Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım .ben geçen ay 17 sinde ilişkiye girdik 18 de adet oldum ama her zamanki gibi değildi çok ağırlı ve çok açık renkli idi adet bitti yine ilişkiye girdik 2-3 gün sonra kahve rengi lekelenmeler oldu 1 kaç gün sürdü günde bir kere leke oluyordu .bu son haftalar kasıklarımım çok ağırıyor sürekli wc gidiyorum çok az yapabiliyorum çok halsizim çalışıyorum eve gidr gitmez yatıyorum uykudan gözümü alamıyorum sol kasığımda batmalar ve sol bacağım çok ağrıyor ve deli gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi 1 hafta önce test yaptım biliyorum doğru sonuç vermez ama bir şey çıkmadı ertesi gün baktım çok haifi bir çizgi belirdi midemde acayip bir yanma var özellkile geceleri uykudan uyandırıyor kafam çok karışık tarihlere bakarsak olmaması lazım hatta imkansız ama anlamış değilim eşim şehir dışı çalıştığı için o tarihden sonra beraber olmadık .kafam çok karışıkk yardım edinnnnnnnn ((((((((

Forumun kurallarını tam olarak bilmiyorum ama aynı mesajı bütün başlıklara aynen copy-paste etmek yasak değil mi? Ben her başlığa acaba bir cevap gelmiş mi diye heyecanla bakarken sizin bu "copy" mesajınızı görüyorum. Aynı mesajı her yere yazmışsınız. Ben bundan hoşlanmadığımı söylemem gerek. Forum yetkilileri lütfen bu konuyla ilgilensinler. Ben burada heyecanla ve sabırsızlıkla neredeyse bütün başlıkları ve yeni gelen bütün mesajları takip ediyorum. Kim ne cevap yazacak diye heyecanla bekliyorum. Arkadaşımızın aynı mesajını 10 defa farklı yerlerde okumaktan rahatsızım. Biz de sorularımıza cevap bekliyoruz ama aynı soruyu copy-paste ile her yere yapıştırmıyoruz. Lütfen biraz hassasiyet gösterelim bu konuda. Teşekkürler.

arkadaşım yasak olduğunu bilmiyordum eğer hata yaptıysam özür dilerim . ayrıca sadece sende heyacan yok bende heyecan var ve sorularıma cevap arıyorum yardım arıyorum bunda her angi bir art niyetim yok yardımcı olacağına tersliyorsun şimdi benim yaptığım yanlış senin yaptığın doğru ise sana kalmış bir şey rahatsız ettiysem özür dilerim kusura bakmayın bir dahada yazmam merak etmeyin (((

Arkadaşım ben seni terslemiyorum. Forumun kurallarını ben de tam olarak bilmiyorum ama gereken bir şey varsa forum yöneticileri yapsın dedim. Ve hepimiz heyecanla bekliyoruz. Paylaşımda bulunuyoruz. Sorularımıza cevap istiyoruz. Ama aynı soruyu bütün başlıklara yazmak doğru olmasa gerek. Bütün başlıkların bir amacı var. Her soruya göre belli başlıklar var. Sorularını İLGİLİ yerlere yazıp cevabını bekleyebilirsin. Herkes öyle yapıyor çünkü. Eğer sorularına uygun başlık bulamadıysan sen yeni bir başlık açabilirsin. Ama aynı soruyu 10 başlığa aynen kopyalayarak yapıştırman forumun sıkı bir takipçisi olarak beni rahatsız etti. Bence uygun olan yerlere sorman lazım ve aynı mesajı kopyalayarak değil de her yeni mesajda yeni şeylere yazarak iletişime geçmen seni istediğin cevaba daha da yaklaştırabilir. Bu bir tavsiye tabi. Sen nasıl istersen öyle yap. Ama ben de izin ver rahatsız olduğum şeyi dile getirebileyim. Selamlar sevgili kardeşim. Allah gönlüne göre versin. Kırdıysam hakkını helal et.

Herkese merhaba,

uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat aranıza yeni kaytıldım . 8 aylık evliyim anne olmak istiyorum yaşım 27 bu zamana kadar her ay hayal kırıklı yaşadım ama bu ay belirtiler biraz farklı yardımınıza ihiyacım var .

Her ay düzenli olak 25 günde bir regli oluyorum. ekim 16 son regli tarihimdi yeni regli zamanım 10 kasım fakat yaklaşık 1 haftadır sol kasığımda ara ara olan ağrılar var ayrıca gögüs uçlarım her zamankine göre daha hassas daha yorgun hissediyorum kendimi ayrıca karnımda sürekli gaz var son günlerde test yapmaya korkuyorum ama yapsam sonuç alabilirmiyim bana yardım edebilirmisiniz ayrıca bu belirtiler gebelik ihtimali olabilirmi ?

merhaba arkadaşlar benm problemim bu konuyla ilgili olabilir mi bilmiorm ama yine de sizlere danışmak istedim. benm bu ay adetim 7 gün önce geldi normalde 4 gün sürer yine 4 gün sürdü.yani erken gelmesi dışında herşey normaldi.geçen perşembe bitti.ama ben bugün yine adet oldum.2 haftadır sürekli bir mide bulantısı karnımın altında bi şişlik var.çok sık tuvalete gidiorm ama çok az oluo.başım ağrıo sürekli uyku hali,özellikle metal şeylerden çok tiksiniorm.regl olduum için hamileliği önemsemiodum ama bikaç yerde okudum bu belirtiler hamilelik belirtisiymiş ve benm durumum üstüne görme mi ne olabiliomuş.gerçekten ben hamile olma olasılığım var mı? biz 2-3 gunde bir ilişkiye giriorz eşimle o yüzden de tam kestiremiorm olup olamıcaını.test yapsam sağlıklı sonuç verirmi bilmiorm.cuma günü kan testlerim yapıldı hcg bakılmamış ama bi anormallik çıkardı heralde olsa bilmiorm ya bu 10 günde ikinci regl ve tüm bu olanlar kafamı çok karıştırdı.bulunduğum yerde 1 tane doktor var ve o da izinliymiş o gelene kadar merağımı dindirirsiniz die sizlere danışayım dedim.. yardımcı olun lütfen...şimdiden teşekkürler

ya arkadaşlar bişe sorucam ben bu ay çok değişik bi regli oldum birinci günü çok az ikinci üçüncü günü ise lekenlenme şeklinde halbuki çok yoğun bi regli yaşardım bugun 3gün hcg testi yaptırdım ama 1.20 diyo sonuç acaba regliyim diye veya erken gebelik diyemi bu sonuç çıktı veya 1.20 sonucu negatifmidir teşekürler

canım 1.20 negatif sonuçtur. pozitif olması için en az 5 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. ama yinede erken olabilir 1 hafta sonra tekrar denersin. benim adt gecikmemin 13. gününde 0.08 idi. bu arada ben adet gecikmemin 20. gününde idrar testinde ögrendim gebeliğimi. hepimize bol bebişli günler:))

canım bendeki tek degişiklik hemde adetim henüz geçmemişti memelerimdeki ve ellerimdeki belirgin görünmeye başlayan damar oldu ama herkste degişebiliyor ben 6 aylık hamileyim halaa kusmuyorum sanki hamile degilim göbüşüm dışında allah sanada versin inş.

benim adetime 10 gün kala beta hcg 1.20 cıktı ve bu deger 5 gün böle kaldı sonra fırladı allah sizde nasip eder inş arkadaş bilgilerine

merhaba asya bebek bendede ayni belirtiler vardi 3gun once tes yaptim cift cizgiyi gordum bugun kahve rengi lekelenmeden dolayi doktora gittim doktor 3haftalik hamilesin dedi daha gunum 13kasim istersen test yap derim allah hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin

arkadaşlar ben tekrar dün idrar testi yaptım evde ilk yaptığımda çizgi çıkmadı ikinci çizgi yani ama akşama doğru ikinci çizgi yeri sarı çizgi olmuştu sizce nedir kafam çok karıştı yaaaaa belirtilerim çok var anlayamadım ben hiçbişe

ben adetime 4 gün kala öğrenmiştim ucuz testlerle diğer hassas testlerde çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…