- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
canım okudum ve senin için dua ettim .rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah..Amin canm cok sağol ismim aysel Allah razi olsun tatlım
Kiz dogumun bendenkişisel bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi kısmı var (oraya bebeğinizin doğacağı tahmini tarih) yazılıyor böylece ekleniyor canım .
Allah razi olsun tatlim amin insallahcanım okudum ve senin için dua ettim .rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah..
Amin canm cok sagol Allah razi olsun sizlerde sagsalim kucaginiza alin insallahokudum canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Merhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
Amin canm Allah razi olsunOkudum canim allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Allah razi olsun canm bu ay adet oldm bakalim ne zamn kismet olcakben de okudum, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Allah razi olsun canm bu ay adet oldm bakalim ne zamn kismet olcak
Gittim canim subat ayinda ama benim adetim 15 gunde bi oluyodu o yuzden gitmstm uzuntuden skintidan dedi muane etti biseyin yok dedi cocuk istedimide soledim agusts ayinda bi sene olcak olmazsa yine gitcm cnm benim gogusumun etrafnda kil cikio pkodan supheleniym sndede varmydi tatlimdoktora gittin mi canım?
ben de 2 ay da hamile kalamayınca psikolojik mi başka bir neden mi var diye doktora gitmiştim, pko varmış destek bir ilaçla hemen 3. ay hamile kaldım. bence sen de geciktirme.
eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa kafanı da rahatlatman gerek, psikolojik de tutmayabiliyor çünkü
Allah razi olsun canim cok sagolokudum.Allah gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah
Gittim canim subat ayinda ama benim adetim 15 gunde bi oluyodu o yuzden gitmstm uzuntuden skintidan dedi muane etti biseyin yok dedi cocuk istedimide soledim agusts ayinda bi sene olcak olmazsa yine gitcm cnm benim gogusumun etrafnda kil cikio pkodan supheleniym sndede varmydi tatlim
Bende gitmek istym ama esim agststa gidelm dio bi sene olck dio nette bi sene boynca olmamasi normli okums bnde bi senedr denioz derm dktrabende pko belirtisi olarak sadece adetim 35 günde bir oluyordu, onun dışında hiç bir belirtisi olmadı.
doktor inofolic combi vermişti, hem folik asit içeriyor, hemde yumurtalıklara uyarı yapıyormuş sanırım.
bence ağustosu beklemeden farklı bir doktora git, aklında kalacağına hızlı aksiyon olur :)
Allah razi olsun canim dua ederim sanadaBen okurum banada okuyyun lutfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?