Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bende 3 yıllık evliyim eşim azosperm tanısı konuldu proxeed plus ve klomen kullandı değerleri gayet güzel ilerledi azosperm den eser kalmadı bende de folik asit düşüktü inofolic combi kullandım ve oda bitti tek bir hastaneye bağlı kalıp tedavi görmek istemiyorum doktorumuz bize tüp bebekten başka çareniz yok demişti ama bilmiyorum da kendimi hamile gibi hissetmiyorum Allahın zoruna gitmesin umudum dahi yok zaten bu kadar gecikme ikinci kez yaşadım ilki hamileydim kimyasala döndü bide bu zaten hamile değilimdir olsa illaki çıkar Bi testte Allahım herkese hayırlı olanı versin

Amin canım m ama Allah'tan umudunu kesme hiç ummadigin bir anda olur kafana takinca inanki olmuyor ben her ay kendimi yiyordum çocuğum olmuyor diye hepte cevremdekiler hamile haberi alıyordum üzülüyordum şimdi bir kızım var ve plansız 6 haftalık hamileyim kızımda 6 aylık yani Allah verdimi veriyor ama önce kafandan çocuk düşüncesini cikartman gerek

Çok şükür rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah canım benim
Bende önceki gibi takıntılı değilim hani olursa olur olmazsa yapacak hiç bişeyim yok düşüncesindeyim tek canımı sıkan sanki eşim dostum benle yarışa girmiş gibi benim kinayeme yapar gibi benle aynı anda bebek düşünmesi asla kızmıyorum Allah onlarda versin ama bana resmen senin çocuğun olmuyor damgasını bile bile söylüyorlar o zoruma gidiyor

Üzülme Allah büyüktür verende o alanda bu onların kadınlığına bağlı bir durum değil imtihan

Üzülme Allah büyüktür verende o alanda bu onların kadınlığına bağlı bir durum değil imtihan
Çok şükür Rabbim büyüktür hani derler ya çocuğum oldu diye sevinme verende o alanda o bende kızmıyorum onlara cahilliklerinde boğuluyorlar sadece başını ağrıttım canım hakkını helal et rabbim evlatlarına can sağlığı versin hayırlı etsin inşallah

Yok canım kendini üzme istediğin zaman yazabilirsin merak ettigin bir konu olursa öyle insanlara böyle konular bile sorma tam tesine insanin haline seviniyorlar bende çok çektim o toplumdan baskı baskı hamile kalmak isterken kalktı 38 yaşındaki eltim hamile kaldı artık sen düşün beni ne kadar bastırmaya çalıştılar

Hayır kullanmıyordum. İki hamileliğimde de hiç kullanmadım. Hemen hamile kalan bir yapım var sanırım ilk gebeliğimde istediğimiz ay hamile kaldım. İkincisi sürpriz oldu zaten ertesi gün hapına ragmen.
Çok erken öğrenmişsin belirtiler mi vardı?

Sonuç neymiş?

Gözün aydın, hayırlı olsun yavrunuz.

Benim yumurtlama haftada kramp ağrısı, derinlerde sızı, kazılma gibi hassasiyet vardı ve gaz.
Bugün geçti 10 günüm var adetime.

Senin buna benziyor muydu?
Sağol canm. Bu sürecin üstünden 4 sene geçti çok hatırlamıyorum. Bu hamileliğimde bişey anlamadm takip etmedm ağrı sızı hatırlamıyorum

Gözün aydın, hayırlı olsun yavrunuz.

Benim yumurtlama haftada kramp ağrısı, derinlerde sızı, kazılma gibi hassasiyet vardı ve gaz.
Bugün geçti 10 günüm var adetime.

Senin buna benziyor muydu?
Benim yaşadığım sürecin aynısını yaşıyorsunuz. Benim reglime 8 gün var ancak belirtiler çok belirgin ve adet döngünüzün kaç gün aralıkta olduğunu net biliyorsanız ben 26 günde 1 regl olurum. Belirtiler konusunda ayrıma varmak da kolay oluyor. Bu kadar gün evvelinden ağrım asla olmazdı ve bu çimdikleme, kramp, titreşim hisleri normal reglden bariz farklı. Eğer konuya aşırı hassas yaklaşan biriyseniz elbette belirtileri karıştırabilirsiniz ancak soğuk kanlı her duruma hazır olan ve hayırlısı diyen biriyseniz bence belirtilerin farklı olduğunu net bir şekilde ayırt edebilirsiniz. Göğüslerdeki hassasiyet mesela kendini olağanüstü ayırt ettirebiliyor benim yaşadığım durumda. Barız sızlamalar var ve belirgin acıma. Reglde benim bu kadar hassas olmazdı hafif bir hassasiyet ancak dokunmaya müsaade etmeyecek kadar acıma hissi ve damarlanma hiç regl döneminde yaşamamıştım. Ayrıca gaz belirgin bir gaz gerçekten oluyor. Benim 1 düşüğüm oldu ondan bu kadar net yazabiliyorum çok bilmişlik olarak algılamayın. O zaman da aynı şeyleri yaşamıştım. Bir de çok net olan mercimek canımın istemesi. Bunu 2. kez yaşıyorum. İlkinde de böyle olmuştu. Tabii önemli olan hamileliğin sağlıklı gerçekleşip bebeğin güzelce rahim duvarına yerleşmesi yoksa belirtiler gerçekten fark ediliyor. İnşallah ikimiz içinde böyle olur sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız sevgili hayatlar :)

kizlar benim regl 28 gunde bir oluyor. tam yumurtalanma doneminde iliskiye girdik, hatta emin olmak icin ovulasyon testi de yaptim.
Bir kaç gun sonra, asiri akintilar basladi. Gunde bi kac defa iç camasirimi degistermek zorundaydim. Birden bir yorgunluk ve durmadan uyku isteme hissi. Gobegim dun bi kaç defa sizladi (gobek bagin oldugu yer).
Adet günüm 16 eylul gecesi, veya 17 eylul sabahi.

2 gun once, ve bugun test yaptim negatif çikti malesef.

Bence yine hayal kirikligi. Hayirlisi neyse o olsun diyorum. Ama yine de hamile kalma sansim olabilir mi? Boyle belirtileri olup, hamile kalan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…