Gecmis forum sayfalarına bakarsan gorürsün sen de. Bir cok kişi negatif test sonucuna rağmen gebelik yaşamış. Cunku b.hcg idrara en son geciyor. En dogrusu kan testiKizlar adetten iki gün önce test yaptığınız halde tek çizgi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi yani iki üç gün önce tek çizgi çıkması normal mi yoksa olsa çıkar miydi
İlişkiden sonra adet gecikmesi olur eğer gebelik var ise ve adet görmezsiniz bebek doğana kadar. Siz 2 ay adet görmüşsünüz zaten. Ne için test yapacaksınız?Regl olduğum halde regl bittikten kaç gün sonra test yapmalıyım? Kaç gün sonra idrar testi doğru çıkar? İlişkiden sonra 2 ay geçti ve 2 kere regl oldum ama hiç test yapmadım.
Adet gördüğü halde hamile olup doğum yapanlar varİlişkiden sonra adet gecikmesi olur eğer gebelik var ise ve adet görmezsiniz bebek doğana kadar. Siz 2 ay adet görmüşsünüz zaten. Ne için test yapacaksınız?
Çok nadir bu bahsettiğiniz ve bildiğiniz adet kanaması gibi bir şey de değil zaten bu . İlişkiden 15 20 gün sonra idrar testi yaparsınız. Eğer çok istiyorsanız kan verin betahcg değerinize baktırınAdet gördüğü halde hamile olup doğum yapanlar var
Bıda benim test sonucum kızlar teglime 3 gün kala yaptım ama bende hiçbir belirti yok
Var canm baya belli çizgiBıda benim test sonucum kızlar teglime 3 gün kala yaptım ama bende hiçbir belirti yok
İnşlah cnm henüz doktora gitmedim bakalım hayırlısıVar canm baya belli çizgiherkeste belirti olacak diye birşey yok ki. İnşallah da olmaz özellikle bulantı
Bence birkaç gün daha bekle betan artsın yoksa diğer türlü düşük çıkıyo değer artacak mı sağlıklı mı bilmem ne diye düşün dur sonra. Onun stresi daha bı ayrı.İnşlah cnm henüz doktora gitmedim bakalım hayırlısı
Haklısın cnm beklemekte fayda varBence birkaç gün daha bekle betan artsın yoksa diğer türlü düşük çıkıyo değer artacak mı sağlıklı mı bilmem ne diye düşün dur sonra. Onun stresi daha bı ayrı.
Ben adetime 1 hafta kala öğrendim. İdrarda silik çizgi çıktı defalarca yeniledim testi gitgide koyulaştı. Sonra kan verdim beta 65 çıktı. 2 gün sonra 169 ondan da iki gün sonra 518 çıktı . Çok şükür şu an güzel ilerliyor. Pcos vardı bende. Korkuyordum çocuğum olmaz diye ama çok şükür Rabbime, inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız. Rabbim dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahHamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman.
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile)
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar.
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?