Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar ben bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum. Geçen seferki gebelik belirtilerimin aynısını yaşıyorum. Yumurtlama gününden itibaren ateşim yüksek,WCye çok gidiyorum,göğüslerim şişti,sivilcelerim çıktı, vajinal akıntım var,mide yanması var, başım döndü bikaç kere, kasıklarımda batmalar oluyor sık sık. Rahim ağzı da yumuşak ama parmağımla rahat dokunabiliyorum.Rahim ağzının aşağıda olması kafamı karıştırıyor.
30 ağustosta kürtaj oldum.Kürtajdan sonra ilk adetimi 1 ekimde oldum.Önceden 28 günde bir adet oluyordum, şimdiki adet düzenim henüz belli değil.Hormonlarda dengesizlik de olabilir tabi,o yüzden böyle belirtiler hissediyor olabilirim.Ama ben yine de 29ekim sabahı test yapçam. Her şeyin hayırlısı... Hamile olsam da sevinirim, olmasam da...Elbet bi gün gelcek bebişimiz...Sağlıkla gelsin,uzun ömür versin rabbim.....Gerisi hikaye......

29 ekime kadar beklemesem, yarın test yapsam acaba sonuç çıkar mı idrar testinde? Ya da 2-3 tane idrar testi mi alsam yarın? Ne dersiniz? Cuma gününe kadar test yapmış olurm böylece.

Son düzenleme:
benimde17 sinde görmem gereken adetim henüz yok ortalıkta testte yaptım 2 kez negatif bakalım ne olacak biz yeni başladık düşünmeye gerçi hayırlısı ALLAH isteyen herkese bebiş versin

canım bende senınle aynı durumdayım halada adet olmadım test cuma gunu negatıftı tekrar yapmadım

Herkese merhaba,
Bişey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim.

SAT 05.10.2010 21.10.2010 da kan testi yaptırdım. bhcg 28,9 çıktı.

Tecrübeli arkadaşlar değerleri yorumlar mısınız

canım benim değerlerinin sürekli yükselmesi lazım yine yaptır ve değerini söyle ama şimdilik bu teste göre yazdığına göre bebiş var

kızlar ben bu ayın birinde olmam lazım ama dün test aldım yaptım tabiki negatif çıktı çokmu erken yaptım yoksa bu aydamı tutmadı biri bişey desin lütfen

ya arkadaşlar benımde 17 sıne olmam lazımdı hala adet olmadım cuma gunu test yaptım negatıftı hala adet olmadım düşünmektenmı olmuyo acaba kafamdan atamıyorum şu pskolojiyı yardım lutfen

ya arkadaşlar benımde 17 sıne olmam lazımdı hala adet olmadım cuma gunu test yaptım negatıftı hala adet olmadım düşünmektenmı olmuyo acaba kafamdan atamıyorum şu pskolojiyı yardım lutfen

canım kan testimi yaptın cuma idrar mı eğer idrarsa git kan testi yaptır hemen derim

kızlar ben bu ayın birinde olmam lazım ama dün test aldım yaptım tabiki negatif çıktı çokmu erken yaptım yoksa bu aydamı tutmadı biri bişey desin lütfen

ben de 1 ekimde adet olmuştum canım. 25.günümde yani dün test yaptım ve nagatifti. evet biraz erken yaptık bence. ama sonuç her ne olursa olsun takma kafana bence.
rabbim hayırlısını versin inş.

canım kan testimi yaptın cuma idrar mı eğer idrarsa git kan testi yaptır hemen derim

idrar testı yaptım canım kan testı yaptırmadım.sağlık ocakları kan testı yapmıyomuş sanırım.küçük bır ilçede gorev yapıyorum ve sağlık ocağı var tek ızınde alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım canım tetkrarmı ıdarra testı yapsam dıyorum ama korkuyorum işte

canım bence en yakın zamanda kan testi yaptır gününü yeteri kadar geçmişsin

ben de 1 ekimde adet olmuştum canım. 25.günümde yani dün test yaptım ve nagatifti. evet biraz erken yaptık bence. ama sonuç her ne olursa olsun takma kafana bence.
rabbim hayırlısını versin inş.

bu ay takmıyım dedim regl tarihi yaklaştıkça içim içimi yiyor ...bende belirti falanda yok sadece akıntıdan başka arada bir ağrı giriyor kasıklarıma ama geçiyo sonra ...belirsizlik ne kötü ya...inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım...

anladım canım ama böle beklemk daha kötü izin almaya bak canım ama istersen önce idrar testini yinele sonuç aynıysa kan testi yaptır...

haklısın canım erken yaptım...
ama gelde bana anlat şu beklemeyi...
sabredemiyorum ki birde bende belirti falan olmayınca ümitsiz oluyorum :a015:

canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri neredeyse aynı olduğu için anlayamazsın. beklemek zordur bilirim ama sen yinede kendini fazla dinleme herşeyi akışına bırak içini rahat tutmaya çalış :1hug:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

sanırım bu ayda tutmadı acayip kasıklarım ağrımaya başladı 4 gün erkenmi olcam ne...senağlama

bazen zaman çok çabuk geçiyo, bazense saniyeler geçmek bilmiyo. ama elden gelen bişey yok beklemekten başka. rabbim gönlüne göre versin inşallah.

bazen zaman çok çabuk geçiyo, bazense saniyeler geçmek bilmiyo. ama elden gelen bişey yok beklemekten başka. rabbim gönlüne göre versin inşallah.

haklısın şu günler hiç geçmiyo nedense...
allah herkesin gönlüne göre versin canım...
kimsenin kucağını boş koymasın...
bu arada sürekli meryem suresini okumaya başladım kızlar...
allah yardımcımız olsun...

Allah kabul etsin cnm.

25.gün test yaptım sonuç negatif :çok üzgünüm:
27.günün sabahı test yaptm, ama negatif miydi bi gölge mi gördüm anlayamadım bilmiyorumkismile
yarın 28.günüm. yarın sabah bi test daha yapçam,sabahı iple çekiyorum :Saruboceq:

29 ekim cuma da beklenmeyen adet günüm kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…