Tesekkurler bende de kasik batmalari halsizlik oluyor15 haftalık hamileyim.planlı hamilelik olduğu için adet günüme kadar kendimi çok iyi dinliyordum.benim yaşadığım belirtiler.adetime 1 hafta kala şiddetli bel ağrıları ara ara .sonra kasık da batma lar ağrılar.tansiyon düşüklüğü halsizlik.bir kezde belirgin mide bulantısı yaşadım öğürme şeklinde lavobaya gittim ama çıkartmadım.en belirgin bel ve kaşık ağrılarımdı.
1 hafta varsa erken gebelik testi var ben 6 gun once gormustum onla predictor early 6 days diye onu kullanabilirsin CanimTesekkurlerBende daha 1hafta var ama dayanamiyorum bilmek istiyorum
Anliyorum seni ben dayanamadim tum paralarim gebelik testlerine gitti:))Nova diye bi test vardi 3 Tlye almistim 7 gun kala gosterdi silikte olsaTesekkurlerBende daha 1hafta var ama dayanamiyorum bilmek istiyorum
Ama sen benim gubi yapma sabret CanimmTesekkurlerBende daha 1hafta var ama dayanamiyorum bilmek istiyorum
Ben Almnaya da yashiyorum burda eczanelere sorsam olurmu siz dediyiniz?gorunurmu( gecen ay en az 100euro testlere vermiwtik(Ama sen benim gubi yapma sabret Canimm
Ptedictor early 6 gun bulutsunuz belkiBen Almnaya da yashiyorum burda eczanelere sorsam olurmu siz dediyiniz?gorunurmu( gecen ay en az 100euro testlere vermiwtik(
Benim normal testlerde bile gorundu silik cizgiydi ama su an hala korkuyorum dis gebelik mi dite acaba bebegim saglikli mi dite sonu yok bunun sanirimBen Almnaya da yashiyorum burda eczanelere sorsam olurmu siz dediyiniz?gorunurmu( gecen ay en az 100euro testlere vermiwtik(
Ama ucuz testlerde bile gordum cift cizgiyi siliktr olsa bebetime haric ama en kotu oyduBen Almnaya da yashiyorum burda eczanelere sorsam olurmu siz dediyiniz?gorunurmu( gecen ay en az 100euro testlere vermiwtik(
Saglikli olur INSHALLAH,korkmayin iyi dusunun iyi olsunBenim normal testlerde bile gorundu silik cizgiydi ama su an hala korkuyorum dis gebelik mi dite acaba bebegim saglikli mi dite sonu yok bunun sanirim(
Yarin bakicam ala bilirmiyim diye,INSHALLAH chikarda bende rahatlarim,artik bi bebegim olsun istiyorumINSHALLAH hayirlisiAma ucuz testlerde bile gordum cift cizgiyi siliktr olsa bebetime haric ama en kotu oydu( Yalniz predicyor early 6 dayste silik cizgi vardi predictorun adet gununde yapilani vardi onu adetten 4 gun once yaptim cikmadi ama ilkk ogrendigim test nova diye bi testti 3 tl ucuz ve adetten cok once cift silik gosterdi
Benimde 5 haftalik oldu sadece adet olmadım ve isteyerek 5 şubatta oldu ikinci bebisim olacakHer kese Selam,hamile bayanlar lutfen ilk hamilelik belirtilerini yaza bilirmisiniz?yardiminiza ihtiyacim var,hem her kes de okur hayirli bir ish olur
Insallah yarin gitcem belki kese gorunur alttan muayeneden korkuyorumSaglikli olur INSHALLAH,korkmayin iyi dusunun iyi olsun
Canım öncelikle hayırlısı. Adette yakın günler ve adetten sonra ilk iki günler de çocuk olma olasılığı yüksek bide öyle deneyin inşallah rabbim gönlünüze göre verirBenimde yarin adet gunum bakalim 6 gun once test yapmistiim husran oldu suanda goguslerim agrio baskada bisey yok galiba yine yok bizde birsey esim yarin doktora gidick sperm testi icin bakalim ne cikacak meraktaym hep stres hep stres bir hamile kalsam rahatlickmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?