Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
canım herşeyin hayırlısı.ben adetim 1 gün geçtikten sonra 2. çizgiyi çok net görmüştüm.allah gönlüne verir inş.

test için daha erken canım.10 gün geçtikten sonra belli oluyor genelde.ama daha erken öğrenenlerde var.sen biraz daha bekle kan tahlili yaptır.ayrıca o idrar tesleri yanlış olabiliyor.ben dün sabah idrarda baktım 2 çizgi silik çıkmıştı.öğleden sonra kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı.16 gün oldu daha adet olmadım.benim sana diyeceğim en kesin sonuç için kan tahlili yaptır.

esmerli 200 dila çok teşekkür ederim inanın psikolojim bozuldu hala regi olmadım yine test yapmalımıyım bilmiyorum acele etmemin sebebi bende kan pıhtılaşması var iğnelere başlamm lasım sıkıntım o yüzden

canım istersen yarın kan tahlili yaptır.gebeysen kanda çıkabilir.bu arada sen hep düzenli mi adet görürsün.

canım istersen yarın kan tahlili yaptır.gebeysen kanda çıkabilir.bu arada sen hep düzenli mi adet görürsün.

normalde düzenli görüyodum ama sanırım stresten dolayı bu ay değişti 3 tane testtede çıkmadı artık neden hastalnmadım diyorum beklemelerdeyim şimdilik

normalde düzenli görüyodum ama sanırım stresten dolayı bu ay değişti 3 tane testtede çıkmadı artık neden hastalnmadım diyorum beklemelerdeyim şimdilik

idrar da hemen çıkmıyor canım.aslında bu idrar tesleri çokta güvenilir değil.mesela ben dün sabah idrar testi yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı bu duruma göre hamile olmama gerekiyordu.öğleden sonrada kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı.zaten bugünde adet oldum sonunda.16 gün geçti anca olabildim.dediğim gibi sen kan tahlili yaptır en iyiysi.kesin sonuç alırsın.belirti filan varmıydı sende.

son adet tarihim 2 ekimdi. dün sabah test yaptım negatif çıktı. Henüz hastalanmadım da..

o kadar çok istiyorum ki hamile olmayı. İnşallah nasip olur bana da

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size birşey sormak istiyorum adetim 3 gün gecikti ve gebelik testi yaptım michratec marka ama sonuç negatif çıktı test negatif çıktığı halde hamile olma olasılığım varmı sizin testleriniz ne zaman pozitif sonuç verdi

hoşgeldin canım aramıza.idrarda gebelik genellikle adetin 1 hafta yada 10 gün geçtikten sonra belli oluyor.kimilerinde geç döllenme nedeyiyle 15 günüde buluyor.ama şöyle bir gerçekte var.idrar da gebelik herzaman doğru sonucu vermiyor.kimisinde negatif çıkıyor ama kanda pozitif görünüyor.kimisinde de idrarda pozitif görünüyor ama kanda negatif.buda tabi idrar testin azizliği:) benim öyle olmuştu.bir kaç gün önce idrar da baktım 2. çizgi çıkmıştı silikti ama.bu durumda benim hamile olmam gerekiyordu.öğleden sonra kan testi yaptırdım o da negatif çıktı.en güvenilir sonucu almak için kan tahlili yaptır derim ben.benim kullandığım gebelik testi bebek time idi.hassas gebelik testleride var.istersen birde onlar nasıldır bilemem.kimiside şöyle diyor eğer idrarda negatif çıktıysa yanlış olabilir,ama pozitif çıktıysa kesin doğrudur.tabi benim için geçerli olmadı bu.kesin benim idrar testinde sorun vardı.ben derim ki kan tahlili yaptır.kesin sonuç.peki sende belirti filan var mı.

merhaba arkadaşım bende yeniyimm anne olacağımı dün öğrenndim :))). 2 günce bi test yapmıştım onda negatif çıkmıştı 2 sonra tekrar denedim ve pozitif çıktı :) stres yapma ve bir iki gün daha beklee :)))) inşallah Rabbimin izniyle istediğin sonucu alırsınn :)..
Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip eder inşallah :)

benim de adetimin gelmemesinin 15.günü silik 2.çizgi çıktı fakat teste güvenemiyorum.10 gün önce kan testinde negatif çıkmıştı.Geç döllenme gibi bişey olabilir mi bilemiyorum;şu anda kafamda bulduğum tek çözüm sanırım idrar testi bozuk

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz normal olarak 6-7 aydır olmadı. doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. duphastonun bittiği gün adetime 5 gün kala KAN TESTİ yaptırdım. sonuç sıfır, 0.1 bile değil. sonuç değişebilir mi??? erken mi yaptırmışım kan testini?? moralim de bozuk. yarın adet günüm. inş gelmez..

bence takrar kan tahlili yaptır.çok erken yaptırmışsın tahlili.evet geç döllenme olabilir.hamile olabilirsin.ama değilsen de hiç üzülme tamam mı.

malesef canım bende güvenemiyorum şu idrar teslerine.kan testi yaptır bence.geç döllenme olmuş olabilir.testin sonucu bizlerle paylaş tamam mı.

kızlar malesef bu ay olmadı bebiş kısmetse kasıma inş dualarınızı esirgemeyin benden olurmu rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…