Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Pko olduğum için 46.günde öğrendim geç döllenme yaşadım adet belirtileri vardı karın ağrısının geçmemesi ve lekelenmemin temizlenmesiyle şüphelenip kaset test yaptım çıktı o gün Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde ara ara miğde bulantım var test yapsam çıkar mı acaba

Bende de pcos var. 6 haftalıkken daha yeni öğrendim bende büyük olasılık yumurtlama yeni adete yakınken oldu. 2 aydır adet olmuyordum. Yoktur da bir bakayım dedim. Çift çizgiyi görünce hemen kan vermeye koştuk 10000 beta hcg değeriyle şok geçirecektim inanamadım Allahım isteyen herkese nasip etsin

Benimde adetimin günü geçeli 2 gün olmuştu ve alıp yaptığımda testi zaten hemen cıkmıştı zaten hiç günü geçen biri deilim günüm 1 günde geçse hamileyimdr

ilk hamileliğimde çatlamadan 9 gün sonra, ikinci hamileliğimde çatlamadan 10 gün sonra ikisinde de erken gebelik testiyle öğrendim

Kızlaaaar, ben dün ve bugün (adetime 5 gün kala) test yaptım ve böyle çıktı. Hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_20211109_141934.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_20211110_094324.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 403
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…