Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kizlar adetten iki gün önce test yaptığınız halde tek çizgi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi yani iki üç gün önce tek çizgi çıkması normal mi yoksa olsa çıkar miydi
Gecmis forum sayfalarına bakarsan gorürsün sen de. Bir cok kişi negatif test sonucuna rağmen gebelik yaşamış. Cunku b.hcg idrara en son geciyor. En dogrusu kan testi

Regl olduğum halde regl bittikten kaç gün sonra test yapmalıyım? Kaç gün sonra idrar testi doğru çıkar? İlişkiden sonra 2 ay geçti ve 2 kere regl oldum ama hiç test yapmadım.

Regl olduğum halde regl bittikten kaç gün sonra test yapmalıyım? Kaç gün sonra idrar testi doğru çıkar? İlişkiden sonra 2 ay geçti ve 2 kere regl oldum ama hiç test yapmadım.
İlişkiden sonra adet gecikmesi olur eğer gebelik var ise ve adet görmezsiniz bebek doğana kadar. Siz 2 ay adet görmüşsünüz zaten. Ne için test yapacaksınız?

Adet gördüğü halde hamile olup doğum yapanlar var
Çok nadir bu bahsettiğiniz ve bildiğiniz adet kanaması gibi bir şey de değil zaten bu . İlişkiden 15 20 gün sonra idrar testi yaparsınız. Eğer çok istiyorsanız kan verin betahcg değerinize baktırın

Merhabalar adetime 10 gün kala yine dayanamayıp test yaptım ilk yaptığımda her tarafı pembe olmuştu test alanının 1 2 saat geçti ve o pembelikler gitmiş çok silik bi çizgi oluşmuş
İdrar kurumuştur belki dedim ve 1 2 damla su yaptım hala duruyor çok silik çizgi sizce bu ne demek bilgisi olan bu durumu yaşayan oldu mu

Adete 5 gün kala rahmime ilk düştüğünde 2.8 kan değeriyle ve predictor early test hayali çizgiyle öğrendim. Evet psikopatım

Arkadaşlar regle 4 gün kala test yaptım ikinci çizgi olması gereken yerden daha ilerde çıktı bu ne demek test mi bozuk hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG_20220408_133831.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 148
Merhabalar. Öncelikle herkes tecrübesini samimiyet ile paylaşmış okurken bile ferahlıyor insan ellerinize sağlık. Benim 7gündür göğüs agrım ve hassasiyetim var neredeyse yumurtlama dönemimden birkaç gün önce başladı halen devam ediyor. Soğan kürü yapıyordum acaba ondan mı diye de düşünmedim değil ama şimdide akıntılarım başladı regle 7 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif çıktı. Kürü uygulayan varsa bilgilendirebilir mi?

Ben adetime 1 hafta kala öğrendim. İdrarda silik çizgi çıktı defalarca yeniledim testi gitgide koyulaştı. Sonra kan verdim beta 65 çıktı. 2 gün sonra 169 ondan da iki gün sonra 518 çıktı . Çok şükür şu an güzel ilerliyor. Pcos vardı bende. Korkuyordum çocuğum olmaz diye ama çok şükür Rabbime, inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız. Rabbim dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Oğlum 6 yaşında ve ilk defa 5 aydır çocuk deniyoruz tekrardan. Reglim denemeye başladığımızdan beri dengesizleşti. Nisan ayında 19unda (gebeliğin olma ihtimali yüksek olan gündü) 23-24ünde birlikteliğimiz oldu. Reglim 1 gün gecikti bugün. Dün kaset test negatif sonuç verdi. Nedense ben hep 19unu baz aldım. Ama 23ünde veya 24ünde gebelik oluşmuş olabilir mi? Hiç ağrım sızım yok regli olacak gibi de değilim. Bugün bir test daha yapsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…