arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum kafamı karıştıran bi nokta var benim regli günüm geçeli 3 gün oldu evvelinde 2 düşügüm var ikincisi regli günümde testle öğrenmiştim 2 tane test yaptım sonuç negatif ama sağ kasık bölgesinde az batma hissediyorum sürekli oldum olucam diye kontrol etmekten yoruldum bana yardım ederseniz mutlu olucam ne yapmlıyım
esmerli 200 dila çok teşekkür ederim inanın psikolojim bozuldu hala regi olmadım yine test yapmalımıyım bilmiyorum acele etmemin sebebi bende kan pıhtılaşması var iğnelere başlamm lasım sıkıntım o yüzden
canım istersen yarın kan tahlili yaptır.gebeysen kanda çıkabilir.bu arada sen hep düzenli mi adet görürsün.
normalde düzenli görüyodum ama sanırım stresten dolayı bu ay değişti 3 tane testtede çıkmadı artık neden hastalnmadım diyorum beklemelerdeyim şimdilik
son adet tarihim 2 ekimdi. dün sabah test yaptım negatif çıktı. Henüz hastalanmadım da..
o kadar çok istiyorum ki hamile olmayı. İnşallah nasip olur bana da
biraz daha bekle öyle yap testini canım.inşallah hamilesindir.mutlu haberini bizlerle paylaşırsın inşallah:)
inşallah esmerli200
güzel dileklerin için teşekkür ederim. :13: Allah hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder umarım
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size birşey sormak istiyorum adetim 3 gün gecikti ve gebelik testi yaptım michratec marka ama sonuç negatif çıktı test negatif çıktığı halde hamile olma olasılığım varmı sizin testleriniz ne zaman pozitif sonuç verdi
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size birşey sormak istiyorum adetim 3 gün gecikti ve gebelik testi yaptım michratec marka ama sonuç negatif çıktı test negatif çıktığı halde hamile olma olasılığım varmı sizin testleriniz ne zaman pozitif sonuç verdi
merhaba arkadaşım bende yeniyimm anne olacağımı dün öğrenndim :))). 2 günce bi test yapmıştım onda negatif çıkmıştı 2 sonra tekrar denedim ve pozitif çıktı :) stres yapma ve bir iki gün daha beklee :)))) inşallah Rabbimin izniyle istediğin sonucu alırsınn :)..
Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip eder inşallah :)
merhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz normal olarak 6-7 aydır olmadı. doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. duphastonun bittiği gün adetime 5 gün kala KAN TESTİ yaptırdım. sonuç sıfır, 0.1 bile değil.sonuç değişebilir mi??? erken mi yaptırmışım kan testini?? moralim de bozuk. yarın adet günüm. inş gelmez..
benim de adetimin gelmemesinin 15.günü silik 2.çizgi çıktı fakat teste güvenemiyorum.10 gün önce kan testinde negatif çıkmıştı.Geç döllenme gibi bişey olabilir mi bilemiyorum;şu anda kafamda bulduğum tek çözüm sanırım idrar testi bozuk
test için daha erken canım.10 gün geçtikten sonra belli oluyor genelde.ama daha erken öğrenenlerde var.sen biraz daha bekle kan tahlili yaptır.ayrıca o idrar tesleri yanlış olabiliyor.ben dün sabah idrarda baktım 2 çizgi silik çıkmıştı.öğleden sonra kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı.16 gün oldu daha adet olmadım.benim sana diyeceğim en kesin sonuç için kan tahlili yaptır.
canım istersen yarın kan tahlili yaptır.gebeysen kanda çıkabilir.bu arada sen hep düzenli mi adet görürsün.
normalde düzenli görüyodum ama sanırım stresten dolayı bu ay değişti 3 tane testtede çıkmadı artık neden hastalnmadım diyorum beklemelerdeyim şimdilik
idrar da hemen çıkmıyor canım.aslında bu idrar tesleri çokta güvenilir değil.mesela ben dün sabah idrar testi yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı bu duruma göre hamile olmama gerekiyordu.öğleden sonrada kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı.zaten bugünde adet oldum sonunda.16 gün geçti anca olabildim.dediğim gibi sen kan tahlili yaptır en iyiysi.kesin sonuç alırsın.belirti filan varmıydı sende.
umudum üzülme lütfen.inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalıcaz.moral bozmak yok.stres yapmak yok.tamam mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?