Hayirli olsun ikide saglikla buyusun INSHALLAHBenimde 5 haftalik oldu sadece adet olmadım ve isteyerek 5 şubatta oldu ikinci bebisim olacak
INSHALLAH ikimizde hamileyizdirBenimde yarin adet gunum bakalim 6 gun once test yapmistiim husran oldu suanda goguslerim agrio baskada bisey yok galiba yine yok bizde birsey esim yarin doktora gidick sperm testi icin bakalim ne cikacak meraktaym hep stres hep stres bir hamile kalsam rahatlickmisim gibi
Korkmayin gorunur INSHALLAHInsallah yarin gitcem belki kese gorunur alttan muayeneden korkuyorum(
Ay bende yapsammi aceva hayirli olsun sizin bebeginizAdetime beş gün kala normal test aldım yaptım çıktı hafifte olsa sonradan belirginleşti sonra dijital aldım hemen clearblue dan onda da çıktı
Nasil hiss ediliyor(Hiç belirtii yoktu canım 3 kez hamile kaldım testte öğrendim sadece hissediyorsun hamile olduğunu o kadar ben ne göğüs ağrısı ne kasık sancısı hiç bir belirti hissetmedim.
Annelik içgüdüsu galiba ben bu ay hamleyi dedim ve adetin 1 gün geçti hamileydim testte çıktı bulantilarim başlayana kadar da hiç hamile olduğunu hissetmedimNasil hiss ediliyor(
Saol cnm rabbim sanada nasip etsin inşanlahAy bende yapsammi aceva hayirli olsun sizin bebeginiz
Kızlar hamilelik bekleyenlere Rabbim hayırlısıyla nasip etsin banada inşallah :)
Fikir verirseniz çok sevinirim.Geçen haftalarda çok açık pembe ve kahverengi kanamam olmuştu bikaç gün sürdü.Adetim şimdi 4 gün gecikti, karnıma belime sancılar giriyor.Birde değişik renksiz bir akıntı var ama miratech test yaptım negatif. Silik çizgi bile yok ya olabilir mi böyle bişey o kanama neydi ki o zaman.Kafam karıştı ne düşüneyim kızlar sizce.
Selam cnm bnm de bat 3 qun var 11 mart yani akıntm yok aynn sivilcede ckmadi ve adet oncesi belim cok aqrirdi bel aqrm hic yok ve sadece qoquslermn dipleri braz aciyo sence olabilirmiCanim bas donmesi ve bulanti icin cok erken sanki ama akinti olmamasi isaret bende oyle oldu akinti yoktu bide adet donemleri yuzumde sivilce cikardi cikmadi bu kez mesela
Sancim cok oldu canm. Hala da var mide bulantisi bas donmesi oldu. Koku hassasiyeti de oldu ve 6 haftalik hamileym:)
Olabil8r Canimm benimde oyle olmustu hala hic belirti yokSelam cnm bnm de bat 3 qun var 11 mart yani akıntm yok aynn sivilcede ckmadi ve adet oncesi belim cok aqrirdi bel aqrm hic yok ve sadece qoquslermn dipleri braz aciyo sence olabilirmi
Biraz sabret test yaptir benceSelam cnm bnm de bat 3 qun var 11 mart yani akıntm yok aynn sivilcede ckmadi ve adet oncesi belim cok aqrirdi bel aqrm hic yok ve sadece qoquslermn dipleri braz aciyo sence olabilirmi
Biraz sabret test yaptir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?