- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
kızlar bende evde dün 2 ayrı test yaptım ikisindede 2. çizgide hafif belirti oldu.adetime henüz 3 gün var.sizce olabilir mi.benbirde aşılama yöntemiyle olmuştum
arkadaşlar benim adetime yedi gün var ve ben bugün test yaptım sonuç negatif çıktı sizce çokmu erken yaptım...
evet çok erken yapmışsın ben daha önceki gebeliğimde 5 gün kala çıkmıştı 2 gün sonra bir daha yap istersen
bat 21 nisan. bugun test yaptım negatif. umarım test için erken davranmışımdır kızlar . erkendir değil mi?
kızlar evde yaptığım testler doğru çıktı.adetime 5 gün kala yapmıştım hafif silikti çizgim inanamadım bi daha yaptım yine silik çıktı.adetime 2 gün kala yine yaptım o zaman bariz belliydi 2. çizgim.adet günüm doktora gittim 389 du betam.4 gün sonra sağlık ocağında yaptırdığımda 1583 tü.dünde kesemi gördüm 10 gün sonrada bebeğimi görürüm inş
2 defa idrar testi yaptım. ilki adet günümden 1 gün önceydi. 2. si ise adet günümden 2 gün sonraydı. 2si de tek çizgi çıktı. ama 4 gün geçti hala olmadım. Acaba stresten mi bu kadar gecikti adetim?
Kızlar 11. gün çift çizgi hala inanamıyorum en sonunda oldu galibaa, içim içime sıgmıyor oturacak yer bulamıyorum adeta... hala şüpheliyim gelip gidip teste bakıyorum...
kızlar 11. Gün çift çizgi hala inanamıyorum en sonunda oldu galibaa, içim içime sıgmıyor oturacak yer bulamıyorum adeta... Hala şüpheliyim gelip gidip teste bakıyorum...
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ama ben 11. Günü anlamadım 11 gün kalamı öğrendin yani :44::44::44:
çatlatma iğnesi vurmuşmuydun cnm
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ama ben 11. Günü anlamadım 11 gün kalamı öğrendin yani :44::44::44:
cnm hayırlı olsun inş. çok sevindim senin adına
Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum bthcg testim 188,25 çıktı yarın tekrar bthcg baktırıp katlanıp katlanmadığına bakacagım ve sanıyorum ancak ozaman tam olarak hamileyim ben diyecegim...Allah isteyen herkeze nasipetsin. (Amin)
sopakuzuli cnm transfer tarihinden sonraki 11. gün yaptım testi tüp bebek benim dogal yolla degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?