- Konu Sahibi altinkaya35
Hamile olduğumu öğrendiğim gün çok tuhaf hislere büründüm. O gün öğlen annem bizdeydi oturduk, muhabbet sohbet derken akşam olmuştu. Ben bir ara markete çıktım gelirken de eczaneden test almaya karar verdim (adetimi 5-6 gün geçmişti) ama geldiğimde anneme söylemedim. Bu arada annemle evlerimiz çok yakın, babam işten gelecekti onu evine uğurladım tabi ben sabahı bile bekleyemeden testi yapmaya karar verdim. Hiç ümidim yoktu, testte birden 2.çizgi belirginleşmeye başladı ama hala inanamıyorum tabi. Elim ayağım birbirine dolandı kendi kendime bir ağlıyorum bir gülüyorum (1 sene bu anın hayaliyle yaşamıştım) Hemen telefona sarıldım önce annemi aradım ama ağlamaktan kadına bir türlü anlatamıyorum, garibim o da şok oldu. Sesi titreyerek bekle hemen geliyorum dedi. Telefonu kapattıktan sonra hemen eşimi aradım. Gözyaşları içinde ona da hamile olduğumu söyledim ama eşimde şoka girdi resmen :):) İşyerinde kahkahalarla gülüyor, o anlar çok komikti. Ben ağlıyorum eşim gülüyor çok karışık duygular içindeydik. Aslında hamile kalmadan önce kafamda tasarlıyordum nasıl haber vereceğimi ama anladım ki öyle olmuyormuş :) Ayların birikimiyle insan şoka giriyor. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...