Valla kusura bakma şekerim de kocanın dili fazla uzun sanırım. Ne demek yapacağınız bi çocuk doğurmak, sanki hergün çocuk doğuruyoruz. Valla allah kolaylık versin sana:)) e bi zahmet uzaklaşmasın,VALLA BENİM AŞKİDOM AYNI ODUN
YAPACAĞINIZ Bİ ÇOCUK DOĞURMAK ONDA DA BİNBİR NAZ DİYOR KAVGA ETTİĞİMDE NAZLANDIĞIMDA :))
AMA BANA ÇOK İLGİLİ, HİÇ UZAKLAŞMADI, SOĞUMADI BENDEN. ESKİSİNDEN DAHA YAKIN VE DAHA ÇOK BEĞENİYOR
ZATEN ODUN OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM :))Valla kusura bakma şekerim de kocanın dili fazla uzun sanırım. Ne demek yapacağınız bi çocuk doğurmak, sanki hergün çocuk doğuruyoruz. Valla allah kolaylık versin sana:)) e bi zahmet uzaklaşmasın,
BENİM DE DEMEK İSTEDİĞİM BUbenimki de daha duyarlı ayyy görüceksiniz akşamları bi hürmet bi hürmet tv 'nin karşısında :) tahtaya vurayım nazar değmesinev işlerinde yine yardım eder oldu öyle yani ama cinsel anlamda uzaklaştık yinede birbirimizi seviyoruz :)
Senin adina mutlu oldum canim. Ama sanirim bizimkinin karakteri bu ani yasayamiyoruz. Yok dondum kaldim yok sasirip kalakaldim. Hic zannetmiyorum evlenince degissin. Eminim bundada donup kalir zaten once anneme solemeyi dusunuyorum cunku o donuk kalmaz boylece ilk soledigim insandan en azinda mutlu edici bi tepki almis olurum huhuBır tane de kocasına cok asık kadınlar topıgı acalımm yaa:) Benımkının bı sırtına bındırmedıgı kaldı allah razı ıldun cok asıgım kocama:)
Cok mutlu olur canım olur nu ıyle sey her erkegın karekterı farklıdır kımı dısarı vurur kımı ıcınde yasar oyle dusunme..Senin adina mutlu oldum canim. Ama sanirim bizimkinin karakteri bu ani yasayamiyoruz. Yok dondum kaldim yok sasirip kalakaldim. Hic zannetmiyorum evlenince degissin. Eminim bundada donup kalir zaten once anneme solemeyi dusunuyorum cunku o donuk kalmaz boylece ilk soledigim insandan en azinda mutlu edici bi tepki almis olurum huhu
nSallah canim hamile kaldigimda gorcez bakalim.umarim.sen haklisindirCok mutlu olur canım olur nu ıyle sey her erkegın karekterı farklıdır kımı dısarı vurur kımı ıcınde yasar oyle dusunme..
ınss canım hayırlısıyla..I
nSallah canim hamile kaldigimda gorcez bakalim.umarim.sen haklisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?