Hamıle bayanlar eşlerınız sıze nasıl davranıyo...

neden böyle davranıyor sana üzülmüyormusun severek evlenmediniZmi? Yani biraz babamı hatırlattı bana oda anneme böyle davranırdı çok üzücü olduğunu biliyorum

neden böyle davranıyor sana üzülmüyormusun severek evlenmediniZmi? Yani biraz babamı hatırlattı bana oda anneme böyle davranırdı çok üzücü olduğunu biliyorum

Çok fazla üzülmüyorum çünkü benim kendim ailemden bin kat iyi en azından hizmetimi inkar etmiyor teşekkür ediyor. Birde çok dürüst ve cömert bir insan vs vs yani sizin anlayacağınız artı ve eksi meselesi işte hiç bir şey dört dörtlük olmuyor.

Çok şükür normal ev temizligime vs ye yardimci olur du şimdi tamamen ona kaldı ben sadece üsten yapıyorum o pazar günleri kıyı köşe supurur siler cam sildiği bile oluyor allah razı olsun iyiki var ve iyiki başımda ondan başka kimsem yok

benim eşim normalde de ev işlerinde falan çok yardımcıdır. camları falan o siler mesela :) her zaman iyidavranır üstüme titrer her konuda. o yüzden pek hamileymiş gibi hissetmiyorum. sadece süt içmem konusunda çok baskı yapıyor bu ara

Bende çok süt içiyorum diye doktor fazla tüketmemi söyledi midem yandıkça süt içiyorum o Yüzden . Şurup verdi ama kullanmayı düşünmüyorum

Benim eşimde hamilelikten öncede hep yardım ederdi ev işlerine yemeğe. şimdi herşeyi o yapmak istiyor ben yapınca kızıyor Allah ondan razı olsun.

Aynen bir kez soğudunmu bir dahada çok zor

Benim esimde her konu da destekcim sagolsun. 8 haftalik hamileyim .asiri derecede bulantim ve kusmam oldugu icin hic birsey yapmiyorum o da zaten yapmami istemiyor. Memleketimizden uzaktayiz birbirrimizden baska kimsemiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…