hamile kalmak için püf nokta var mı arkadaşlar lutfen yardımlarınızı beklıyorum
hamile kalmak için püf nokta var mı arkadaşlar lutfen yardımlarınızı beklıyorum
arkadaşlar merhaba
fikirlerinizi almak istoryum,19 ağustos günü sağ yumurtalığımdaki şiddetli ağrı sebebiyle doktoruma gittim.Folikül yani çatlamamış yumurta tespit edildi.Lutenly kullanmamaı önerdi.İlacım biteli 5 gün oldu ve hala adet olmadım.son adet tarihimin üzerinden bayağı zaman geçti.Dün test yaptım negatif çıktı.Yumurtam ne zaman çatlamıştır acaba.Hamileysem nezaman belli olur.Fikri olan varmı acaba.
benim 1 gün geçti yaptım ama negatif çıktı testte dolaba konulmamalı yazıyo ama eczacı dolaptan verdi bana acaba bozukmudur :uhm:markasıda certain yazıyo siz genelde hangi markayı kullanıyosunuz kıslar?
bugun aynı markadan bende yaptı benimkide negatif çıktı. benimki daha erken olabilir ama. kan tahlilini istediğimiz zaman yaptırabiliyoruz demi bi şart yok yani
tam bilmiyorum ama adete 10 gün kala falan yaptırılabiliyomuş kan testi sanırım ben pztsye kadar adet olmassan yaptırcam bakalım
ben öyle okudum canım ama istersen araştır sende biraz bütün sağlık ocakları kan testi yapmıyo sanırım yapsada sonucu hemen vermmez özel hastanede 1 2 saate veriyolarmış. hamilelik belirtilerin var mı peki erkenden yaptırıpta üzülme sonra canım
15 dk da veren yer ilk defa duydum valla canım ben,mide bulantısı belirti tabi ama dediğin gibi üşütmüş olabilirsin genelde belirtilerde adet geçince başlıyomuş diye okudum ben (bende baya bir araştırma yaptımda:) bence sen bekle biraz daha ağır işlerde yapma ama ne olur ne olmaz inş haamişsindir ama yinede fazla umutlanma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?