benimde17 sinde görmem gereken adetim henüz yok ortalıkta testte yaptım 2 kez negatif bakalım ne olacak biz yeni başladık düşünmeye gerçi hayırlısı ALLAH isteyen herkese bebiş versin
Herkese merhaba,
Bişey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim.
SAT 05.10.2010 21.10.2010 da kan testi yaptırdım. bhcg 28,9 çıktı.
Tecrübeli arkadaşlar değerleri yorumlar mısınız
ya arkadaşlar benımde 17 sıne olmam lazımdı hala adet olmadım cuma gunu test yaptım negatıftı hala adet olmadım düşünmektenmı olmuyo acaba kafamdan atamıyorum şu pskolojiyı yardım lutfen
kızlar ben bu ayın birinde olmam lazım ama dün test aldım yaptım tabiki negatif çıktı çokmu erken yaptım yoksa bu aydamı tutmadı biri bişey desin lütfen
canım kan testimi yaptın cuma idrar mı eğer idrarsa git kan testi yaptır hemen derim
kızlar ben bu ayın birinde olmam lazım ama dün test aldım yaptım tabiki negatif çıktı çokmu erken yaptım yoksa bu aydamı tutmadı biri bişey desin lütfen
ya arkadaşlar benımde 17 sıne olmam lazımdı hala adet olmadım cuma gunu test yaptım negatıftı hala adet olmadım düşünmektenmı olmuyo acaba kafamdan atamıyorum şu pskolojiyı yardım lutfen
ben de 1 ekimde adet olmuştum canım. 25.günümde yani dün test yaptım ve nagatifti. evet biraz erken yaptık bence. ama sonuç her ne olursa olsun takma kafana bence.
rabbim hayırlısını versin inş.
idrar testı yaptım canım kan testı yaptırmadım.sağlık ocakları kan testı yapmıyomuş sanırım.küçük bır ilçede gorev yapıyorum ve sağlık ocağı var tek ızınde alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım canım tetkrarmı ıdarra testı yapsam dıyorum ama korkuyorum işte
bence erken yapmışsın biraz daha bekle en azından bu hafta çıksın
haklısın canım erken yaptım...
ama gelde bana anlat şu beklemeyi...
sabredemiyorum ki birde bende belirti falan olmayınca ümitsiz oluyorum :a015:
canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri neredeyse aynı olduğu için anlayamazsın. beklemek zordur bilirim ama sen yinede kendini fazla dinleme herşeyi akışına bırak içini rahat tutmaya çalış :1hug:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
bu ay takmıyım dedim regl tarihi yaklaştıkça içim içimi yiyor ...bende belirti falanda yok sadece akıntıdan başka arada bir ağrı giriyor kasıklarıma ama geçiyo sonra ...belirsizlik ne kötü ya...inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım...
bazen zaman çok çabuk geçiyo, bazense saniyeler geçmek bilmiyo. ama elden gelen bişey yok beklemekten başka. rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Allah kabul etsin cnm.haklısın şu günler hiç geçmiyo nedense...
allah herkesin gönlüne göre versin canım...
kimsenin kucağını boş koymasın...
bu arada sürekli meryem suresini okumaya başladım kızlar...
allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?