ayyyyy çok sevındım canım ya.darısı benım başıma ne kadardır beklıyodun bebişini.banada daha 3 gun var bende yapayımmı sence ölücem merektan
ya kızlar merhaba.bişi sorucam benim adetim6 gün gecikti.2 gün önce test yaptım ama 2 dk falan baktım çıkmayınca attım bi köşeye sonra yarım saat geçti bi baktım silik bir çizgi var.arkasından başka bir test daha aldım onu da yaptım ama negatif çıktı.üzerinden zaman geçti teste bakıyım bi dedim silik çizgi belirmiş.adet günümde ve ondan 3 gün sonra yaptığım testler de duruyor.onlarda sonradan hiç çizgi falan belirmedi.şimdi kafam karışık inanmalımıyım sizce böyle bir durumla karşılaşanınız varmı?tabiki güvenilir değil ama ne bileyim belki hcg idrarda az orandadır hemen fark edemiyodur test olabilirmi yaa
ya kızlar merhaba.bişi sorucam benim adetim6 gün gecikti.2 gün önce test yaptım ama 2 dk falan baktım çıkmayınca attım bi köşeye sonra yarım saat geçti bi baktım silik bir çizgi var.arkasından başka bir test daha aldım onu da yaptım ama negatif çıktı.üzerinden zaman geçti teste bakıyım bi dedim silik çizgi belirmiş.adet günümde ve ondan 3 gün sonra yaptığım testler de duruyor.onlarda sonradan hiç çizgi falan belirmedi.şimdi kafam karışık inanmalımıyım sizce böyle bir durumla karşılaşanınız varmı?tabiki güvenilir değil ama ne bileyim belki hcg idrarda az orandadır hemen fark edemiyodur test olabilirmi yaa
Kuzuuuuuum daha kana baktırmadın ... güzelim bu kadar korkma canım benim, bi baktır kanına negatifse negatif pozitifse pozitif, sende rahat et oh de bi. sonra ya mutluğunu yaşarsın yada doktora gidip bu kadar gecikmenin nedenini öğrenirsin. belki geç döllenmedir ama bunlar hep BELKİ ile başlayan cümleler. Kesin sonuç alabilmek için, git kan testi yaptır kuzumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim ya yine bir umut yeşerdi içimde.ben böyleyim çabuk sevinirim çabucakta umudumun yitiriyorum.yarın gideceğim kan tahliline ama duymak istiyor insan birilerinden olabilir, vardır ,belki,bilmiyorumkismile leri.son iki testimde de sonradan beliren silik çizgileri beni umutlandırıyor.........................
biz sizinle aynı durumdayız bende de idrar testinde bişi cıkmadı ama regl olamadım 4. günüm gecikmenin
neticeyi alınca burada bize yazar mısın bende neticeyi yazarım baskalari boyle birsey yasadiginda okusunlar
çok zor bi durum valla.benim bazen adetlerim düzensizlşebiliyor.o yüzden adet gecikmesi ile pek uğraşmıyorum.kan testine gideceğim yarın.ne yapalım negatifse negatif.ne durumda olanlar var.buna şükür edicez artık.
canım benim ya yine bir umut yeşerdi içimde.ben böyleyim çabuk sevinirim çabucakta umudumun yitiriyorum.yarın gideceğim kan tahliline ama duymak istiyor insan birilerinden olabilir, vardır ,belki,bilmiyorumkismile leri.son iki testimde de sonradan beliren silik çizgileri beni umutlandırıyor.........................
canım benim, niyetim hevesini kırmak değil, ama anlatmak istiyorum. bundan bi yaklaşık 4 ay önce, benimde adetim gecikmişti test yaptım çıkmadı diyip çöpe attim. ama bi 30 dakka sonra aynı senin gibi tekrar bakıverdim, ikinci çizgi çıkmişti. tabikide sevindim ama içimde kuşku kalmıştı bi tane daha yaptım ertesi gün, bu sefer başında bekledim 10 dakka falan ama tek çizgi çıktı. 1-2 gün daha sabredip doktoruma gittim oda test istedi, ama oda negatif çıktı. bebek yerinede ultrasonda kist gördük:çok üzgünüm: doktoruma dedim böyle böyle oldu diye, oda demişti ki baze idrar testlerde kist olduğu zaman pozitif çıkabilir. ki bunu yaşayan birini daha okudum başka bi forumda. yani kendini her iki ihtimale karşı hazırlıklı ol. tamam mı canım...
ha bu arada senin kistin vardır falan demek istemedim kesinlikle.... sadece idrar testin yanılma payını anlatmak istedim. hem belkide hamilesindir geç döllenme olmuştu. git kan testi yaptır kuzum en sağlıklısı budur
gec dollenme ne demek oluo
hani tahlilde mi gec gozukuyor
acaba ucuz idrar testleri var 5 tl lik onlardan mı alsam denesem predictorde pahalı insan her gün düzenli denemek istiyor :)
geç döllenme nedir: mesela ayın 15de yumurtluyorsun 9 gün sonra sperm yerleşmiş olup emriyo oluyor, bazen yerleşmesi daha uzun sürebiliyor bunada benim bildiğim geç döllenme denir. eğer yanlış biliyorsun düzeltin beni. yani ayın 15de yumurtladın 24de yerleşmiş oluyor ve hormon salgılamaya başlıyor, bu normal versiyonu ama diyelim ki 24de değilde 27-28de yerleşmiş oluyor, dolayısıyla hormonlar geç salgılanıyor ve daha geç yükselmiş oluyor. bilmem anlatabildim mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?