test yaptın mı tekrar? sonuç ne merak ettim?
hayır canım yapmadım
eşim biraz daha bekleyelim dedi
bende bekliyorum
bugün üçüncü günüm bakalım
allah hayırlısı neyse onu versin
ben de sizinle beraber bekliyorum
senin kaç gün geçti sende test yapmadın mı
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım .ben geçen ay 17 sinde ilişkiye girdik 18 de adet oldum ama her zamanki gibi değildi çok ağırlı ve çok açık renkli idi adet bitti yine ilişkiye girdik 2-3 gün sonra kahve rengi lekelenmeler oldu 1 kaç gün sürdü günde bir kere leke oluyordu .bu son haftalar kasıklarımım çok ağırıyor sürekli wc gidiyorum çok az yapabiliyorum çok halsizim çalışıyorum eve gidr gitmez yatıyorum uykudan gözümü alamıyorum sol kasığımda batmalar ve sol bacağım çok ağrıyor ve deli gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi 1 hafta önce test yaptım biliyorum doğru sonuç vermez ama bir şey çıkmadı ertesi gün baktım çok haifi bir çizgi belirdi midemde acayip bir yanma var özellkile geceleri uykudan uyandırıyor kafam çok karışık tarihlere bakarsak olmaması lazım hatta imkansız ama anlamış değilim eşim şehir dışı çalıştığı için o tarihden sonra beraber olmadık .kafam çok karışıkk yardım edinnnnnnnn((((((((
Arkadaşım ben seni terslemiyorum. Forumun kurallarını ben de tam olarak bilmiyorum ama gereken bir şey varsa forum yöneticileri yapsın dedim. Ve hepimiz heyecanla bekliyoruz. Paylaşımda bulunuyoruz. Sorularımıza cevap istiyoruz. Ama aynı soruyu bütün başlıklara yazmak doğru olmasa gerek. Bütün başlıkların bir amacı var. Her soruya göre belli başlıklar var. Sorularını İLGİLİ yerlere yazıp cevabını bekleyebilirsin. Herkes öyle yapıyor çünkü. Eğer sorularına uygun başlık bulamadıysan sen yeni bir başlık açabilirsin. Ama aynı soruyu 10 başlığa aynen kopyalayarak yapıştırman forumun sıkı bir takipçisi olarak beni rahatsız etti. Bence uygun olan yerlere sorman lazım ve aynı mesajı kopyalayarak değil de her yeni mesajda yeni şeylere yazarak iletişime geçmen seni istediğin cevaba daha da yaklaştırabilir. Bu bir tavsiye tabi. Sen nasıl istersen öyle yap. Ama ben de izin ver rahatsız olduğum şeyi dile getirebileyim. Selamlar sevgili kardeşim. Allah gönlüne göre versin. Kırdıysam hakkını helal et.arkadaşım yasak olduğunu bilmiyordum eğer hata yaptıysam özür dilerim . ayrıca sadece sende heyacan yok bende heyecan var ve sorularıma cevap arıyorum yardım arıyorum bunda her angi bir art niyetim yok yardımcı olacağına tersliyorsun şimdi benim yaptığım yanlış senin yaptığın doğru ise sana kalmış bir şey rahatsız ettiysem özür dilerim kusura bakmayın bir dahada yazmam merak etmeyin(((
ya arkadaşlar bişe sorucam ben bu ay çok değişik bi regli oldum birinci günü çok az ikinci üçüncü günü ise lekenlenme şeklinde halbuki çok yoğun bi regli yaşardım bugun 3gün hcg testi yaptırdım ama 1.20 diyo sonuç acaba regliyim diye veya erken gebelik diyemi bu sonuç çıktı veya 1.20 sonucu negatifmidir teşekürler
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım .ben geçen ay 17 sinde ilişkiye girdik 18 de adet oldum ama her zamanki gibi değildi çok ağırlı ve çok açık renkli idi adet bitti yine ilişkiye girdik 2-3 gün sonra kahve rengi lekelenmeler oldu 1 kaç gün sürdü günde bir kere leke oluyordu .bu son haftalar kasıklarımım çok ağırıyor sürekli wc gidiyorum çok az yapabiliyorum çok halsizim çalışıyorum eve gidr gitmez yatıyorum uykudan gözümü alamıyorum sol kasığımda batmalar ve sol bacağım çok ağrıyor ve deli gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi 1 hafta önce test yaptım biliyorum doğru sonuç vermez ama bir şey çıkmadı ertesi gün baktım çok haifi bir çizgi belirdi midemde acayip bir yanma var özellkile geceleri uykudan uyandırıyor kafam çok karışık tarihlere bakarsak olmaması lazım hatta imkansız ama anlamış değilim eşim şehir dışı çalıştığı için o tarihden sonra beraber olmadık .kafam çok karışıkk yardım edinnnnnnnn((((((((
ya arkadaşlar bişe sorucam ben bu ay çok değişik bi regli oldum birinci günü çok az ikinci üçüncü günü ise lekenlenme şeklinde halbuki çok yoğun bi regli yaşardım bugun 3gün hcg testi yaptırdım ama 1.20 diyo sonuç acaba regliyim diye veya erken gebelik diyemi bu sonuç çıktı veya 1.20 sonucu negatifmidir teşekürler
Herkese merhaba,
uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat aranıza yeni kaytıldım . 8 aylık evliyim anne olmak istiyorum yaşım 27 bu zamana kadar her ay hayal kırıklı yaşadım ama bu ay belirtiler biraz farklı yardımınıza ihiyacım var .
Her ay düzenli olak 25 günde bir regli oluyorum. ekim 16 son regli tarihimdi yeni regli zamanım 10 kasım fakat yaklaşık 1 haftadır sol kasığımda ara ara olan ağrılar var ayrıca gögüs uçlarım her zamankine göre daha hassas daha yorgun hissediyorum kendimi ayrıca karnımda sürekli gaz var son günlerde test yapmaya korkuyorum ama yapsam sonuç alabilirmiyim bana yardım edebilirmisiniz ayrıca bu belirtiler gebelik ihtimali olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?