amin canım yine yaptırısan falan bizede haber ver:)
geçti ama geçen ayda adetim anormal olmuştu benim 1 gün geldi o da tam gelmedi yani o yüzden belki bi dengesizlik olmuştur diye 1 ay beklemek istiyorum geçen ay öyle oldu diye yaptırdım olmadığını bile bile yinede üzüldüm yine üzülmek istemiyorum :1no2:
arkadaşlar merhaba,uzun süredir forumdaki konuları sık sık takip ediyorum,ara arada yazdım ama ilk defa bu kadar sıkıştımsorum şu,bende pkos var ve kullanan varmı bilmiyorum bu ay klomenle yumurtlama takibi yaptı doktorum,sonrasında çatlatma iğneleri ve aşılama işlemi oldu.bugün aşılamanın 16.günü,adetimde geçeli tahminen(adetimin ne zaman geleceği hiç öyle belli olmaz benim)2 gün geçti.dbest diye bir markanın idrar testinden yaptım ama çizginin biri silik çıktı.ee kan testi içinde pzt i beklemem lazım,bir sürü acaba oluştu kafamda...sizce?????
silik çıktıysa sanırım hamilesin bi test daha al yap bugun yada yarın. yarınki biraz daha net görünür gerçekten hamileysen. ama silik çıkanlar araştırmalarıma göre hep pozitif yani hamile oluyor. hayırlısı olsun hakkında inş.
ciddimisin benim adetime 8 gün var gidip yaptırsammı acaba sağlık ocağında hemen sonuç alabilirmiyim acaba[/QUOT
aile hekiminin olduğu ocağa gitmen gerekiyor.sonucunu da ertesi gün veriyorlar.özelde 20-30 tl ücretle yapıp 2 saat içinde veriyorlar.
silik çıktıysa sanırım hamilesin bi test daha al yap bugun yada yarın. yarınki biraz daha net görünür gerçekten hamileysen. ama silik çıkanlar araştırmalarıma göre hep pozitif yani hamile oluyor. hayırlısı olsun hakkında inş.
teşekkür ederim cevabın için umarım araştırmalarına ters düşmez benim sonuçta eyvahedigeldismile pazartesiyi beklemekte kararlıyım,çift çizgi çıksada nasıl olsa kan testi yapma gereği duycam,en iyisi az daha sabrediyim...
merhaba arkadaşlar,birşeyi merak ediyorum.bende idrar testi yaptırdım negatif çıktı.Daha doğrusu tek çizgiyi görür görmez testi attım.Hamile olunduğu takdirde hemen belli olur dimi beklemek gerekmez.Adetime 1 hafta gibi bir zaman var negatif çıkması normalmidir. İleriki günlerde yeniden denesemmi?
benim adetine 2 gün var benim çıkmadı ama bütün belirtiler var çok ümitlenmiştim hatta şuan kasığıma iğneler batıo hop hop hopluyorum beyaz akıntım da var
benımde adettıme 3 gun var merraktan ölüyorum test yaoıpta olumsuz gormek benı çok üzer ben ne zaman yapayım canım benım,sabırsızım ben bırazguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?