Hamile bayanlar hamilelik belirtilerini yaza bilirmi?lutfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Na_Ra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
INSHALLAH ikimizde hamileyizdir

Kızlar hamilelik bekleyenlere Rabbim hayırlısıyla nasip etsin banada inşallah :)
Fikir verirseniz çok sevinirim.Geçen haftalarda çok açık pembe ve kahverengi kanamam olmuştu bikaç gün sürdü.Adetim şimdi 4 gün gecikti, karnıma belime sancılar giriyor.Birde değişik renksiz bir akıntı var ama miratech test yaptım negatif. Silik çizgi bile yok ya olabilir mi böyle bişey o kanama neydi ki o zaman.Kafam karıştı ne düşüneyim kızlar sizce.

Nasil hiss ediliyor(
Annelik içgüdüsu galiba ben bu ay hamleyi dedim ve adetin 1 gün geçti hamileydim testte çıktı bulantilarim başlayana kadar da hiç hamile olduğunu hissetmedim

ben 14 haftalık hamıleyım bulantı kusma gıbı belırtıler daha sonra başladı.ama adetım gelmeden once bel ağrısı yasadım adet olacakmışım gıbı.bı de goguslerım acıyordu yanlardan bastırınca.

o erken gebelik testlerine güvenmeyin hele ki early testleri, yaptım negatifti, umredeydim testi yaptım son haftasında ilaç kullandım, 1hafta bi geldim memlekete hamileyim az kalsın kaybedecektim bebeğimi. Çok şükür rabbim bağışladı, benim belirtilerim, halsizlik, mide bulantısı, gaz sancısı, baş dönmesi, kasık ağrısı, acayip bi bel ağrısıydı. şu an 9 haftalığım çok şükür ama hala halsizlik ve mide bulantısı devam ediyo, ama olsun şükür... Rabbim isteyen herekese nasip etsin inşaAllah....

kan testi yaptır hemen 1 saate alırsın sonucu. benimde çıkmamıştı idrar testinde. ama kanda hemen çıktı

En son 7 şubatta regli oldum kizlar.ve hala olmadim ve hic belirti yasamiyorum.hic testte yapmadim. Bir hafta daha bekleyeyimmi?

Canim bas donmesi ve bulanti icin cok erken sanki ama akinti olmamasi isaret bende oyle oldu akinti yoktu bide adet donemleri yuzumde sivilce cikardi cikmadi bu kez mesela
Selam cnm bnm de bat 3 qun var 11 mart yani akıntm yok aynn sivilcede ckmadi ve adet oncesi belim cok aqrirdi bel aqrm hic yok ve sadece qoquslermn dipleri braz aciyo sence olabilirmi

Çok kafama takmıştım 1 saat önce özel bi hastanede gebelik testi yaptırdım neyse öğreneyim artık bu şüpheyle yaşanmıyor. 1 saat sonra sonucu mail olarak gönderecekler. Bakalım.

Sancim cok oldu canm. Hala da var mide bulantisi bas donmesi oldu. Koku hassasiyeti de oldu ve 6 haftalik hamileym:)

Selam cnm bnm de bat 3 qun var 11 mart yani akıntm yok aynn sivilcede ckmadi ve adet oncesi belim cok aqrirdi bel aqrm hic yok ve sadece qoquslermn dipleri braz aciyo sence olabilirmi
Olabil8r Canimm benimde oyle olmustu hala hic belirti yok

Biraz sabret test yaptir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…