Hamıle bayanlar eşlerınız sıze nasıl davranıyo...

eşin sağcı mı??? benimde eşim aynı da... annesi ve yengesi.. yengesi kaç kere hakaretvari şeyler yaptı. huyu buymuş ne yapabilirmiş allttan almalıymışiım. falan filan. kadını onore ede ede. beni kendinden soğuttu.. hamileyim 12 gündür dş gebelik mi kimyasal mı düşecekmi kalacakmı.. diye ölürken bizim tek konumuz.. su çiçeği olan yeğenine neden ziyarete gidemediğiniz. ben su çiçeğini duyar duymaz neden geçmiş olsun dememişim de, bize en son ne zaman geldi demişim. su çiçeği geçirmedim ve kendi bebeğimden korktum. aklıma bile gelmedi basit..

Cok mutlu olur canım olur nu ıyle sey her erkegın karekterı farklıdır kımı dısarı vurur kımı ıcınde yasar oyle dusunme..
eğer eşim çok mutlu ise bile bana bunu göstermedi.. çok kırgınım. ve hatta ayrılmayı bile düşünüyorum. abimle bile konuşltum.. nasıl mutlu ollacaksan canım dedi. bu dönemde kimse seni üzemez. hakkı yok dedi.

her zaman yardım ediyor da.. sanırım o da hamile.. durmadan annesi yada yengesi yüzünden atışıyoruz 12 gündür.

kendi annem alzheimer hastası.. ve orta seviyede..
az önce dediği şu. "canım bana durmadan verdiğin bu ilaçların sana zararı varmı. sordun mu dr. istersen ben abinde kalayım."
ne varsa annelerde var. k.valide de eşte yalan.

Valla ben bu yuzden cocuk dusunemiyorum. Varss yoksa yegeni adamin ne yapayim yani ben mi sorumluyum esimin kardesi vefat etmis bir yegeni kalmis karisi gitmis evlenmis BANANE. ben yegenini kucucuk cocugu asla kirmiyorum yetim diye hep iyi davraniyorum beni de cok sever yengem yengem pesimde dolanir geldiginde. Ama saolsun esimin tutumu cok gario sanki bir bebegimiz olsa yegeni bir tarafta kendi bebegi bir tarafta onun onune gecemez gibi hissettiriyor. Annesinin yeni evliliginden olan akrabalarinin dugununde giysin diye elbisesini bile kaynanam aliyor ama bize odettiriyor. Vallahi bi ön yatirimim olmadanda cocuk yapmayi dusunmuyorum. Dogum masrafim cocuk odasi vs icin en az bi besbin tl kenara atayimda calisirken en azindan bir sure dusunmem masraflari. Ama saolsun kv ve kocam artik zivanadan cikti kizlar. Varsa yoksa bu yegen onlarida anliyorum yadigarlari ama cocugun ve annesinin bunlari ipledigi yok. Bu eski gelinim diye anlatiyor ama esinin oldugu bir yil olmadan kocaya gitmis kv de gelinini her bayram arar o demez ama bu cocugumun babanesi ben arayim ayip der. Kocam kizsada tuvalette ararim yine ararim iki dk. Ama yokkk bize yukleniyodu kv ama aldi cevabini ben kimseye calismiyorum evladim ve kendim icin kimsenin masrafi beni ilgilendirmez varsa tirnagin kasin yoksa bakin demisler haksizmiyim kizlar bi akil verin banada bende anne olmak istiyorum

bende yeeğnlerine iyi davranıyorum. manyak, terbiyesiz bir anneye sahip olmak onların kabahati değil diye.. ancak benimde eşim birinin doğum günü ise, 3üne birden hediye alır birbirini kıskanmasın diye. ana sağ, baba sağ.. gelinlik taksidim dönecek. yengeden bir video. amçaa bize tablet almazsan artık seni sevmeyiz. hooopp benim taksit çocuklara tablett... kendi gelinli,ğini kendi ödeyince insan değersiz oluyor anladım ben

Valla taviz vermeyin ben cok kati bir tutum sergiliyorum esime ve kv karsi amao yine alttan alttan esimden istio amaa ay sonu gelen maas belli hemen eksik cikarsa fis fatura istiyorum nerde ustu diye. Ben parami kurusu kurusuna ortaya koyuyorsam o da koyacak hesap veriyorsam o da verecek. neyse artik daha acik konustum ve daha etkili oldugu u dusunuyorum. Icim daha rahat bu zamana kadar gecinmis bu saatten sonrada isterse butun maasini torununa versin istersen kendi yesin isterse evine harcasin isterse tatiline gitsin yolunacak kaz gitti

Onu çok seviyorum hep yardım ediyordu ama şimdi zorla bişeyler yedirip içirmeye çalışıyo sinirleniyorum kızıyorum ona :) ama her sabah uyandığınızda önce beni sonra göbeğimi öpüyo çok hoşuma gidiyo :)

Canim benim ya bebeginede sanada yazık okuyunca ben bile ne kadar gerildm yazık ona hissettirmee tehlikeli bi gebelik zaten sen kendini çek köşene hiç umursamaz bence sen söylediğim adam üstüne gelir çünkü

Bizdeki sebepte o canim ben uzaklastim oda cok anlayisli allah bozmasin aman :)

Ben hamile değilim ama daha önce hamile kaldım düşük yaptım düşük tehlikem varken bile hiç tüyünü bile oynatmadı ama kendisi beni bildiğiniz uşak gibi kullanır ben de ona çok hizmet ederim ben ondan bir şey istesem hemen suratı asılır sizler bu kocaların kıymetini bilin.

Bnde 5 haftalık hamileyim eşim daha da üzerime düşüyor işteyken sürekli arıyor herşeyin doğalını alıyor ama benim mide bulantım olduğu için çok bişi yiyemiyorum oda ona sıkıntı yapıyo sadece :)

herzamanki mukemmelliğinden biraz daha mükemmel davranıyor.

SALIgunu abimke konustum.ayrilicam dedim. Abime gittik is cikisi.abim gelene kadar once ben sonra o sinir krizi gecirdi. Ikimiz birbirimize kostuk. Abim sevginizde sorun yok deyip onton nasihat etti ve altli üstlu oturmak yerine kiraya cikin dedi. Esim kendini hakli çıkarmak icin anneme kotu davraniyor bile dedi. Tabi abim benu bildiginden inanmadi. Ama beklenen son. Sinirden daha abimlerde kanama gecirdim hadtane vs. Bebek duruyor sukur. Cumaya kadar iyiydik. Cuma tengesi 3 çocuğuda getirip k.valideme bıraktı bir tanesi daha su cicegi çıkarmış. Ve cmt bizimki bir ugrasammi yoksa senin yanina çıkarlar duye diye indi asagiya. Utanmadan benden izin istedi.ben bisi demem sonra aileme hakaret etti diyorsun dedim. Indi ta bildigin iki su cicekli cocugun yanins indi. Sözde çocuklsr baska odada imis. Inanayim dimi. Salagimya. Geldi tum ustunu makineye atti kendide yikandı odayi havalandırdi. Vrn progestan la bebegimizu yasatmanin derdinde o abisinin kicinin dibinde en kotusu de cocuklari buraya biraktiktan sonra öğreniyoruz diğerinde bulaştığıni ha tsbi birde asilar parali diye cocuklarin aşısının yapılmadığıni. Bu arada bugun eve yavru köpek getirecek cok istiyormus. Adam yanlis bebek dogru. 35 yaşında ilk kez asik olursan boyle olur

benim eşimde ilk duyduğunda şaşkınıktanmı bilmiyorum havalara falan uçmadı sevindi tabiki ama beklenmedik bir tepkiyle karşılamadı gebeliğimi ben zaten saskındım çünkü henüz erken olduğunu düşünüyordum ilk aylarda pek bir değişiklik olmadı eşimin tavırlarında ilerleyen aylarda yani son 2-3 aydır sağdan sola dönerken bile yavaş aşkım diyor çok sıkıcı :) ev işi yapmadığım zaman kızmıyor çünkü kendimi iyi hissetmiyorum birazda hamilelği kullanıyorum sanırım :) AMA gerçekten mide yanmaları ağrılar rahat nefes alamıyorum ki bir türlü evle uzun uzadıya ilgileneyim ancak yemek yapıp bulaşıkları topluyorum bazen süpürüyorum evi o kadar :) doğumdan önce bir yadımcı şart mutlaka evin sterilizasyon durumunda hazırlanması gerekiyor halılar yıkatılacak koltuklar battaniye yorganlar perdeler camlar zaten bunları gebelik sürecinde yapmak biraz risk almak demek olur eşimin korkusundan elleyemiyorum ki :)

Canim benim ya bebeginede sanada yazık okuyunca ben bile ne kadar gerildm yazık ona hissettirmee tehlikeli bi gebelik zaten sen kendini çek köşene hiç umursamaz bence sen söylediğim adam üstüne gelir çünkü
benimde kayınvalide görümce diyince sinirlerim tepeme çıkıyor maalesef hiç böyle olsun istemezdim ama kültür görgü seviyeleri düşük insanlarla karşılaşınca böyle oluyormuş eşim de snirlendiimi bildiği için hiç konuşmuyoruz onlarla ilgili evime gelirsede tüm rahatsızlıklarımı eşime değil kayınvalideme gösteriyorum ve bence doğru yapıyorum açık açk tüm rahatsızlığımı dile getirdiğim halde bana söylediği kadının sen beni sevmiyorsun ben seni seviyorum tabi ki oğlunun yanında böyle konuşuyor :) iş kendinden nefret edilecek noktayagelmemekte o noktadan sonra maalesef hiçbirşey işe yaramıyor insanın içi kabul etmiyor zaten

Biz sorunları asiyoruz gibi. Sanki yeni yeni farkediyor baba olacağını. K.Validem ilede ayni sekilde. Umarımki herkes hayalindeki guzellikleri yasar. Ilk ogrenme ani ve sonraki 1.5 ay umdugum gibi olmadi ama sonrasi guzel olur ins.

Biz sorunları asiyoruz gibi. Sanki yeni yeni farkediyor baba olacağını. K.Validem ilede ayni sekilde. Umarımki herkes hayalindeki guzellikleri yasar. Ilk ogrenme ani ve sonraki 1.5 ay umdugum gibi olmadi ama sonrasi guzel olur ins.
Umarım daha iyi olur hersey ki öyle de oluyor hareketleri hissedince Babanın yüzündeki güşümseme başka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…