Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Bunun yapılış şekli biraz farklıymış güvenemedim belki yanlış yapmışımdır diye normal test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı kafam karıştı sizcee ?

Eklentiler

• A28200C2-A965-48B8-8A9D-D9FFE4844163.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 298
7 günlük gecikme sonucu bu testi yaptım anında bu şekilde oluştu çizgi.Belki öncesinde yapsaydım da test pozitif olacaktı çünkü hemen ertesi gün kan testi yaptığımda sonuç 6300 lerde çıkmıştı. Ama ben umutsuz olduğum için bekledim.Şuan 21 haftalık olduk.Rabbim isteyen herkese en kısa sürede yaşatsın bu güzel duyguları

Eklentiler

• 9D4E7F1C-03D7-4D46-9FA3-98C7CCCFBAD4.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 392
Canım merhaba sonuç ne oldu bende gecikme yaşıyorum yedinci günüm gecikmede testim negatif kan vermeye korkuyorum. 3,5senedir negatif gördüğüm için

Bugün adet olmam gerekiyordu, hep düzenli olurum. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Adetim 4 gün gecikmişti ve silik çizgi vardı. Kan testi de yaptırdım pozitifti. Sonrasında adet oldum. Bugünse idrar testi yaptım negatif, karın ağrım da yok. Şiddetli göğüs ağrısı ve gaz var. Bilmiyorum hala gebe olabilir miyim? Olsaydı idrarda çıkmaz mıydı?

Kimyasal gebelik geçirmişsin sanırım canım. Parça geldi mi kanamayla

Canlarım teşekkürler. Anketimizi de oylarmısınız rica etsem. Şeniz Bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız dilerim kızlar hihoyyyt
Lütfen bana yardımcı olurmusunuz kafam çok karıştı adetim geçmedi ama yumurtlama döneminden 12 13 gün sonra test yaptığımda ilk başta tek çizgi çıktı sonrasında yaptığım mavi testte ikinci çizgi çok çok hafif gözüküyor öbür testte ise biraz daha belirgin sizce hamilemiyim değilmiyim kafam aşırı karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 16398330998433236616921400775448.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 312
  • 1639833122076269468897575328142.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 345
Kızlar adete 5 gün kala kaset test negatif. Erken mi yapmışım testi ?

Hanımlar adetim 2 gün gecikti test yaptım negatif. İlk gebeliğimde adetime 1 hafta varken çıkmıştı(adet sonrası oldugum süre 3 hafta zaten) kan için gidecegm ama vaktim yok çalışıyorum gebelik testini tekrardan ne zman yapayım sizce

Sanırım en çok heyecan yapılan konu bu(;
Adetimin üstünden 5 gün geçtik ve teste silik çizgi vardı.
Yarin için doktora randevu aldım ama sizce % kaç ihtimal

Eklentiler

• 20211229_085833.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 222
Kizlar adetten iki gün önce test yaptığınız halde tek çizgi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi yani iki üç gün önce tek çizgi çıkması normal mi yoksa olsa çıkar miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…