Hamıle bayanlar eşlerınız sıze nasıl davranıyo...

Benim kocam bana yardımcı olmuyor BÜTÜN İŞLERİ KENDİSİ TEK BAŞINA YAPIYOR :) Çok şanslıyım bu konuda inşallah benim yaşadığım bu lüksü herkes yaşar. Bir bardak suyumu dahi o getiriyor. 11 haftalık hamileyim ne bulaşıkları makinaya dizdim ne çamaşırı makinaya attım. Belki çok meşakatli yollardan geçtik bu bebeğe sahip olmak için onunda büyük payı var ama 9 ay gel keyfim gel yapıcam

Benim eşim zaten hamile kalmamdan önce her işe yardım ederdi evde. Akşam yemeği yendikten sonra tüm hizmeti o yapardı. Çay servisi, meyve suyu, meyve servisi, su servisi Açıkçası benim doktorum, bu doğal bir süreç, sakın bu olayı olağan üstü birşey gibi yaşama, tabi ki dikkat et ama günlük olağan herşeyini yapabilirsin dedi. Bende açıkçası o nazlı hamilelerden değilim. Kendimi iyi hissettiğim sürece, eskiden yaptığım tüm işleri yapabilirim ki, yapıyordum da. Sadece perde asma, ağır kaldırma işlerinde eşim her zaman olduğu gibi yine destekçim.

Eşim sadece, artık eve daha fazla meyve alıyor, çay içmektense taze sıkılmış sebze-meyve suyu hazırlıyor.O zaten daha önceden de her konu da yardımcı ve yanımdaydı şu an ondan ekstra bir özen beklemiyorum açıkçası.

eskiden kocam zorla da olsa yardım ederdi her işimde zaten şimdi hiç bir şeye dokunmamı istemiyor canım benim sen yat hiç iş yapma diyor da ben duramıyorum :2:

benim kocişim herzaman bana yardım ederdi, ama hamileliğimde daha fazla
haftasonları evleri dipbucak temizlio bana bidaki haftasonuna kadar ellettirmio
bitek yemek yapıyorum ona bile söleniyo ben yapardım veya dışardan alırdım die
allah'dan kilo almıyorum fazla yoksa nasıl olurdum bilemiom

Allah yardimcimiz olan butun kocislerden razi olsun masallah diyelim:)

Hamilelik öncesinde de çalıştığım için genelde hep yardımcı olmuştur. Temizliği falan beraber yapardık, yeri gelir çamaşır asardı, perde takardı hiç gocunmazdı sağolsun. Hamile kalınca bizde pek bir şey değişmedi açıkçası yine ev işlerinde yardımcı oluyor. Sadece yeme konusunda daha dikkatli olmaya başladı. Ceviz yedin mi, süt içtin mi, meyve yedin mi ........ diye uzayıp gidiyor. Allah razı olsun eşimden. Sadece anlaşamadığımız nokta malum hamileyiz ya alınganız, hala alışamadı aşırı alıngan olmama, olur olmadık şeylere alınıp ağlamama :)

Ben 9 haftalık hamileyim eşim öncedende cok yardmcı olurdu şimdi herseyi o yapıyo.allah herkeze böyle bi eş nasip etsin inşallah.evde hiç bişey yapmıyorum desem yeridir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

VALLA BENİM AŞKİDOM AYNI ODUN
YAPACAĞINIZ Bİ ÇOCUK DOĞURMAK ONDA DA BİNBİR NAZ DİYOR KAVGA ETTİĞİMDE NAZLANDIĞIMDA :))

AMA BANA ÇOK İLGİLİ, HİÇ UZAKLAŞMADI, SOĞUMADI BENDEN. ESKİSİNDEN DAHA YAKIN VE DAHA ÇOK BEĞENİYOR

Valla kusura bakma şekerim de kocanın dili fazla uzun sanırım. Ne demek yapacağınız bi çocuk doğurmak, sanki hergün çocuk doğuruyoruz. Valla allah kolaylık versin sana:)) e bi zahmet uzaklaşmasın,

Valla kusura bakma şekerim de kocanın dili fazla uzun sanırım. Ne demek yapacağınız bi çocuk doğurmak, sanki hergün çocuk doğuruyoruz. Valla allah kolaylık versin sana:)) e bi zahmet uzaklaşmasın,
ZATEN ODUN OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM :))
BU ONUN 3. ÇOCUĞU
AMA YİNE DE HEYECANI VAR

benimki de daha duyarlı ayyy görüceksiniz akşamları bi hürmet bi hürmet tv 'nin karşısında :) tahtaya vurayım nazar değmesin ev işlerinde yine yardım eder oldu öyle yani ama cinsel anlamda uzaklaştık yinede birbirimizi seviyoruz :)

BENİM DE DEMEK İSTEDİĞİM BU
CİNSEL ANLAMDA DAHA YAKIN OLDU
AMA BEN İSTEMİYORUM
İÇİMDEN HİÇBİŞEY YAPMAK GELMİYOR
DOKTOR BU AYLARDA CİNSEL İLİŞKİ DOĞUMA FAYDALI DİYOR AMA BEN İSTEMİYORUM. SANIRIM HAMİLELİKBENDE TERS ETKİ YAPTI VE VAJİNADA DARALMA OLDU BAYA

Ben hamile kalmis olsamda bi fark goremem. Zaten ikk soledigimden itibaren goremem cunku sevinmedin mi desem dondum kaldim cok sasirdim der sevdindiysen neden gostermiyosun desem o an napcami bilemedim der. Kisacasi sizin anlattiginiz gibi bi mutluluk yasabilcemi sanmiyorum ama yardimci olur simdi oldugu gibi ondan suphem yok. Zaten hamile kalsam bunu nasil soylicemi bile bilmiyorum donuk kocama gecenlerde cebine testi koycam dukkanda aa bi bakmisin bebis geliyormus dedim ufak bi siritikla -manyak o ne oyle be dedi. Cok utopik seylermi beklio acaba benden siz nasil solediniz

Bır tane de kocasına cok asık kadınlar topıgı acalımm yaa:) Benımkının bı sırtına bındırmedıgı kaldı allah razı ıldun cok asıgım kocama:)
Senin adina mutlu oldum canim. Ama sanirim bizimkinin karakteri bu ani yasayamiyoruz. Yok dondum kaldim yok sasirip kalakaldim. Hic zannetmiyorum evlenince degissin. Eminim bundada donup kalir zaten once anneme solemeyi dusunuyorum cunku o donuk kalmaz boylece ilk soledigim insandan en azinda mutlu edici bi tepki almis olurum huhu

Cok mutlu olur canım olur nu ıyle sey her erkegın karekterı farklıdır kımı dısarı vurur kımı ıcınde yasar oyle dusunme..

Eski konulara donecek olursaniz kv den dertlerimi paylasmistim. Kocislede paylastim bunu ama ne hikmetse konu.acildigindam beri bi sogul bi duruk anlam veremedim. Kirilan uzulen benim adam hala annesini tutuyor valla anlayamadim savunma mekanizmasi bana calismiyor hep yanlis dusunen yanlis anlayan yanlis yorumlayan karisi olacak kadin hep iyi niyetli herseye kosturan beni coook seven annesi.

I
Cok mutlu olur canım olur nu ıyle sey her erkegın karekterı farklıdır kımı dısarı vurur kımı ıcınde yasar oyle dusunme..
nSallah canim hamile kaldigimda gorcez bakalim.umarim.sen haklisindir

Biz regl tarihimden önce gittik dr.a 4 gün önce. beta 30 idi.
dr.da bir manyaktı eveledi geveledi.. arabada eşim ilk heyecanı atınca hamileliğinde 103 kiloya ulaşan bir arkadaşımııızı hatırlatıp dikkat et ona dönme dedi.. 2 gün sonra trekrar dr.a gittik. beta 63 idi. dr. dış gebelik yada kimyasal dedi.. çok ağladım yıprandım. eve geldik. dua istemek için annelerimize dedik. k.validemin ilk tepkisi, kardeşinin gelini hamilelik şekeri yaşamış ve 100 kiloya ulaşmış onu örnek verip çok yeme aman dedi.
pzt. tekrar bakıldı 72 idi beta.. başka dr. gittik. rapor verdi. 1-2 hafta yat, yükseğe uzanma, ağır kaldırma iyi beslen, kendine prenses gibi davran ve bebeğimizi ele alalım olur mu dedi..
eve geldik. k.validemin ilk yorumu. aaamaaann hele birde ytacaksan kesinlikle bişi yeme. bak kilo alırsın ... gibi 100 kilo olursun dedi..
salı günü kayınvalidem 1 kilo kadar ıspanak getirdi. haşlayıp yağsız tuzsuz üstüne yoğurt koyup yicekmişim bilmem ne gibi olurmusum..
çarşamba günü idi. eşimin yeğeninin su çiçeği olduğu haberi geldi. ve ben gayri ihtiyarı en son ne zaman bize geldi dedim. (genelde bizden çıkmazda..) eşim bir kızdı.. minicik çocuk 5 yaşında hastaymışta ben ne soruyormusşum.. aşırının aşırı kavga ettik. çok doğalldı sorum. çünkü ben su çiçeği geçirmedim.. bunu anlayıncaya kadar saatler dsüren bir tartışma yaşadık.. ve iki günde bir beta ölçtürmeye devam ettik.. sinir stres korku kaygı.. en son pazar sabahı kavhaltıyı dışarıda yapalım neşen yerine gelsin dedi romantik kocam. nasıl sevindim.. 1 saat geçmedi. annem yeğenimi ziyaret etmek istiyor. kahvaltıdan sonra abimlere gideriz dedi.. ben gelemem dedim bebek için tehlikeli.. o da o zaman kahvalıtayada gitmyelim necla kendini kötü hissediyor deriz dxedi.. ve pazar günü beni kahvaltıya alt kata annesine indirdi ben uğraşmayayım diyeymiş.. kahvaltı boyunca yeme baskısı ve yeğene ziyaret baskısı..yukarı çıktık.eşim ile müthiş bir kavga. sinir krizi geçirdim.. kafamı bir yerlere vurduğumu hatırlıyorum.. bir saat sonra k.validem yukarı geldi. açıldın ise artık yola çıkalım, biri çok ağladı ama kimdi bilemedim.çok içli içli ağladı dedi. bende dönüp ben gelemem dedim. ben su çiçeği geçirmedim ve bebeğime bişi olsun istemiyorum. eşimnde gelemez. çünkü ondan bana geçerbilir siz gidin dedim.(kaldıki eşimin yengesi, kaba saba, tüm düğün sürecimi mahveden, eşimi çocukları kullarak sömüren biri ), o beni hiç aramıyor bişi olunca ben sürekli adım atıyorum. bu da o günlerden biri değil kusura bakma dedim. o gitti. bir daha kavga taki ben bitap kalana kadar.. sonra iki günde bir beta.. 30-63-72-156-381-2377 ve keseyi gördük.. bugün çrş. tam bir haftadır. su çiçeği ile yatıp kalkıyorum. dün gece müthiş bir kavga daha ettik. bebeğimizin kesesini gördük eve geldik ve kavga ettik.. inanılmaz uzgünüm. eşim, annesine gidemem dyen biri olduğu için, kimseyi kırmamak için hep fedakarlığı, geri adımı benden bekleyen biri.

hayalim bu değildi çok üzgünüm..
bu arada, ne zaman ayağa kalksam, dur sen yapma ben yapayım diyor, ev işine yardım ediyor, bulaşık topluyor yukarılara o uzanıyor. ama ne fayda... bebeği iş mi yorar huzursuzluk mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…