden önce gittiğim için zaten adetlerim çok düzensizdir bazen 2 ay olmam bazen 1 hafta gecikir bazen 20 gün doktora dedim zaten pazar olmam gerekiyor 5-10 gün geç gelebilir dedi sıkıntı yapma dedi bir daha gitmedim bugün gecikmenin 10. Günü gidicem tekrar doktora o zaman verir heralde bu kadar evham yaptığıma göre bir de bir şey soracağım bu konularda baya bilgili olduğunuz gördüğümden soruyorum ben hastanede veya sağlık ocağında test yaptırmadım 3 farklı dışarda özel bir laboratuvar da yaptırdım ilk ikisinde zaten tam sonuç çıkmadı < 2 yazıyordu son yaptırdığım yerde 15 gün arayla 2 kere yaptırdım 0.1 çıktı bu tür yerlere çok güvenmeyin diyolar hani yanlış olma ihtimalinden, ölçüm yaptıkları cihazdan falan sizin düşünceniz nedir ?
Cidden buraya bile yazan bizle insanlarla dalga geçiyor olmalı boşuna strese sokuyorlar yok kan testlerine güvenmeyin Yok benim hamileliğim 3 ay boyunca ne kanda ne usg de çıkmadı diye diye mucize yaptılar iyi ki yazmışım sizler cevap verdiniz onları okudukça bu hale geldim zaten paranoyaklaştım tekrardan teşekkür ederim sizeKim size buralara güvenmeyin diyorsa mümkünse gülün geçin bişey bilmedikleri belli. Tüm laboratuvarlarda test değerleri sabittir. Eğer bHcg değeriniz 5.0'ın altında ise gebelik yoktur. Bazı yerlerde referans değer 10.0'dur çok farklı değil zaten. O gittiğiniz hastaneler de numuneleri laboratuvarlara yolluyor yani her halükarda laboratuvarlarda inceleniyor. Çevreye de kulak asmayın, o kadar boş bilgi var ki etrafta ipe sapa gelmez.
Canım stres yapma ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde 17 idi Hcg değerim sonra 4 katı kadar arttı. Inşallah Sağlıcakla tamamlar kucağına alırsın yavrunuKızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
Bekle bakalım canım bat tarihini yine de umut varAdetime 5 gün var test yaptım negatif malesef. Belkide dedim varsa çıkar . Sanırım hamile değilim . Yumurtlamadan 10 gün gecti
Insallah cnm akintim var sık idrara çıkıyorum göğüslerim çok ağrıyor kasiklarimda doluluk var. Bunlar adet zamanı da oluyor bende ama idrara sık çıkmam şüphelendirdi beniBekle bakalım canım bat tarihini yine de umut var
Usutmediysen hayirli haberleri bekliyoruzInsallah cnm akintim var sık idrara çıkıyorum göğüslerim çok ağrıyor kasiklarimda doluluk var. Bunlar adet zamanı da oluyor bende ama idrara sık çıkmam şüphelendirdi beni
Kızlar sizce En guvenilir kaset gebelik testi markası hangisi?? Laboquick hep kullanıyordm ama sonuc hep hüsran bekledikce mutlaka çizgi çıkıyor hatta bi ara hemen bile çizgi çıkmstı ama hamile değildim. Sizce en guvenilir hangisi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?