Hamile bayanlar hamilelik belirtilerini yaza bilirmi?lutfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Na_Ra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar benimde bir haftadir suren siddetli bel.agrim var ama dayanilmaz oldu artik acaba sizin agriniz nasildi ben ayakta dik duramiyorum bazen cok yogun bir ağrım oluyo yatarken bile sizliyor daha once hic bel.agrisi yasamamistim

Hiç belirtii yoktu canım 3 kez hamile kaldım testte öğrendim sadece hissediyorsun hamile olduğunu o kadar ben ne göğüs ağrısı ne kasık sancısı hiç bir belirti hissetmedim.

Bende ücüncü cocugumu istiyorum Yumurta aki gibi akinti Oldugu gün ve ikinci gün iliski oldu
Iliskiden bir hafta gecti Bugün Yine yumurta aki gibi akinti var ve kasigimda hareketlilik.hamile olablirmiyim die hep aklimda iki cocuk annesiyim ama her hamilelik farkli

Benimde üç gün var yaa çok stresliyim inş pozitif sonuçlar alırız
Başka belirtin var mi canim. Bende hic belirti yok bende bir kaç gün hafif karnimda bir sanci hissettim 2 gün surdu ama hastalanmadim.usutmus olabilirdim sende belki usutmus olabilirsin canim moralini bozma umarim yaniliyorsundur.benim normalde yarina regli günün ama geç yumurtladim galiba oyuzden 3 gün diye bekliyorum

Çok fazla kasık ağrım oldu bazen başdönmesi bulantı oldu gibi ama psikolojiktir diye onları saymıyorum akıntı falan hiç yok 3 gün var bakalım hayırlısı inşallah

Martın 8 yada 9 unda regl olmam lazım en geç 9 u bekliyorum bol heyecan ve boş stresli olarak

İnşallah ben 3 aydır deniyorum ama yaşım 33 ve çikolata kistim var
Canim soğan kurunu senedin mi? Kistler için iyi geldiğini duymuştum. Canini skma Rabbim ol derse hic bir güç onun karsinda duramaz bol bol dua et canm herşey zamanla istediğin gibi olacak.

Çok fazla kasık ağrım oldu bazen başdönmesi bulantı oldu gibi ama psikolojiktir diye onları saymıyorum akıntı falan hiç yok 3 gün var bakalım hayırlısı inşallah
Canim bas donmesi ve bulanti icin cok erken sanki ama akinti olmamasi isaret bende oyle oldu akinti yoktu bide adet donemleri yuzumde sivilce cikardi cikmadi bu kez mesela

Amin benim iki tane çocuğum var inşallah senin de olur cifter Çifter
Ciddimisin allah bagislasinnn amin canim inş.valla bende çift istiyorum.ikiz olsun istiyorum. İki gün sonra reglim bakalim nazil olacak umarim hamileyimdir. Hic belirti yasamiyorum ama.

Ciddimisin allah bagislasinnn amin canim inş.valla bende çift istiyorum.ikiz olsun istiyorum. İki gün sonra reglim bakalim nazil olacak umarim hamileyimdir. Hic belirti yasamiyorum ama.
Eger olabilirim diyosan umudunu kaybetme inşallah hakında hayırlısı olur belirtiye çok takılma benim hiç yoktu dediğim gibi güzel haberi alırsan bana da haber ver

Bende adet gecikti,göğüslerim hassaslaştı,hafif mide bulantılarım oluyor,çok fazla acıkıyorum. 2 gün öncede test yaptım pozitifti. Şimdi kan tahlil sonucunu bekliyorum hadi HAYIRLISI☺☺☺
Hayirli olsun INSHALLAH kanda da chikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…