Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar yaa ayın 29nda hasta oldum ama normal hastalığım değildi yani ped bile koymadım öyle diyim size hastalanmadan 1 hafta önce falan korunmamıştık geçen günde 2 3 gün belim kasığım falan çok ağrıdı bide akıntı oldu (normalde hasta olduğumda belim ağrımaz ama) acaba hamile olabilirmiyim ya ben bidakii adetimi beklemeden test yapsam çıkarmı ki ilişkiden en erken kaç gün sonra belli oluyo idrar testinde bi yardım edin banadaa
bunu başka yerede yazdım ama kimse cevap vermedi umarım burda cevap veren olur senağlama

bayram sabahı kırmızıları gördüm arkadaşlar.kistimin düştüğünüde gözlerimler gördüm.içim çok rahatladı.inşallah bu ay yumurtaamam gecikmez.20 eylülü bekliyıorum.çalışmalara başlıycazz.a.s bu sefer olur inşallah

Arkadaşlar ilişki üzerinden kaç gün geçmesi gerekir adetime bir hafta var çok merak ediyorum yaptığım idrar testleri hep negatif çıktı yorumlarınızı bekliyorum

benim 1 gün geçti yaptım ama negatif çıktı testte dolaba konulmamalı yazıyo ama eczacı dolaptan verdi bana acaba bozukmudur :uhm:markasıda certain yazıyo siz genelde hangi markayı kullanıyosunuz kıslar?

benim 1 gün geçti yaptım ama negatif çıktı testte dolaba konulmamalı yazıyo ama eczacı dolaptan verdi bana acaba bozukmudur :uhm:markasıda certain yazıyo siz genelde hangi markayı kullanıyosunuz kıslar?

bugun aynı markadan bende yaptı benimkide negatif çıktı. benimki daha erken olabilir ama. kan tahlilini istediğimiz zaman yaptırabiliyoruz demi bi şart yok yani

bugun aynı markadan bende yaptı benimkide negatif çıktı. benimki daha erken olabilir ama. kan tahlilini istediğimiz zaman yaptırabiliyoruz demi bi şart yok yani

tam bilmiyorum ama adete 10 gün kala falan yaptırılabiliyomuş kan testi sanırım ben pztsye kadar adet olmassan yaptırcam bakalım

ben öyle okudum canım ama istersen araştır sende biraz bütün sağlık ocakları kan testi yapmıyo sanırım yapsada sonucu hemen vermmez özel hastanede 1 2 saate veriyolarmış. hamilelik belirtilerin var mı peki erkenden yaptırıpta üzülme sonra canım

Ya özel bi poliklinikle görüştüm 15 dk da sonuç veriyolarmış. Ama adetin geçince bakıyoruz felan diyolar. çok heyecan yaptım bir önce öğrenmek istiyorum biliyorum daha erken belki gidip kan testi yapsam çıkmıcak erken olduğu için. erkenden yapan arkadaşlar var okudum çıkmış hep. mide bulantısı var ama bu kadar erken başlarmı hiç bilmiyorum belkide midemi üşüttüm gece çok fenaydı mide bulantısı çünkü.

sen neden bekliyorsunki bir gün geçmiş sanırım git yaptır kan tahlilini oldumu olmadımı böle beklemek çok zor ya

15 dk da veren yer ilk defa duydum valla canım ben,mide bulantısı belirti tabi ama dediğin gibi üşütmüş olabilirsin genelde belirtilerde adet geçince başlıyomuş diye okudum ben (bende baya bir araştırma yaptımda:) bence sen bekle biraz daha ağır işlerde yapma ama ne olur ne olmaz inş haamişsindir ama yinede fazla umutlanma canım

geçti ama geçen ayda adetim anormal olmuştu benim 1 gün geldi o da tam gelmedi yani o yüzden belki bi dengesizlik olmuştur diye 1 ay beklemek istiyorum geçen ay öyle oldu diye yaptırdım olmadığını bile bile yinede üzüldüm yine üzülmek istemiyorum :1no2:

Hayırlısı bakalım ya tamam beklicem bir kaç gün daha artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…