Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

allah razı olsun canım...
ben dört gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı moralim bozuldu...
ama şimdi yapmıycam adet tarihimi bekliycem...
sonra negatif görünce psikolojim bozuluyo...
inşallah hayırlı haberler alırsın canım...
sonucunu yaz buraya mutlaka...

Sabah test yaptım ama sonuç yine hüsran...........

Merhaba hanımlar, 28 eylül adetimin ilk günüydü ve sanıyorum 17 ekim yumurtlama günümdü. ekim ayında henüz adet olmadım. 26 ekimde idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. acaba hamile isem, hangi zaman idrar testi doğru yanıtı verir bana? kan testi yaptırsam doğru olarak sonuçlanır mı yarın ya da diğer gün?

karnımda sürekli 5-6 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var. her defasında adet oldum sanıp wc ye gidiyorum ancak adet değil, beyaz akıntım var. göğüslerim çok aşırı değil ama acıyor. renginde koyulaşma oldu mu çok fark etmiyorum. başka da çok dikkat çekici bir şey yok. biraz da sinirli alıngan ve herbişeye ağlayabilecek duruma gelebiliyorum. ama alınganlığım hiç yoktu :)) eheheh hayırlısı olsun bakalım.

canım çok sevindim...
tebrik ederim...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ah birde ben aynı haberi alabilsem canım ya...

daha önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. bunu da kaybetmek istemiyorum, allahım yardım et bize. beta hcg değerim artsın ve bebeğime sağlıkla kavuşabileyim.

darısı sana inşallah canımcım.:CüvCüv:

amin inş.sağlıkla kucagınıza alın..darısı bana ve isteyenlere de bulaşssın inş..

beklenmeyen regl günüm bugündü olmadım...
acaba olabilirmi yoksa hamileyimiyim...
dün gece test yaptığımda çıkmamıştı...
umutlanmakta istemiyorum ama...

beklenmeyen regl günüm bugündü olmadım...
acaba olabilirmi yoksa hamileyimiyim...
dün gece test yaptığımda çıkmamıştı...
umutlanmakta istemiyorum ama...

keşke sabah yapsaydın testini cnm.
bugün adet olmazsan yarın kan testi yaptırsana. ben de yarın tekrarlıycam testimi.
bakarsın birlikte güzel sonuçlar alırız

keşke sabah yapsaydın testini cnm.
bugün adet olmazsan yarın kan testi yaptırsana. ben de yarın tekrarlıycam testimi.
bakarsın birlikte güzel sonuçlar alırız

yarın sabah tekrarlıycam eğer regl olmazsam...
idrarda yapıcam sabah eğer çıkmazsa ve hala adet olmazsam o zaman kan tahlili yaptırcam canım...
inşallah olumlu sonuç almak istiyorum ya...
hayırlı haberlerimiz olur inşallah canım...

bugün itibariyle adetin 1 gün geçti di mi?
belirti filan hissedio musun?

hangi ildesin bilmiyorum ama saglık ocakları kantesti yapıolar 2 gun sonra sonucunu alıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…