benim de adetimin bugün 33.günü.aynı korkuyu ben de yaşıyorum o yüzden hala test yapmadım negatif çıkarsa diye.hafta sonuna kadar bekleyip gelmezse yapıcam.inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir
kaç gun geçti canım regln.ne kadardır beklıyosun bebişini..ben cuma sabahı yapıcam kesın bu akşam alırım gebelık testı.4 gunden sonra bellı oluyo dıye bılıyorumm umarım hamıleyızdır canım
normal şartlarda 17 sinde adet olmam gerekiyodu.bugün itibariyle 4. gün daha gelmedi.pek bi belirti de yok.kist falanmı varki acep?ay inşallah hamileyizdir.pozitif düşünelim:1rolleyes:
adet olmam gereken gün aynı belirtileri birebir yaşadım. aynı ağrı, aynı kasılmalar, aynı stres. üstelik çok hafif bir pembelik bile gelmişti. ama kanama başlamadı. 2 gün gecikmeden sonra sabah ilk idrarla testi yaptım. çizgi varla yok arasındaydı. hemen arkasından kan testi yaptırdım ve hayatımın en güzel hediyesinin yolda olduğunu öğrendim. şimdi 35 haftalık hamileyim. bebek sahibi olmak isteyenlere de diyorum ki sabırlı ve sakin olun. ve sakın olmuyo olmuyo demeyin.
gunaydın arkadaşlar.şuan çökmüş durumdayım işyerınde hıçbıyerde durmak isetemıyorum.sabah test yaptım sonuö negatif 17 sınde adet olmam gerekıyodu ve hala olmadı bel ağrımda adet belırtısı negatıf olduğuna gore.ne yapacağımı şaşırdım çok umutluydum.olmadı olmadı ağlıyorum şuan.kafam ağırlaştı yük oldu bana
gunaydın arkadaşlar.şuan çökmüş durumdayım işyerınde hıçbıyerde durmak isetemıyorum.sabah test yaptım sonuö negatif 17 sınde adet olmam gerekıyodu ve hala olmadı bel ağrımda adet belırtısı negatıf olduğuna gore.ne yapacağımı şaşırdım çok umutluydum.olmadı olmadı ağlıyorum şuan.kafam ağırlaştı yük oldu bana
canım biraz daha bekle istersen. kırmızı kart yemezsen tekrar edersin. ne umutlan nede umutsuzlan, kimilerinde idrar testinde geç çıkıyormuş. daha geçen okudum, arkadaşlardan bi tanesinin adeti 5 gün geçmiş hep negatif idrar test çıkıyormuş, dayanamayıp 6.cı gün kan tahlili yaptırmış pozitif çıkmış.
sabret güzelim, üzme kendini. biliyorum zor ama ağlayarak değişen bişey olmayacakopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok zor hele küçük bı yerde ustundede baskı varsa yıkıldım ama artık düşünmıcem
bende bbu sitenn sıkı takipçisiyim..
öğlenden beri okuyorum..adetime 2 gün var...okudum bütün yorumları dayanamadım gittim test yaptım
ama tek çizgiyi gördüm malesef
bende de bel ağrısı diş başrısı göz kararması uykusuzluk halsizlk vardı
ama ....
Adeti bir gün geçti,çıkmadı.Olsa çıkardı dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?