Hamile bayanlar hamilelik belirtilerini yaza bilirmi?lutfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Na_Ra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15. haftamdayım uyku dışında bi belirtim olmadı. ben başta şüphelenmedim çevremdekiler hallerimden hamile olduğum çıkarımında bulundular :)

Kisiden kisiye deqisiyo sanirm ya o yzden herksle karsilastrmcn kendi belirtini snra uzulyz en iyisi braz dha bekliyp test yapmak
Aynen oyle herkeste farkli sanirim tek ortak olan adet olmamamiz onun disinda değişiyor

Hayatozn35 canim bende senin gibiyim bekliyorum hic bir belirti yok ( 7 şubatta en son regli olmuştum.test yapmadim hala belirtim olmadigindan umudumda yok
Valla benim su an olmus belirtim yok 5 haftalik hamileyim belirti olmayabilir adet belirtisi bile bundan cok yasardim

Bende yazayım kızlar o zaman birileri mutlaka okur ben çok okurdum Bel ağrısı ilk o başlamıştı ayakta 10 dakika duramıyodum işyerinde.Birde iştahım artmıştı çok fazla deli gibi su içiyodum normalde kışın çok su içen biri değildim bu kadar.İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Valla benim su an olmus belirtim yok 5 haftalik hamileyim belirti olmayabilir adet belirtisi bile bundan cok yasardim
Evet bende cok yasiyodm adet belirtsni bndede hc biri yok erknden test yapip snradn uzulmk de istemym 2 qnum kaldi en iyisi sabredym bari braz dha dua edin de bebeqm bnmle olsn ya ck istiyrm dha once bi hamilelk qecrdm kurtj olmk zrnda kalmstm ozmnda hc belirtm olmamsti miqde bulantm bile 2 aydn snra baslamsti

Canim neden kurtaj zorunda kaldin dis gebelik miydi bende cok korkuyorum bebege bi sey olmadin diye dua ediyorum hep

Yok cnm bn hamile olduqumu bilmiodm o yuzden blmeden bebeqme ck zarar vermism Allahn izniyle hc. bsey olmaz dua et hep bn smdi cok dua ediyrm ins bebeqm benmledr ve bsey olmaz

Bende pcos var,tedaviye başlamıştım 1 ay pregnyl iğne verildi o ay gebelik oluşmadı.Sonraki ay folikül takibi için gittiğimde folikül çatlamış görünüyor dedi ben tabi çok sevindim.Kanda progesteron düzeyi bakıldı muhtemelen nonovulatuar yani yumurta yok dedi.Gebelik olacağını beklemiyordum ama içimde bir umut oluştu yine de, adetim 1 hafta geçti ama ben zaten düzensiz adet gördüğüm için bunu çok umursamadım,sonra göğüslerimde dolgunluk ve midem kazınırcasına açlık ve hafif kasık ağrıları hissetmeye başladım.Eczaden test alıp yaptım ve pozitif çıktı:))) kan tahlilinde de beta hcg yüksek çıktı şimdi doktoruma gitmeyi bekliyorum çok şükür:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…