Yok canm ben yanlis yazmisim 41 kisi birer tane okucak seninle birlikte 22 kisi oldu cok sagol canm Allah razi olsun rabbim kabul etsinben yanlış anlamışım tam başladım :) . neyse 10 adet okudum rabbim muradınızı versin inşallahh...
Amin canm cok sagol Allah razı olsun rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsinAllah hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanızı nasip eder inşallah ben de dua ediyorum canım
Amin canımm .... Rabbim neylerse güzel eyler sakın ümitsizliğe kapılma bende çok bekledim... Duadan vazgeçme...Yok canm ben yanlis yazmisim 41 kisi birer tane okucak seninle birlikte 22 kisi oldu cok sagol canm Allah razi olsun rabbim kabul etsin
Hep dua ediom canm hayırlısı değilmiş demek ki diyom kac sene bekledn tatlimAmin canımm .... Rabbim neylerse güzel eyler sakın ümitsizliğe kapılma bende çok bekledim... Duadan vazgeçme...
Allah razi olsun canm bende sana dua ediyorum sagsalim kucağına al kolay bi dogumun olsun saglikli hayırlı evladn olsun dieBende okudum canım aklıma geldikçe okuyorum tekrar tekrar
Allah razı olsun tatlım amin inşallah sende sagsalim kucağına alırsın inşallahOkudum canım Allah dualarımızı kabul etsin
Hep dua ediom canm hayırlısı değilmiş demek ki diyom kac sene bekledn tatlim
Benm dokuz ay oldu ama daha 3 aydir duzenli calisiyoruz kendiliğinden mi oldu yoksa igne falan mi vuruldn canm2 sene canımmm...
Sağol canım biraz riskli bi durum var bugün hastaneye gittim moralim bozuk sende dua et benim içinAllah razi olsun canm bende sana dua ediyorum sagsalim kucağına al kolay bi dogumun olsun saglikli hayırlı evladn olsun die
Ediyorum cnm nden riskliSağol canım biraz riskli bi durum var bugün hastaneye gittim moralim bozuk sende dua et benim için
Ayy Allah korusun canm yaa cok üzüldüm rabbim korusun bişey olmaz Allahın izniyleVirüslü enfeksiyon çıktı canım bebeğe zararı olabilirmiş organ gelişimi yada engelli olabilirmiş alınma durumu var
Amin canm cok sağol ismim aysel Allah razi olsun tatlımcanım bende sana 10 tane okurum inşallah.ismin ne ki anarak dua edeyim?rabbim tez zamanda evladına kavuştursun inşallah..
Allah razı olsun canım cok sağolAllah inşallah tez zamanda gönlüne göre versin canım. Ben de okudum bir tane.
Sağol Can'ım benim Allah razı olsunAllah razı olsun tatlım snde sag salim kucagina al inşallah
Sendende Allah razı olsun tatlımSağol Can'ım benim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?