hamile arkadaslar yardim

Allah razi olsun canm bu ay adet oldm bakalim ne zamn kismet olcak

doktora gittin mi canım?

ben de 2 ay da hamile kalamayınca psikolojik mi başka bir neden mi var diye doktora gitmiştim, pko varmış destek bir ilaçla hemen 3. ay hamile kaldım. bence sen de geciktirme.
eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa kafanı da rahatlatman gerek, psikolojik de tutmayabiliyor çünkü

Gittim canim subat ayinda ama benim adetim 15 gunde bi oluyodu o yuzden gitmstm uzuntuden skintidan dedi muane etti biseyin yok dedi cocuk istedimide soledim agusts ayinda bi sene olcak olmazsa yine gitcm cnm benim gogusumun etrafnda kil cikio pkodan supheleniym sndede varmydi tatlim

bende pko belirtisi olarak sadece adetim 35 günde bir oluyordu, onun dışında hiç bir belirtisi olmadı.
doktor inofolic combi vermişti, hem folik asit içeriyor, hemde yumurtalıklara uyarı yapıyormuş sanırım.

bence ağustosu beklemeden farklı bir doktora git, aklında kalacağına hızlı aksiyon olur :)

Bende gitmek istym ama esim agststa gidelm dio bi sene olck dio nette bi sene boynca olmamasi normli okums bnde bi senedr denioz derm dktra

Ben de okurum canım... Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla ve layıkıyla nasip eylesin inşallah..

Bende okudum 7 tane dua ettm size Rabbim en kısa zamanda versn inşallah. Sizde bana dua edin kolay doğum için

Rabbim hayırlı bir sekılde evlat nasip etsin inşallah. Ol diyince olduran allah zamanı geldiğinde inşallah bir melek nasip eder tüm bekleyen isteyenlere. Gerçekten her dua da bunu diliyorum allahtan. Benim ablamin 18 yıldır olmuyordu şimdi haktanimiz var çok şükür. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin sizde bize anneligin kutsalligini tasiyabilMemiz için dua edin lütfen...
Selam ve dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…