Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benim de adetimin bugün 33.günü.aynı korkuyu ben de yaşıyorum o yüzden hala test yapmadım negatif çıkarsa diye.hafta sonuna kadar bekleyip gelmezse yapıcam.inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir

kaç gun geçti canım regln.ne kadardır beklıyosun bebişini..ben cuma sabahı yapıcam kesın bu akşam alırım gebelık testı.4 gunden sonra bellı oluyo dıye bılıyorumm umarım hamıleyızdır canım

normal şartlarda 17 sinde adet olmam gerekiyodu.bugün itibariyle 4. gün daha gelmedi.pek bi belirti de yok.kist falanmı varki acep?ay inşallah hamileyizdir.pozitif düşünelim:1rolleyes:

normal şartlarda 17 sinde adet olmam gerekiyodu.bugün itibariyle 4. gün daha gelmedi.pek bi belirti de yok.kist falanmı varki acep?ay inşallah hamileyizdir.pozitif düşünelim:1rolleyes:

kesıbnlıkle pozitıf olalım canım yuzumde sıvılcelenme olduğu için eczaneye gıttım ilaç aldım.gebelık testınıde akşam alıcam belkı kırmızılar gelır dıye düşündüm umarım gelmez.yarın sabah yapıcam yazarım buraya.bıde ben hamıle kalınca işyerındekıelr hiç hoşbnut olmayacak ama herşeye rağmen bebeişimi beklıyorum ben(hulya:

adet olmam gereken gün aynı belirtileri birebir yaşadım. aynı ağrı, aynı kasılmalar, aynı stres. üstelik çok hafif bir pembelik bile gelmişti. ama kanama başlamadı. 2 gün gecikmeden sonra sabah ilk idrarla testi yaptım. çizgi varla yok arasındaydı. hemen arkasından kan testi yaptırdım ve hayatımın en güzel hediyesinin yolda olduğunu öğrendim. şimdi 35 haftalık hamileyim. bebek sahibi olmak isteyenlere de diyorum ki sabırlı ve sakin olun. ve sakın olmuyo olmuyo demeyin.

canım allah analı babalı büyütsün. inşallah sağlıklı kucağına alırsın bi tanem. darısı bizlerin başına olumunekankayizsmile

gunaydın arkadaşlar.şuan çökmüş durumdayım işyerınde hıçbıyerde durmak isetemıyorum.sabah test yaptım sonuö negatif 17 sınde adet olmam gerekıyodu ve hala olmadı bel ağrımda adet belırtısı negatıf olduğuna gore.ne yapacağımı şaşırdım çok umutluydum.olmadı olmadı ağlıyorum şuan.kafam ağırlaştı yük oldu bana

canım biraz daha bekle istersen. kırmızı kart yemezsen tekrar edersin. ne umutlan nede umutsuzlan, kimilerinde idrar testinde geç çıkıyormuş. daha geçen okudum, arkadaşlardan bi tanesinin adeti 5 gün geçmiş hep negatif idrar test çıkıyormuş, dayanamayıp 6.cı gün kan tahlili yaptırmış pozitif çıkmış.
sabret güzelim, üzme kendini. biliyorum zor ama ağlayarak değişen bişey olmayacakopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ya desertrose un da dediği gibi hemen umutsuza bağlama.1-2 gün daha bekle ve testi tekrar et bence.ya da kesin sonuç için kan testi yaptır.inşallah dilediğin gibi olur herşey.

çok zor hele küçük bı yerde ustundede baskı varsa yıkıldım ama artık düşünmıcem

çok zor hele küçük bı yerde ustundede baskı varsa yıkıldım ama artık düşünmıcem

canım üzme kendini. başkaların dediklerine yada düşündüklerinede kulak asma. onlar ne diyorsa/düşünüyorsa cahilliğinden. sonuçda bi bebeğe alıp karnımıza koymuyoruz, verende allah alanda allah

benimde17 sinde görmem gereken adetim henüz yok ortalıkta testte yaptım 2 kez negatif bakalım ne olacak biz yeni başladık düşünmeye gerçi hayırlısı ALLAH isteyen herkese bebiş versin

bende bbu sitenn sıkı takipçisiyim..
öğlenden beri okuyorum..adetime 2 gün var...okudum bütün yorumları dayanamadım gittim test yaptım
ama tek çizgiyi gördüm malesef
bende de bel ağrısı diş başrısı göz kararması uykusuzluk halsizlk vardı
ama ....

benimde adetime 2 gün var bende dayanamayıp bu sabah test yaptım maalesef tek çizgi sabahın 7sinde tokat gibi oldu bu negatif.mafoldumben
ama belirtilerim resmen gebelik belirtileri bel bacak ağrısı kasıkta batma pıt pıt atmalar yorgunluk halsizlik ve 3 gündür mide bulantısı ile uyanıyorum doktoruma sordum dün bazı kişilerde 3.hafta başlayabilir bulantı dedi offff ama ne yazıkki gebe değilim şimdi adetimi bekliyorum

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Bişey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim.

SAT 05.10.2010 21.10.2010 da kan testi yaptırdım. bhcg 28,9 çıktı.

Tecrübeli arkadaşlar değerleri yorumlar mısınız

:)) inşallaahh yaa.
geçen senede bu zamanlar hamileydim.doktor keseyi gördü hamilesin dedi. bi hafta sonra kontrole gittiğimizde kalp atışını duyamıyorum demişti. kese var ama bebek yoktu. su gebeliği diyorlarmıs. inşallah gene aynı şeyler başıma gelmez. şimdi kan testi yaptırdığımda değerin artması gerekiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…