Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

anladım haklısın bekle bakalım biraz daha

arkadaşlar merhaba,uzun süredir forumdaki konuları sık sık takip ediyorum,ara arada yazdım ama ilk defa bu kadar sıkıştım sorum şu,bende pkos var ve kullanan varmı bilmiyorum bu ay klomenle yumurtlama takibi yaptı doktorum,sonrasında çatlatma iğneleri ve aşılama işlemi oldu.bugün aşılamanın 16.günü,adetimde geçeli tahminen(adetimin ne zaman geleceği hiç öyle belli olmaz benim)2 gün geçti.dbest diye bir markanın idrar testinden yaptım ama çizginin biri silik çıktı.ee kan testi içinde pzt i beklemem lazım,bir sürü acaba oluştu kafamda...sizce?????

silik çıktıysa sanırım hamilesin bi test daha al yap bugun yada yarın. yarınki biraz daha net görünür gerçekten hamileysen. ama silik çıkanlar araştırmalarıma göre hep pozitif yani hamile oluyor. hayırlısı olsun hakkında inş.

adetimin ikinci günü 20 eylülde pıhtılı bir kanama olunca yaptım pozitif çıktı.21 eylülde kan verdim hcg değerim 72,5 çıktı.

bence hamişsin.testi tekrarlarsan biraz daha koyulaşmış olduğunu görürsün inş.

teşekkür ederim cevabın için umarım araştırmalarına ters düşmez benim sonuçta eyvahedigeldismile pazartesiyi beklemekte kararlıyım,çift çizgi çıksada nasıl olsa kan testi yapma gereği duycam,en iyisi az daha sabrediyim...

Bugun pazartesi inş istediğin sonucu almışsındır

merhaba arkadaşlar,birşeyi merak ediyorum.bende idrar testi yaptırdım negatif çıktı.Daha doğrusu tek çizgiyi görür görmez testi attım.Hamile olunduğu takdirde hemen belli olur dimi beklemek gerekmez.Adetime 1 hafta gibi bir zaman var negatif çıkması normalmidir. İleriki günlerde yeniden denesemmi?

Erken olduğu için negatif olabilir. Ayrıca testin üzerinde yazar kaç dakika beklemen gerektiği. Teste göre değişiyo yani. Zaten ilk önce tek çizgi belirir hemen bir kaç dakikaya kadar gebelik varsa ikinci çizgi çıkar..

ben klomenle hamile kaldım pko hastasıydım
adet gecikmemi rahatsızlığıma bağladığım için hiç heveslenip de test yapmamıştımboshayallersmile
olması gereken adet tarihinden yaklaşık 10 gün sonra idrarda ilk yapışımda pozitif çıktı...anında belirdi çift çizgi

benim adetine 2 gün var benim çıkmadı ama bütün belirtiler var çok ümitlenmiştim hatta şuan kasığıma iğneler batıo hop hop hopluyorum beyaz akıntım da var

arkadaşlar ben adetimi 1gün geçince evde test yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. 3 gün bekleyip kan testi yaptırmıştım. fazla beklemeye gerek yok bence gördüğünüz gibi hemen anlaşılıyor. birde hamileliğimi öğrenmeden belimde kalınlaşma yüzümde şişlik olmuştu ve sık idrara çıkmaya başlamıştım. bunun dışında adet belirtileriyle hamilelik belirtilerini ayırt etmek çok zor.

Allah bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın opuyorumnanaktan

benımde adettıme 3 gun var merraktan ölüyorum test yaoıpta olumsuz gormek benı çok üzer ben ne zaman yapayım canım benım,sabırsızım ben bırazguclubacismile

merhaba ,
benim adetim hep aynı günde olur ayın 11i ama bu ay olmadım 3. gün bugun ve dün dayanamayıp predictor aldım ve sonuc negatifti.
ama hala regl olmadım ve bilmiyorum yani neden olamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…