Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benimde merak ettğim bişey var aslında.her kadın ne olursa olsun 14,günü mü yumurtlar yoksa atıyorum 20, günü yumurtlayan olabilir mi?

yok canım o senin adet döngnle ilgili. bak benim mesela yumurtlama sorunum var, gonal f ile yumurtam büyütüldü ve 22.ci günümde anca büyüdü. mesela kaç günde bir bi adet oluyorsun?

bak canım ben sana anlatayım şimdi durumumu.benim adetlerimde düzensizlik söz konusu zaten.adet periodumu bile anlayamıyorum ki.not alıyorum sürekli eski adet tarihlerimi.26 haziran,26 temmuz,9agustos ,9 eylül hep bu şekilde oluyor.eski adet tarihlerim bunlar benim.
doktor yumurta tembelliği dedi ama başka bi doktor çok önemli değil dedi.sonra hemen arkasında aşılama falan muhabbetleri başladı ogün bu gündür bıraktım doktoru gitmiyorum.hemen aşılama olaylarına girdiler die.çünki o güne kadar hep korunmuştuk doğal yoldan hiç denemedik ki.

bilgi için teşekkürler :)

rica ederim kendinize haksızlık etmeyin bende burada şaaakkk diye öğrenemeyenlerdenim :)

canım doktor saçmalamış, bi kere hemen aşılamaya geçilmez. bundan önce klomen ile denilir, fayda etmeze bende gibi gonal f gibi iğnelere geçilir, oda fayda etmezse anca o zaman aşılamadan söz edilir.

istersen ovulasyon testi al, hatta şimdi ben bakıyordum yeni modelleri bile çıkmış onları inceliyordum şimdi

benimde merak ettğim bişey var aslında.her kadın ne olursa olsun 14,günü mü yumurtlar yoksa atıyorum 20, günü yumurtlayan olabilir mi?

bazı kişiler cok erken yumurtlayabiliyormuş ve kişiden kişiye bu değişiyormuş
benim bir arkadasım reglsinin bitiminden iki gün sonra hamile kaldı mesala

rica ederim kendinize haksızlık etmeyin bende burada şaaakkk diye öğrenemeyenlerdenim :)

ay çok hoşsun ya:)doğru söylüyorsun ama diğer arkadaşları en başından beri bakıorum hekes adet öncesi bile hemen çizgi belirdi diyor.bizim halimiz farklı.sen ne yapmayı planlıyorsun canım.ben yarın kesin kararımı verdim kan tahlili yaptırıcam bitsin bu azap yani.sana da tavsiye ederim.çünki düşünmekten kafayı yeriz.şahsen ben hep ya varsa ya varsa diye diye tırlatmaya az kaldı yani:)

bende aynı durumdayım en son dün aksam erken menapoza giriyorum diye üzülmeye basladım o yüzden pek sağlıklı değil ama bir hafta gecikmeyi bekleyip salı günü kan testini yaptırmayı düsünüyorum ama öncesinde belki bir idrar testi daha deneyebilirim dayanamayıp :)

farklı bir doktor daha deneyeceğim.bakalım o ne diyecek.hepimiz için hayırlısı olsun diyorum.çok zor gerçekten istemek ve her ay adet tarihlerini beklemek çok yıpratıcı.acele edincede hemen bir tüp bebek yada aşılama tedavisi ile karşı karşıya kalıyoruz.doktorlara hiç güvenmiyorum bu konularda.güvenilir bir doktor bulmak çok zor.allah isteyen herkese nasip etsin.bak yine düştü moralim.umudum gitti bir anda.o çizgilerin hemen çıkması gerekir ben sadece kendime göre yorumluyorum ama gerçeklerle yüzleşsem iyi olacak.ama kazara eğer hamileysem de:)yazıcam yarın size.artık öyle bir duruma geldim ki sanki hiç çift çizgiyi göremiyeceğim gibi geliyor.

valla canım benimde bu ay tumıyacak gibi geliyor. ama napim yinede umut etmekden alamıyorum kendimi, koskoca 2 1/2 yıldır bekliyoruz bu müjdeyi. bu doktorumuda tesadüfen buldum zaten canım, ama inan ki çok memnunum bu doktorumda gereksiz işlem yapmıyor. bide aksi değil, bi önceki doktorum gibi, resmen cadıydı diğer doktorum. bu doktorum erkek ama olsun benim için farketmez, canım doktorum benim bi çok kadından daha nazik olduğu kesin. sıkma canını tatlım herşey olacağına varır

ev işleri anca bitti şimdi gördüm yazdıklarınızı.
şimdi şöyle testin markasına hiç dikkat etmedim.evde birkaç tane vardı ucuzlarından.yaptım çıktı.inanamadım hepsinde sonuç aynı.yani markayla alakası yok.
bir de geç döllenme olabiliyor.oğlumda 2 haftalık geç döllenme olmuş düşünün ne kadar uzun bir süre.o zaman reglim çok düzensizdi.ve çok çok stres yapıyordum.resmen kendi düzenimi kendim bozmuştum.
ümitsiz olmayın lütfen.ama çok da takılmayın.yastık koymak ayak dikmek falan sizi daha çok gerer.her şeyi doğal akışına bırakın, kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın.
örgü falan örebilirsiniz terapi gibidir.
çok zor ama kafanızın rahat olması gerekiyor.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar son adet günüm ağostos 13 de başladı 2gün lekelenme sonra 15inde normal kanama seyretti genelde bu şekilde görüyorum bu ay gelmesi gereken tarih 11 -13 ekim olmalıydı 28 günde bir kanamam olur hiç gecikmede olmaz bu kez gecikme oldu idrar testi yaptım negatif çıktı öğle saatinde denedim henüz erkenmi acaba test için 4-7 gün gecikme sonrası iyi sonuç alınır diyorlar birde sabah idrarı iyi sonuç verirmiş belirti olarak sık idrar ve iştahlılık var bel ağrısı var neolur böyle bir durum yaşayan varsa yazsın meraktan çatlıyorum

gunaydın arkadaşlar.bende dun akşam yaptım.malesef negatıftı ama adetıme 2 gun var daha dayanamadım emrak ettım ve testı atmak için banyodan 1 saat sonra aldım ve 2 çizgi olmuştu anlamadım bunu ben.lutfen yardım

TETKİK ADI

SONUÇ NORMAL DEĞELER
BİRİM DURUM TEST TARİHİ
Hormon - Eliza Lab

Beta-HCG(Dil)
21.3 <5 Pozitif 11.10.2010
Beta-HCG(Dil)
< 1.20 <5 Negatif 11.10.2010
lütfen acil cevap bekliyorum.tes sonucum ne anlama geliyor.acilllllll:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…