Hamile bayanlar hamilelik belirtilerini yaza bilirmi?lutfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Na_Ra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Na_Ra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
29
11
1
31
Her kese Selam,hamile bayanlar lutfen ilk hamilelik belirtilerini yaza bilirmisiniz?yardiminiza ihtiyacim var,hem her kes de okur hayirli bir ish olur

Benim hic belirtim yok 5.haftam hala yok koku hassasiyetim var asiri ama ben bekarken bile vardi goguslerim aciyo onlarda yine bekarken vardi kisaca bende hic belirti olmadi sadece adet olmadim adet olacagim gun adet olacakmis gibi cok siddetli belirti yasadim orkid koyup yattim sabah kalktim yok:)))adetim 7 gun gecti arada adet sancisi gibi minik sancilarim oluyo bu kadar

TesekkurlerBende daha 1hafta var ama dayanamiyorum bilmek istiyorum

15 haftalık hamileyim.planlı hamilelik olduğu için adet günüme kadar kendimi çok iyi dinliyordum.benim yaşadığım belirtiler.adetime 1 hafta kala şiddetli bel ağrıları ara ara .sonra kasık da batma lar ağrılar.tansiyon düşüklüğü halsizlik.bir kezde belirgin mide bulantısı yaşadım öğürme şeklinde lavobaya gittim ama çıkartmadım.en belirgin bel ve kaşık ağrılarımdı.

Tesekkurler bende de kasik batmalari halsizlik oluyor

TesekkurlerBende daha 1hafta var ama dayanamiyorum bilmek istiyorum
Anliyorum seni ben dayanamadim tum paralarim gebelik testlerine gitti:))Nova diye bi test vardi 3 Tlye almistim 7 gun kala gosterdi silikte olsa

Ben Almnaya da yashiyorum burda eczanelere sorsam olurmu siz dediyiniz?gorunurmu( gecen ay en az 100euro testlere vermiwtik(
Benim normal testlerde bile gorundu silik cizgiydi ama su an hala korkuyorum dis gebelik mi dite acaba bebegim saglikli mi dite sonu yok bunun sanirim(

Ben Almnaya da yashiyorum burda eczanelere sorsam olurmu siz dediyiniz?gorunurmu( gecen ay en az 100euro testlere vermiwtik(
Ama ucuz testlerde bile gordum cift cizgiyi siliktr olsa bebetime haric ama en kotu oydu( Yalniz predicyor early 6 dayste silik cizgi vardi predictorun adet gununde yapilani vardi onu adetten 4 gun once yaptim cikmadi ama ilkk ogrendigim test nova diye bi testti 3 tl ucuz ve adetten cok once cift silik gosterdi

Yarin bakicam ala bilirmiyim diye,INSHALLAH chikarda bende rahatlarim,artik bi bebegim olsun istiyorumINSHALLAH hayirlisi

Bende adet gecikti,göğüslerim hassaslaştı,hafif mide bulantılarım oluyor,çok fazla acıkıyorum. 2 gün öncede test yaptım pozitifti. Şimdi kan tahlil sonucunu bekliyorum hadi HAYIRLISI☺☺☺

Her kese Selam,hamile bayanlar lutfen ilk hamilelik belirtilerini yaza bilirmisiniz?yardiminiza ihtiyacim var,hem her kes de okur hayirli bir ish olur
Benimde 5 haftalik oldu sadece adet olmadım ve isteyerek 5 şubatta oldu ikinci bebisim olacak

Benimde yarin adet gunum bakalim 6 gun once test yapmistiim husran oldu suanda goguslerim agrio baskada bisey yok galiba yine yok bizde birsey esim yarin doktora gidick sperm testi icin bakalim ne cikacak meraktaym hep stres hep stres bir hamile kalsam rahatlickmisim gibi

Canım öncelikle hayırlısı. Adette yakın günler ve adetten sonra ilk iki günler de çocuk olma olasılığı yüksek bide öyle deneyin inşallah rabbim gönlünüze göre verir

Adetime beş gün kala normal test aldım yaptım çıktı hafifte olsa sonradan belirginleşti sonra dijital aldım hemen clearblue dan onda da çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…